Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Ben geldim arkadaşlar. Bu başlığı görünce bir haber vereyim dedim. Sonra da kendimi farkettirme dürtüsü ,çocukluğumdan bir anımı aklıma getirdi. Okullar kapanır kapanmaz yazlıkta soluk alırdık. Çok güzel bir kumsal ve çok sakin bir deniz. Bu yüzden çocuklu aileler çok gelirlerdi. Dolayısıyla seyyar satıcılar da çok fazla dolanırlardı. Neredeyse her 5 dk bir ya sucu , ya dondurmacı , ya mısırcı ,ya simitçi vs. Tabi bunların kendilerini farkettirme biçimleri de farklı farklıydı.Ya bozuk bir ingilizceyle türkçe yi karıştırıp söylerlerdi ya da kendilerince buldukları farklı seslenişleri vardı. Ama bir simitci var dı ki ben ona bayılıyordum. Adam tertemiz beyazları giyer, sepetine de simitlerini koyar ve şöyle insanların gözüne baka baka "kim çağırdı beni, kim dedi simitçi "derdi. Öyle bir derdi ki ,sanki sen simit almak istemişde onu çağırmışsın sanırdın ve simit alırdın. Şimdi bile o ses tonu ,güler yüzü kulaklarım da. Bu sene ekonomik kriz herkezi vurdu .Tabi bizi de .Ben hala bir slogan bulup işleri patlatamadım. Eeeeeeeee satış işi bir yetenek oda bizde yok ne yapalım 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Evden çıkamadım ha,ne yazıyor ki diye merakımdan.. Bu dediklerin geçen de forumda izlediğim bir videoyu aklıma getirdi,izle sen de bak belki feyz alırsın.. http://www.turkish-m...ew-302-helvaci/ Ben çıkıyorum şimdi çocuklar beni yiyecek yoksa çiğ çiğ... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Derinliğim yardımcı olurum ben satış ve reklam konularında sen hiç üzülme Biliyorum iyi ki ben var Canım hoş geldin ... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 bir simitci var dı ki ben ona bayılıyordum. Adam tertemiz beyazları giyer, sepetine de simitlerini koyar ve şöyle insanların gözüne baka baka "kim çağırdı beni, kim dedi simitçi "derdi. Öyle bir derdi ki ,sanki sen simit almak istemişde onu çağırmışsın sanırdın ve simit alırdın. Şimdi bile o ses tonu ,güler yüzü kulaklarımda çok ilginçmiş 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Evden çıkamadım ha,ne yazıyor ki diye merakımdan.. Bu dediklerin geçen de forumda izlediğim bir videoyu aklıma getirdi,izle sen de bak belki feyz alırsın.. http://www.turkish-m...ew-302-helvaci/ Ben çıkıyorum şimdi çocuklar beni yiyecek yoksa çiğ çiğ... Çok hoştu Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 çok ilginçmiş Sende o çeneyle iyi satış yaparsın ha . Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Biliyorum sizler varken benim sırtım yere gelmez. Pardon duyamadım, kaç adet demiştinnn Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Biliyorum iyi ki ben varım Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Sende o çeneyle iyi satış yaparsın ha . :dikenligülpaketi: Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Ama bir simitci var dı ki ben ona bayılıyordum. Adam tertemiz beyazları giyer, sepetine de simitlerini koyar ve şöyle insanların gözüne baka baka "kim çağırdı beni, kim dedi simitçi "derdi. Öyle bir derdi ki ,sanki sen simit almak istemişde onu çağırmışsın sanırdın ve simit alırdın. Şimdi bile o ses tonu ,güler yüzü kulaklarım da. Banada bir duyumumu anımsattı..Eskiden İstanbul Edirne seferi yapan otobüsler Lüleburgazda mola verdiğinde otobüsten içeri elindeki fıstık sepetiyle bir satıcı girermiş.."fıstıkçıyı kim çağırdı"diyede otobüsün içinde dolanırmış.. Yıllar sonrada adam fıstık satışından apartman dikmiş.. "Kim çağırdı" acaba sihirli kelimemi? Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Yani bu kadar olur... Içime doğdu sanki Ben seslendim sana desem fakat nasıl duyduğunu anlayamadım bir türlü de desem, nasıl olur Sabaha karşi bugün hemde sessiz sesiz. Blogları dolaşırken,arada bir yaparım ölye.. seninkisinin kapısını caldım.. tık yok tabi ki. Elimde dolu, zar zor actım kapıyı, bu arada iyiki kilitlememişsin. Elimdekini hemen masanın kenarına bıraktım. Senin elinin altındaki de düzeldiğini okudum. Bu daha sevindirici oldu benim icin.. Getirdiğimi artık bir köşeye koyarsın, ne olur ne olmaz birgün yine gerekir diye... Ben geldim arkadaşlar. Bu başlığı görünce bir haber vereyim dedim. . . Bu sene ekonomik kriz herkezi vurdu .Tabi bizi de .Ben hala bir slogan bulup işleri patlatamadım. Eeeeeeeee satış işi bir yetenek oda bizde yok ne yapalım Olsun, sen yinede bir yerden başla, gerisi gelir http://www.turkish-m...log&blogid=596& Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.