Φ Melike Kaya Gönderi tarihi: 31 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2012 çok güzel resimler.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 bilirmisiniz? "öpüş" kelimesinin karşılığı; "maç" tır.. farsça'da ve bazı yörelerde türkçe'de de.. va takriben: sevgi, saygı, bağlılık, teşekkür belirtmek amacıya dudaklarını bir şeye değdirmek.. anlamlarına gelir.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 İyileştirici gücü de var..acıyan yere anne öpücüğü kondurdun mu 5 dakika da iyileşiyor.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 benim annem üç ay önce ölmüş.. haberim olmamış.. oldurmamışlar.. ne demekse? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 niye güldünüz şimdi anlamadım.. Ölmedi mi? 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 yo.. öldü.. müş.. miş li geçmiş zamanda.. aslında.. var mıydı? bilmiyorum.. bi şeyler anımsıyorum.. gözümün önüne ve güncel belleğimden gelen resimler.. pek hoş olmayan görüntüleri içeriyor.. işte ondan öyle güldüm.. abuk güldüm her nedense.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 bu daha da üzücü.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 yok işte.. "paintings" in "pain-things" olabildiğini bilirseniz.. üzüntü ya da acı ve sadece bir resim olarak kalıyor.. kaldırı verin resmi astığınız yerden.. indiri verin.. işte bu kadar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.