Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 yazın bakalım benimle ilgili düşüncelerinizi eleştirilere açığım iyi şeyler yazmak zorunda de3ilsiniz Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 niye yazmıyonuz Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Ah benim sabırsız arkadaşım... Ben hepinize açacaktım zaten zamanla ama istedim ki önce dinazorlardan başlıyayım Çok iyi tanımıyorum elbette seni ama şimdiye dek hiç negatif izlenimlerim olmadı seninle ilgili. Espriden anlayan hoşgörülü seviyeli bir kişiliği olduğunu düşündüğüm nadide forumdaşım..Ama söylüyorum bak burada bir tek hoca var o da benim.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 angel ben sana açacaktım az sabredemedin mi kız.... pek karşılaşmasakta seni sevdim adın gibi meleksin sen ya...... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 huyum kurusun yavv ikizler burcuyum ben sabırsıızm iştem ne bileyimmi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Benden başka herkes sana zaten bu topici açmak için çabalıyormuş Angel Kısa zaman oldu ama ortak bir yanımız olduğunu keşfettik hatta sanırsam ikiydi İnce ruhlu,Kalp kırmayan ve bir o kadar da çok tatlı Meleklerin Arzdan Semaya İndiği Günler de Senin Peşini Hiç Bırakmasınlar Sevgilerimle Gece Yağmuru... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 hmm angel bacı ..........son dönemlerde forumu renklendirenlerden biri ve ben samimiyetine güveniyorum...iyiki gelmiş buraya......... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Benden başka herkes sana zaten bu topici açmak için çabalıyormuş Angel Kısa zaman oldu ama ortak bir yanımız olduğunu keşfettik hatta sanırsam ikiydi İnce ruhlu,Kalp kırmayan ve bir o kadar da çok tatlı Meleklerin Arzdan Semaya İndiği Günler de Senin Peşini Hiç Bırakmasınlar Sevgilerimle Gece Yağmuru... hmm angel bacı ..........son dönemlerde forumu renklendirenlerden biri ve ben samimiyetine güveniyorum...iyiki gelmiş buraya......... teşekkür ederim o sizin samimiyetiniz gerçekten teşekkür ederim teşşkür ederimm Alıntı
Φ Lion53 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 ben kolay kolay kimseyi sevemem ama seni sevdim angelflower sen herkesle anlaşabiliyorsun ve herkes tarafından sevilmende doğal zaten melekleri kim sevmezki benimkide laf işte saygılar Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 teşekkür ederim Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 ben yeni katilmama ragmen cok sevdim seni gercekden melek gibisin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Bence sen fazla tan1masamda düsünceli,sevecen ve arkadasl1ga önem veren birisin. Daha fazlas1n1 insallah ilerde ögrencem. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 inş teşekkür ederim yazdıklarınız için Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 beni hayatta en çok şaşırtanlardan birisidir kendisi.....ülem bu kızın yaşı vardır bi 15-16 derken;gerçek yaşını duyduğumda teyzecim saygılar bizden dediğim kişidir kendisi...... benim yaş 34 eh yahmin edin artık angelimizin yaşını...... teyzeciiiiiiiim bu vesile ile saygılar ...evet devrek e verdim siparişini yakında geliyo baston..... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 gıcıııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 angel seni tanıdığıma çok sevindim içten samimi ismi gibi melek aynı zamanda kimseyi çekemiyor hemen hemen kendine bir topic açmış herşey gönlünce olsun bacım.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 meleğim benim aramıza katılır katılmaz kendisini sevdiren, cana yakın ve arkadaş canlısı bir dost işte... o bizim örtmenimiz melek gibi kalbin hiç bozulmasın, hep öyle kalsın arkadaşım... seni seviyorum, herşey gönlünce olsun bu arada adrenalinin dedikleri doğru mu bacım ? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 valla doğru galiba asıl kendisi dedem olur benim de onu söylemiyo sizin iyi niyetiniz olmasa ben böyle olmazdım inanın teşekkür ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 biz teşekkür ederiz örtmenim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 forma ilk üye olduğunda bende adrenalin abim gibi çok genç birisi zannetmiştim ama genç birisi bile bu kadar neşeli,kendi deyimiyle çılgın olamazdı..foruma çok çabuk ısındı herkes tarafından sevildi onun ne kadar değerli biri olduğu her halinden belliydi zaten yaptığı kutsal görev de bunu gösteriyordu...okuttuğu her öğrencinin güzelliğinden bir pay almış besbelli etrafına ışık saçan bir güneş gibi bizi aydınlattı...hayatınız boyunca başarılar diliyorum... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 çok teşekkür ederim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Sevgili angel, hayatımda ilk sevdiğim öğretmen ilkokuldaki türkçe öğretmenimdi..valla kitap gibiydi...sonram bi öğretmende okul sonrası mesleğimin ilk yıllarında tanıdım...hala çok değer verdiğim bir insandır... bak sen son tanıdığım öğretmensin... ama beni ve forumu oldukça etkiledin, sıcaklığın, dost yanlısı yazılarınla ve kaliteli esprilerinle kısa zamanda seni sevdik, hemide çok sevdik...senin gibilerden artık üretmiyolar öretmenim,...... allah sevdiklerine kavuştursun, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın, mutlu olasın ve bizimle kalasın... Saygı ve sevgilerimle.... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Sevgili angel, hayatımda ilk sevdiğim öğretmen ilkokuldaki türkçe öğretmenimdi..valla kitap gibiydi...sonram bi öğretmende okul sonrası mesleğimin ilk yıllarında tanıdım...hala çok değer verdiğim bir insandır... bak sen son tanıdığım öğretmensin... ama beni ve forumu oldukça etkiledin, sıcaklığın, dost yanlısı yazılarınla ve kaliteli esprilerinle kısa zamanda seni sevdik, hemide çok sevdik...senin gibilerden artık üretmiyolar öretmenim,...... allah sevdiklerine kavuştursun, yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın, mutlu olasın ve bizimle kalasın... Saygı ve sevgilerimle.... çok teşekkür ederim ewt ben türümün son örneğiyim dermişim seninde yüzünden gülücük eksik olmasın ne diyem hayal ettiklerin gerçekleşir dilerm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 haaaa çok da alçak gönüllüsün demeyi unutmuşum.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Cesur bi hanım. hiç bi şeyden çekincesi olmayan ve o kadarda iyi niyetli. Masum ve şirin bi afacan kız coocuğunun kalbi var sanki içinde. Çabuk ısındığım kişiliklerden bi tanesi.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.