Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sevgili Birce hayırlı Ramazanlar... Tesekkür ederim Gece Yagmuru Ramazan ay' ini da bittirdik ben anca yazabiliyorum.. birazdan sana geliyorum.. Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Tesekkür ederim Natalia , bu arada birsey unutmussun.. nedir diye sakin sorma...ararken bulursun Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Uzaklıkları sevdik belkide biz.... Tam da bulduğumuz noktada, kaybetmeyi sevdik... ***************** sevgili birce huzurlu ve mutlu bir bayram dilerim.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Uzaklıkları sevdik belkide biz....Tam da bulduğumuz noktada, kaybetmeyi sevdik... ***************** sevgili birce huzurlu ve mutlu bir bayram dilerim.. kayiplarimiz karsi tarafi mutlu ediyor ise, belki de ondan sevdik kaybetmeyi dileklerin icin tesekkür ederim ErdalAktas Saygilar Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 kayiplarimiz karsi tarafi mutlu ediyor ise, belki de ondan sevdik kaybetmeyi dileklerin icin tesekkür ederim ErdalAktas Saygilar ne güzel sizinle karşılaşmak.. birce ben teşekkür ederim size.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 İyi bayramlar birce... Harçlık topladın mı bari? Kardeşim yok, askerde... Biz her bayram onunla birlikte gezerdik... Hiç ayrı gezmedik şimdiye kadar... Bende bu durumu protesto için hiç bir yere çıkmadım... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 İyi bayramlar birce...Harçlık topladın mı bari? Kardeşim yok, askerde... Biz her bayram onunla birlikte gezerdik... Hiç ayrı gezmedik şimdiye kadar... Bende bu durumu protesto için hiç bir yere çıkmadım... yok Tengeriin boşig harclik falan istedigim yok benim , ben sekerler istiyordum bak gelmis eksik olma iLyAdA, sende olmasan RA_dya nin verdigini nasil dolduracam diye düsünüp duruyordum... Sekerler icin cok tesekkürler.. birazdan gelirim iyade ziyaretine... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Bayramın güzel geçmiştir umarım birce,gerçi yordum galiba seni biraz ama pamuk şeker bulamazsın oralarda diye düşünmüştüm Bak gene arabayla gedim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Bak gene arabayla gedim sende beni korkutun RA_dya ayni Tengeriin gibi, dün gelmeyince sende.. gerci az girdin ciktin onu saymiyorum devamli herkese bos arabadan söz ettigim icin. bak iyiki bu defa bos degil araban, LeylaM a gidecektim cicegim bu defa da kalmamisdi ,gidemiyordum bir gecmis olsuna bile.. ILyAdA sayesinde sekerim de oldu.. simdi artik ziyaretine gidebilirim Iyiki varsiniz Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Ben de bu çilekçi kızı getirdim..Bu mevsimde de olsa biraz çilek güzel olur değil mi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Sevgili Birce Bu forumun en eski üyelerinden birisin ama ona rağmen en az tanıdıklarımdansın... Yinede tanıdığım kadarıyla sen çok iyiniyetli, mesafeli, kibar, nezaketi ilke edinmiş, kelimelerini çok dikkatli seçen nadir insanlardan birisin... Yakınlığın için ayrıca teşekkür ederim her zaman hissettirdin babamın rahatsızlığında özellikle... Hayatın detaylarını yakalayan, güzellikleri paylaşan, saygı ve sevgiyi kendi emekleri ile kazanan değerli arkadaşım... Bu güzelliğini hiç birşey bozamasın... Yalınlığın, sadeliğin, nezaketin sana çok yakışıyor... Güzellikler içinde kal... Bir şiir sever olarak sanada şiir armağan etmek isterim bu defterin anısına... Boş Uzam Boş zaman: İçi görünen saatler Bakışın yenik düştüğü an Bir dolgu malzemesi sessizlik sessizliği dengede tutan boşluğa birkaç küçük ayrıntı yerleştirilmiş: BoşAlan sahnenin sayacında hesaplı kullanım gerilim tırmandıran saydam elektrik kullanışlı yenilgi, bir dizi inci kolye gibi her tanesi es vuruşu temkinli parmak uçlarında Ayrılık karşıya bırakılmıştır. Söz'de çürüyecek şeyler. Formüllerini bilmediğimiz ama yasalarına teslim olduğumuz fizik kuralları gibi işliyor her şey Görünmez trapezde ilk adım karşıya bırakılmıştır. Replik korkusu önce gelir hareketten Şalter sonuna dek açılır. parantezler açılıp kapanırken... Yüzüdür bir oyuncunun politikası: Boş Sayfa Beyaz karanlık, hiçbir leke belirmedi açık kalmış gözlerinde sessizliğin çekirdeğindeki hikâyenin ansızın gelen finalinden Suç karşıya bırakılmıştır. Öteye Zaman durur parmaklarında, saat boşalır Kolyenin dağılan taneleri her noktasını doldurur boş uzamın iner şalter, sayaç boşalır. Bekleyiş, sessizlik, karşılaşma ve son her şey baştan boşa alınır. Sizden beklenen tek şey Açık kalmış gözler için sessizliğin çekirdeğine soyutlanacak benzer bir hikâyeyi Karşınıza almanızdır. MURATHAN MUNGAN Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Sevgili Birce kabul buyurursan iadeyi ziyarete geldim Tşk ederim cnm Kendine çok iyi bak Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Ramazan biteli ben uykucu mu oldum ne görüşemiyoruz birce İyimisin Sana bir şiir bırakayım,sevgiyle kal SENİ ANLAMAK korkak değilim umutsuz değilim bundan böyle değiştirdim sana yaraşmayan günlerimi verdiklerinle sana yaraşmayan ne varsa bir bir çıkarıp attım yeller esiyor şimdi o büyük karanlığımın yerinde geldin kutsal bildiklerimi yeniden tanımladın ülkemi bir bakışta bağladın güzelliğine en varılmaz yerlere vardırdın ellerimi engin denizleri açtın gemilerime sensin artık adı bir dönülmezliği çağıran kelimeleri ölümsüz kılansın şiirle . Kemal Özer Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Ben de bu çilekçi kızı getirdim..Bu mevsimde de olsa biraz çilek güzel olur değil mi aranliliyor degilmi LeylaM, her kim ise.. her ne ise... geriler de kalan cilegi cok severim, inan ki yemis kadar oldum cok tesekkürler Bir şiir sever olarak sanada şiir armağan etmek isterim bu defterin anısına... Bekleyiş, sessizlik, karşılaşma ve son her şey baştan boşa alınır. Sizden beklenen tek şey Açık kalmış gözler için sessizliğin çekirdeğine soyutlanacak benzer bir hikâyeyi Karşınıza almanızdır. MURATHAN MUNGAN Sardunyam haklisin siiri fazlasi ile severim...yazmis oldugun siir icin ayrica Siir dinletimleri basligin icin.. cok tesekkür etmek istiyorum Sevgili Birce kabul buyurursan iadeyi ziyarete geldim Tşk ederim cnm Kendine çok iyi bak geldin Gece Yagmuru gördüm ve cok da sevindim fakat herzaman ki gibi ben yine cevaplamakta da geciktim... görmedigim den okumadigim dan degil inan ki.. kimi zaman anin da okuyorum.. kimi zaman belki bir iki saat sonra fakat okuyorum, yazmaya gelince zorlaniyorum... ama herzaman icimden de olsa tesekkür ediyorum... burasi herzaman icin gecerli. Ramazan biteli ben uykucu mu oldum ne görüşemiyoruz birce İyimisin Sana bir şiir bırakayım,sevgiyle kal SENİ ANLAMAK iyi olmaya calisiyoruz degilmi RA_dya, her ne zor olsa da .. bu günler de acik ca söyleyim.. LeylaM ' a da belirtmeye calisdigim gibi..geride biraktigimiz her ne ise araniliyor güzel günler di iyi ki... hatirlanirken bile insanin yüzün de bir tebesüm olusuyor.. yazilarimiz birbirimize olan aklimiza geldigin de... en azindan bende öyle oluyor. bir de...güzel olmayan günler yasaniliyor... aklimiza geldigin de ileri de... yüz ifademiz..? Siirin icin cok tesekkür ederim RA_dya Anlamaya calisalim birbirimizi herzaman.. iyi ki varsiniz Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Şu alttaki gibi bişey mi istemiştin bircecim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun birce Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sevgili Birce iyi bayramlar.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 RA_dya Gece Yagmurum sardunyam diloş ve gloria Tesekkür ediyorum ve sizlerin ve tüm Arkadaslarin' da Bayrami Kutlu olsun.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bayramın Kutlu Olsun Birce... Ee seni unutmadım tabi... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Senin de bayramın mübarek olsun sevgili Birce,verdiğin çiçekte ismimin yazmasına bayıldım,çok incesin,teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Sevgili Birce; Bayramın mübarek olsun arkadaşım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Bu sabah bana seslenip yardım istemişsin Ben ne yazık ki çok sonra gördüm. Halbuki saati 4de kurdum kalkıp foruma gireyim diye ama gündüzden öle yorulmuşum ki saati bile duymamışım Sen yorma kendini demişsin gerçi Olsun birce bayram yorgunluğunu seviyorum ben,çocukluğumdan kalma o tatlı telaşı seviyorum. Ailemle biraraya toplanmak,kucaklaşmak,çocukların heyecanı,büyüklerin sevinci için değer dimi Bayramın mübarek olsun bircecim,sen çok özel bir insansın seni seviyorum biliyosun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.