Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 sanırım gene işten güçten foruma bakamayacaktım Alıntı
Φ PAŞ@_M Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Herkesin fikrini dinler yine bildiğimi yaparım. İletiler ve kişiler benim görüşlerime ters düşüyorsa mod kontrölüne alırdım. Forum kurallarını gözünün içine sokardım.. Kuralları bin kez okuyan ne görüyor,.........Bu hakkı saklı tutuyoruz... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 modemi aç kapa bi daha üye ol O nasil oluyor ,,,zor durumdayimda., bir zahmet Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Aman efendim ne haddime Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gereksiz topicleri silerdim.. Bi konudan en az 3-4 tane var.. Bunlar da genellikle Havadan Sudan'da toplanıo. Başka bölümlerde açılanlar yetmiormuş gibi bir de Havadan Sudan'da açılıo.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 beni uf ederdim daha yasmıyom anlayın artık gerısını Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 "gizli üye" saçmalığına son verirdim. Gizli üye olarak girmeyi alışkanlık haline getirmiş olanları Taksim'de sallandırırdım, olmadı bir kaşık suda boğardım, o da olmadı bin dereden su getirmeye yollardım, hiç olmadı bir sandalyeye bağlar hergün günde 8 saat Ajdar ve Ciguli klipleri izletirdim. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Bence her önemli günde birini Admin koltuğuna oturtalım: 23 Nisan'da en küçüğümüz kim ise onu mesela... 19 Mayıs'ta en 18 yaşında en geç kim basmışsa onu... Anneler gününde en genç yada yaşlı anne'yi... Ya da bunu oylama ile de yapabiliriz... Sevgililer gününde, en ideal çift kim ise onları Admin yapalım... Babalar gününde yine Anneler gününde uyguladığımızı uygularız... Kabotaj Bayramında denizci/kaptan arkadaşlardan birisini yaparız... Yılbaşında kimse uğraşamaz, Admin geçer o gün koltuğa tekrar... Öğretmenler gününde bir öğretmeni seçer yaparız. Kadınlar gününde en eski kadın üyemiz, sonraki sene de ondan sonraki kadın üyemiz olur. Ya da yine seçime gideriz. Ama her koltuğa geçen, O günün anlam ve önemi anlatan bir şiiri okuyup videosunu yayınlamak zorunda... Bu böyle sürüp gider işte... En sonunda "Turkısh Media Forumu Günü" vardı ya hani? O günde de gerçek Admin bir günlüğüne Admin oluverir, hak geçmesin... Demokratik bir forumuz ne de olsa. Adam hem koskoca forum kurmuş, Hem de hiç Admin'lik yapmıcak mı? Olur mu öyle şey? Benim fikrim bu ve uygulanmasını talep ediyorum. Ben de "Mevlana Haftası"nda bir haftalığına Admin oluveririm artık, hakkımdır. Ne de olsa herkesi bir günlüğüne Admin yapacak fikri ben buldum... Kim hangi gün Admin olmak ister peki? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Bence her önemli günde birini Admin koltuğuna oturtalım: 23 Nisan'da en küçüğümüz kim ise onu mesela... 19 Mayıs'ta en 18 yaşında en geç kim basmışsa onu... Anneler gününde en genç yada yaşlı anne'yi... Ya da bunu oylama ile de yapabiliriz... Sevgililer gününde, en ideal çift kim ise onları Admin yapalım... Babalar gününde yine Anneler gününde uyguladığımızı uygularız... Kabotaj Bayramında denizci/kaptan arkadaşlardan birisini yaparız... Yılbaşında kimse uğraşamaz, Admin geçer o gün koltuğa tekrar... Öğretmenler gününde bir öğretmeni seçer yaparız. Kadınlar gününde en eski kadın üyemiz, sonraki sene de ondan sonraki kadın üyemiz olur. Ya da yine seçime gideriz. Ama her koltuğa geçen, O günün anlam ve önemi anlatan bir şiiri okuyup videosunu yayınlamak zorunda... Bu böyle sürüp gider işte... En sonunda "Turkısh Media Forumu Günü" vardı ya hani? O günde de gerçek Admin bir günlüğüne Admin oluverir, hak geçmesin... Demokratik bir forumuz ne de olsa. Adam hem koskoca forum kurmuş, Hem de hiç Admin'lik yapmıcak mı? Olur mu öyle şey? Benim fikrim bu ve uygulanmasını talep ediyorum. Ben de "Mevlana Haftası"nda bir haftalığına Admin oluveririm artık, hakkımdır. Ne de olsa herkesi bir günlüğüne Admin yapacak fikri ben buldum... Kim hangi gün Admin olmak ister peki? Şöleee bi düşündüm de ben hiç admin olamıcam galibaaa hiçbiri bana uymuyor... Bi de merak ettim neden Mevlana Haftası'nda sen admin olmak istedin? Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 herkes işini yapsın... ben görevimi admine devrediyormuyum.... aaaaaaa olmaz böyle şey ..şurda bi eğlenelim dedik hemen kaytarmaya işi bize yıkmaya çalışıyorlar........ Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Şöleee bi düşündüm de ben hiç admin olamıcam galibaaa hiçbiri bana uymuyor... Bi de merak ettim neden Mevlana Haftası'nda sen admin olmak istedin? Ne bileyim, Mevlana'yı sevdiğim için heralde... O an aklıma o geldi... Birde tam bir hafta sürüyor ya, O yüzden Merak etme yaa, Sana da özel bi gün uydururuz... Temel özelliklerin ne ola ki? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Var yaaa çok kurnazsınnn şimdiiiiii 23 Nisan'da olamam o kadar küçük diilim 19 Mayıs'ta.. 18 imi geçtim Anneler gününde..anne diilimm Sevgililer gününde.. çift diilim Babalar gününde.. baba diilim Kabotaj Bayramında.. denizci/kaptan diilim Öğretmenler gününde ..henüz öğretmen olmadım Kadınlar gününde.. o kadar büyümedim ben ne zaman olcamm öğrenci günü yapalım bi de ya da İzmirliler günü 9 Eylül olur mu ki Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 bi günlüğüne admin olsaydım adminliğimi kalıcı hale getirmeye çalışırdım bu şuna benzio bence bi dilek hakkım olsa bin tane dilek hakkı isterdim o tek dileğimde Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Var yaaa çok kurnazsınnn şimdiiiiii 23 Nisan'da olamam o kadar küçük diilim 19 Mayıs'ta.. 18 imi geçtim Anneler gününde..anne diilimm Sevgililer gününde.. çift diilim Babalar gününde.. baba diilim Kabotaj Bayramında.. denizci/kaptan diilim Öğretmenler gününde ..henüz öğretmen olmadım Kadınlar gününde.. o kadar büyümedim ben ne zaman olcamm öğrenci günü yapalım bi de ya da İzmirliler günü 9 Eylül olur mu ki O zaman sana ya bi çift bulucaz ya da "İzmirliler Günü" ilan edicez... Ama en iyisi dediğin gibi 9 Eylül olsa gerek... O gün seni yaparız Admin... Eee? Ne yapıcan Admin olunca? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 O zaman sana ya bi çift bulucaz ya da "İzmirliler Günü" ilan edicez... Ama en iyisi dediğin gibi 9 Eylül olsa gerek... O gün seni yaparız Admin... Eee? Ne yapıcan Admin olunca? hmmm.. tşk ederim öncelikle ama düşünmem lazım insanın eline heran böle fırsatlar geçmiyo di mi.. aceleye getirmeyelim nasıl olsa vakit var Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 O zaman sana ya bi çift bulucaz ya da "İzmirliler Günü" ilan edicez... Ama en iyisi dediğin gibi 9 Eylül olsa gerek... O gün seni yaparız Admin... Eee? Ne yapıcan Admin olunca? hmmm.. tşk ederim öncelikle ama düşünmem lazım insanın eline heran böle fırsatlar geçmiyo di mi.. aceleye getirmeyelim nasıl olsa vakit var admin bugün senmisin lilac Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 admin bugün senmisin lilac Aaa ewt admin bugün benim Hatırlattığın için sağol spices Heyy şişştt..pişştt duyun bakiimm..ben Adminim bugün Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Aaa ewt admin bugün benim Hatırlattığın için sağol spices Heyy şişştt..pişştt duyun bakiimm..ben Adminim bugün saygılarrrrrrr Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 saygılarrrrrrr Gülme bakiimm admine gülünmez Aferim saygılı ol öle Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 bir günlüğüne dahi olmak istetemezdim çünkü bunca iş takip gerçekten zor zanaat Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 diyene de bakın hele Allah' tan sen değilsin he Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 gününüz aydınlık olsun derdim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 avatarları değiştirır oturur gülerdım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.