Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 demek istediğinizi anladım galiba peki ya rüyaları napıcaz? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 işte o konuyu efendim ve geniş bi biçimde.. çok güzel/kapsamlı şekilde hazırlanmış olan.. ahmet hulusi üstaz'ın kitap ya da videolarından.. ücretsiz olarak temin ederek öğreneceksiniz.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Tamam teşekkür ederim... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 uyurken sen.. melekler öpücükleri ile.. yarınki gününü kutsasın.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 uyurken sen.. melekler öpücükleri ile.. yarınki gününü kutsasın.. muck.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2012 .. bu hoş hanım kim.. usta? bana sorsalar; sü derdim.. ama.. kızarsın diye kuarklara booldum şimdiden.. dip not: şu dar-ı dünyada.. herkeşin bi sü'sü vardır.. olmalıdır.. dır.. mı dır? bilinmemekte olup.. ümid edilmektedir.. mercy.. .. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 Çocuğun kafasındaki saç mı başka bişey mi ? anlayamadım herhalde saç olsa gerek Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 @@omar123 saç gibi.. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2013 İçten bi öpücüğün yerini başka bişey tutmaz. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.