Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 ----€NiGmA---- (21), Pro (38), kırmızıelma (41), crazy_evil (24), ftoyd (31) İyi ki doğdunuz arkadaşlar..nice mutlu yaşlara.. Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 ----€NiGmA---- (21), Pro (38), kırmızıelma (41), crazy_evil (24), ftoyd (31) İyi ki doğdunuz arkadaşlar..nice mutlu yaşlara.. hahahahhahaha bende seni bekliyodum raporumu hazırlamıştım enigma 17 de girmiş en son şimdi üniversiteye gidiyor.korsan kitap okumaktan dolayı foruma girmeme cezası almış pro en son 35 de girmiş 2. çocuğu olmuş adı sümeyye şimdi 3 yaşında.Kendisi bir bilgisayar şirketinde teknisyen olarak çalışmıyo hep işten kaytarıyo. kızılelma 38 inde girmiş.İşinden kovulmuş.Şimdi elma işine girmiş gayette başarılı crazy evil 21 yaşında bir uğramış.Şimdi üniversite mezunu işsiz bunalımda ------------------------------------------------------------------------------------ FTOYD iyiki doğdun. o her zaman aramızda Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 hahahahhahaha bende seni bekliyodum raporumu hazırlamıştım enigma 17 de girmiş en son şimdi üniversiteye gidiyor.korsan kitap okumaktan dolayı foruma girmeme cezası almış pro en son 35 de girmiş 2. çocuğu olmuş adı sümeyye şimdi 3 yaşında.Kendisi bir bilgisayar şirketinde teknisyen olarak çalışmıyo hep işten kaytarıyo. kızılelma 38 inde girmiş.İşinden kovulmuş.Şimdi elma işine girmiş gayette başarılı crazy evil 21 yaşında bir uğramış.Şimdi üniversite mezunu işsiz bunalımda ------------------------------------------------------------------------------------ FTOYD iyiki doğdun. o her zaman aramızda İmdatttt biri yardım etsin... ya işin gücün yok mu çocummm senin... Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 İmdatttt biri yardım etsin... ya işin gücün yok mu çocummm senin... ihihihihihihihihi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 ihihihihihihihihi ihihihihi MİŞ Ayrıcada değiştir şu portakalları ağzım sulanıyo Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2009 ihihihihi MİŞ Ayrıcada değiştir şu portakalları ağzım sulanıyo ühühühüühühühü yaaaaa hımm mis gibi değiştireyim mandalina yaparyım Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 hahahahhahaha bende seni bekliyodum raporumu hazırlamıştım enigma 17 de girmiş en son şimdi üniversiteye gidiyor.korsan kitap okumaktan dolayı foruma girmeme cezası almış pro en son 35 de girmiş 2. çocuğu olmuş adı sümeyye şimdi 3 yaşında.Kendisi bir bilgisayar şirketinde teknisyen olarak çalışmıyo hep işten kaytarıyo. kızılelma 38 inde girmiş.İşinden kovulmuş.Şimdi elma işine girmiş gayette başarılı crazy evil 21 yaşında bir uğramış.Şimdi üniversite mezunu işsiz bunalımda ------------------------------------------------------------------------------------ FTOYD iyiki doğdun. o her zaman aramızda o kadar aranızdayım ki, bu mesajı yeni gördüm Çok çok teşekkürler arkadaşlar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.