Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 13 yıl bilirmisiniz? "öpüş" kelimesinin karşılığı; "maç" tır.. farsça'da ve bazı yörelerde türkçe'de de.. va takriben: sevgi, saygı, bağlılık, teşekkür belirtmek amacıya dudaklarını bir şeye değdirmek.. anlamlarına gelir..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 13 yıl Yazar İyileştirici gücü de var..acıyan yere anne öpücüğü kondurdun mu 5 dakika da iyileşiyor..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 13 yıl benim annem üç ay önce ölmüş.. haberim olmamış.. oldurmamışlar.. ne demekse?
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 13 yıl yo.. öldü.. müş.. miş li geçmiş zamanda.. aslında.. var mıydı? bilmiyorum.. bi şeyler anımsıyorum.. gözümün önüne ve güncel belleğimden gelen resimler.. pek hoş olmayan görüntüleri içeriyor.. işte ondan öyle güldüm.. abuk güldüm her nedense..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 13 yıl yok işte.. "paintings" in "pain-things" olabildiğini bilirseniz.. üzüntü ya da acı ve sadece bir resim olarak kalıyor.. kaldırı verin resmi astığınız yerden.. indiri verin.. işte bu kadar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.