Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 siz bensiz şarkı dinlerseniz öyle olur tabi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Uşağum bahar geldi..börtü böcek canlandı..peki ya sen..sen ne durumdasın..? Bugün bir şiirle değil çiçekle geldim, kabul buyurunuz ifindim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 ah ifindim hoşgildiniz... ivit ahucum bahar geldi sayılır şu beton yığını şehirde fazla çiçek falan gördüğümüzde yokya neyse... bu bahar ve yaz diğerlerinden değişik geçicek benim için ahucum inşallah hayırlısı olur... çiçeğini kabul ettim bende sana verecem.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 nutelladaşım bende bi çiçekle geldim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 oh oh burası çiçek bahçesine döndü... yetiştirdiğim arılarımı bunların üstüne salıyımde güzel bi bal yapsınlar ekmeğin üstüne nutellayı sürerim onun üstünede balı dökerim... her yediğimde sizi hatırlarım... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 ballı nutella nutelladaşım bu pek yaratıcı olmadı bence sen bal üretim çiftliği aç Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Çok tanımıyorum,ama kalbi hala çok sıcak olan bir Trabzon uşağı olduğunu çok iyi biliyorum.Bu da yeter tanımak için!Güzel bir yüreğiniz var,insan için çarpan bir kalbiniz var;teşekkürler o kalbinize... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 nutelladaşım ben geldim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Çok tanımıyorum,ama kalbi hala çok sıcak olan bir Trabzon uşağı olduğunu çok iyi biliyorum.Bu da yeter tanımak için!Güzel bir yüreğiniz var,insan için çarpan bir kalbiniz var;teşekkürler o kalbinize... ben sana teşekkür ederim kardeşim.. beni bir kez daha duygulandırdın... nutelladaşım ben geldim hoşgeldin nutelladaşım nerelerdeydin sensiz nutellanın tadı çıkmıyo Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 çok mühim işlerim vardı nutelladaşım ama artık buralardayım bensiz tadı çıkmaz tabe nutellanın :lol: bi nutella partisi yapmak lazım gelmemin şerefine Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Uşağuma; Değişebiliriz Birbirimizi Sarmaşıkların solan zamanındasın ama bu sabahı tamamla, gizli kal bir begonyada. Sahne çirkin, seyirciler karanlık dil küflü, oyuncular unutkan bir işçi anlamamış kentte dolanan yumruğunu uzatılmış yol. O dipsiz kuyuda kekik kokan çocuklar öldürülmüş toprak ilk kez istememiş insanı itilmiş yaşam alevden kıyılara kan damlamış güneşine. Orada fazlalıktır akşam düşündükçe üşüdüm, dondum o iniltide içinden öpmek isterken seni hep dışına itildim. Dikemem bu yırtığı, belki anlarım elindeki yasemini suya bırak bu, bir kuşun uçması atılan taşa. Yıkıl ey kalbim akrebin koruduğu söz, artık zehirle beni. Anlatamadım o masal kıza her bıçak aşkla sever, gömülür ona mademki öyle, çelik kim, su hangimiz bilmek istersen, değişebiliriz birbirimizi. Veysel Çolak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 ablacım sağol ya çok anlamlı bir şiir... şimdi gördüm baya geç görmüşüm yav Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 sıkılmadın mı 4 senedir yaz allah yaz.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 seninde 3 sene olmuş Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Cerenimoo İletiler: 1968 Erbay İletiler: 11904 daha açıklayıcı olacak herhal bu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 belki ben 11904 iletinin 11500 ünü üye olduğum ilk bir sene yazdım ondan sonraki senelerde hiç uğramadım hadi bunuda açıkla.. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Sen bu hızla bana laf yetiştirirsen açıklamam için epey bir dayanağım olacak... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 aynı durum senin içinde geçerli arkadaşım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 uşağummm nutella partisi veriyruz :deli: Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 vazgeçtik ya uşağum dün Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 uşak çok gizli planlarım var Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Erbay,klavyen mi bozuldu ablacım... Nutellalıııı... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2021 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2021 Tarih 22.05.2007 at 12:24 , diloş dedi: önde erik ağaçları arkasında Erbay.. sene 2007,mevsim ilkbahar.. bilirmisin bu şarkıyı.."önde zeytin ağaçları..arkasında yar.." gerçi yaş 23, bilmen imkansız..bahriyeli kardeşimin ekolündensin.. Sevgili Erbay..nam-ı diğer çekirdek babam..sen çok özel,duygulu ve güzel bir insansın..insanları biraz olsun tanıyorsam eğer buna adım gibi eminim..ve seni tanımaktan çok ama çok mutluyum.. önemli not;bütün bu sözleri Pazartesi görev başında olmadığımdan söylediğimi sanıyorsan yanılıyorsun.. imza;ahucuğun.. Sene 2007 Yaş 23.................... Hey gidi hey bizde bir zamanlar 23 yaşındaydık beee.... koskocaman 14 sene geçmiş bu yazının ardından şaka gibi daha dün gibi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.