Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar İyi sahurlarrrrrr iyi sahurlarrrrr çok çok iyi sahurlar... sesimi duyan var mıııııııııııı.....
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 13 yıl sesimi duyan var mıııııııııııı..... Evet evet duydum.. İyi sahurlar herkese.. Ayağımın tozuyla geldim
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Evet evet duydum.. İyi sahurlar herkese.. Ayağımın tozuyla geldim hihihi bağırmak işe yaramış... Öptüm teşekkürler...
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 13 yıl hihihi bağırmak işe yaramış... Öptüm teşekkürler... size de iyi sahurlar..hersey gönlünüzce olsun.. slm.
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar size de iyi sahurlar..hersey gönlünüzce olsun.. slm. Amin teşekkür ederim, sizin de herşey gönlünüzce olsun... İyi sahurlar yine yeniden herkese...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Ucu ucuna yetiştim bugün...10 dakika kala kedim uyandırdı...) gerçi kızdım "insan daha erken uyandırır diye ama" eee nasıl denirrr; geçmiş sahurunuz kutlu olsunnn...
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Dün gece uyuya kalmışım ama bu gece uyumadım, sadece buraya geciktim...
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Yine sağa sola takılıp geciktim, ben size sahur üstüsü bi şarkı çalayım... http://www.youtube.com/watch?v=vb31Po5QJvw
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Veeee bu yıl son kez iyi sahurlar, herkese iyi bayramlar diliyorum... Sevgiler
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar Uyuya kaldığım gecelerde sofrayı boş bırakmazsınız dimi.. ama dilerim uyuya kalmam...
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 13 yıl Bu konuda üstada güvenmemiz lazım..Hiç değilse bazen güvenebilme hakkımız var ona @@İNTERLOCK
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar Geldim gördüm mutfağa kaçıyorum öpüldünüz iyi sahurlarrrrrr...
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl .. tüm ramazan ayı süresince.. tüm islâm alemine.. hayırlı ve huzurlu; seher vakitleri.. ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.