Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Öncelikle meraba arkadaslar

Ben 3 aydır bi kızla cıkıyodum hersey cok güzel gidiyodu birbirimizi cok seviyorduk.HEr dk mjslasıyorduk gorusuyorduz gezıyoduk dolasıyorduk . Ayrılmadan 4 gun once ona gun boyu ulasamadım.Sonra ertesı gun mjs attı amcam telımı aldı onun tel. bozukmus benım telı kullanacak benı merak etme dedı bende tamam dedım.Sonra ertesı gun aradım bunu konustuk baya.Ayrılmadan 1 gun once annem telı evde unuttumus onun telını kullanıyom dedı.Sonra baya bı telde konustuk ona senı sevıyorum dedım oda bana dedı.Sonra ertesı gun oldu gunaydı mjs attım 10 dk cvp geldı adımı yazmıstı bende ? koydum mjs gonderım.Sonra bana mjs cektı uzgunum dedı ve ayrılalım dedı benım o anda basımdan asagı kaynar sular dokulmustu. Ben sebeb sordum önceden babası ikimizi yakalamıs bana telde kufur etmıstı. Sebeb sordugumda bana ailesını sebeb gosterdı ve babamın bi daha guvenının kaybetmek ıstemıyom demıstı. Ve ben ayrılmayalım felan dedım . Sonra dedım barı bıraz dusun oda tamam dedı dusunecem 2 hafta hıc konusmadık ve dun bana ben dusundum dedı. BEnde senı dınlıyorum dedım.Cevabı ıse kusura bakma dewam etmek istemıyorum gercekten cok dusundum ama ıkımız ıcınde en ıyısı boyle olcak dedı. Sadece rollerı degıstırdık onceden sevgılındım sımdı arkadasınım dedı.Herseyı komple bitirdi.

Sizce ne yapmalıyım COk kotu durumdayım her gece onla yasadıklarım aklıma gelıyo ve ben onu hala cok sevıyorum.Sizce ne olmus olabılırde 1 gunde bu kararı alıp benı bı anda silebıldı.

Gönderi tarihi:

arkadaslar bı yardım edın

ne gibi bi yardımda bulunabiliriz ki?

zor bir durum.Acaba başka biri mi var arkadaşının hayatında.Sıkılmış gözüküyor.Çok mu üstüne gittin acaba?

Belkide ağzınla kuş tutsan yararı yok.Sen çok seviyosun ve durumunu anlıyorum.Biraz bekle sende arama konuşma...zor ama benim aklıma başka bişey gelmiyor.

Gönderi tarihi:

sen çok genç bir arkadaşsın heralde.

yeni birini bul.

gelenleeeerrr gidenleeerrr, hepsi bir diğerini unutturacak merak etme

böyle şeyleri de takma kafana. neden bıraktıysa bıraktı, cevabını bulup da ne yapacaksın yani :)

Gönderi tarihi:

yeni birini bul.

gelenleeeerrr gidenleeerrr, hepsi bir diğerini unutturacak merak etme

böyle şeyleri de takma kafana. neden bıraktıysa bıraktı, cevabını bulup da ne yapacaksın yani :)

yok abi birşey yapmalı birşey yapmalıııı birşey yapmalııı

arkadaşımız üzgün illa ki öğrenmeli sebebini.Kız diyecekki hardday senden sıkıldım artık .Hardday de bunu duyacak mutlu olacak.

sen dinle bizi takma kafana daha fazla.3 ay olmuş zaten.3 ay da böyle yaparsan 3 yıl olsa neler olurdu düşünmek istemiyorum.

haa aklıma geldi bu kızlar da ne çabuk sıkılıyo böyleeee yaaaa

ama sen bizi dinlemeyeceksin o ayrı bir konu :D

Gönderi tarihi:

ben onun her ıstedıgını yapıyodum bırbırımıze karsı sorumluyduk bana senı cok sevıyorum dıyodu sen benım hayatımsın dıyodu bende ona karsı bu duyguları beslıyodum 3 ay ıcınde 1 kere bıle kırmadım onu ama bı anda bu kararı alması ve bı anda bu kadar degısmesı ıcımı kemırıyo.Sordum kendısıne benı baskası ıcınmı bıraktın dıye dedı basksı ıcın bıraksam onla konusurdum dedı.Suanda ayrıldı bende ve herseyı bıtırdı ve cok caresız durumdayım ne yapcagımımı hıc ama hıc bılmıyorum.

Gönderi tarihi:

bir de iyimser yönünden bakalım o zaman

"sen benim hayatımsın" diyormuş sana.

bi senaryo gecti aklımdan belki babası kızı tehdit etti (sizi yakalamıs ve küfür etmiş ya sana) ya cocugu bırakırsın ya da cocugun kafasını gözünü yararım dedi :) yani olablir mi? kızda seni düşündüğünden ayrılık kararı verdi hala seni çok seviyordur yani...

ihtimaller üzerine

Bana bakma çek gözlerini üstümden yada al götür benim gözlerimi de yanında çünkü bende ara sıra senden başka bakacak bir şey bulamıyorum ve sana baktıkça kendimi suçlu hissediyorum neden bilmiyorum ama hayat gösterdi yeniden çirkin yüzünü.
Gönderi tarihi:

yeni birini bul.

Bu tespitin altına imzamı atarım.

Rua'nın söylediği kesinlikle bir ruhsuzluk, basitlik değil. Hayatta doğru insanı bulana kadar anlamsız, sonuçsuz bir çok sevgiler yaşıyoruz/yaşayacağız. Üzerinde düşünmek, çıkış yolu aramak da bize düşer elbette ancak benim gördüğüm birşey daha var sende.

Telefonda konuştuğunuz/yazıştığınız kadar gözlerinizin içine bakabilseydiniz eğer, çok farklı olurdu.

Tam da bu konu ile ilgili yazdığım bir blog var, vakti olan okusun derim :)

" Google'da eski sevgiliyi aramak "

Gönderi tarihi:

ıyıde ben ona 1 dk mjs gec atsam neden gec attın derdı sureklı benı sevdıgını bana hayatım dıyodu ben cok sanslıyım dıyodu. ve bende onu cok sevıyodum bu kararı nasıl olupta verdı anlamıyom 1 gun ıcınde koskoca bır sehır yok oldu gıttı . 1 gunde benı sıldı hayatından neden bu kadar hersey kolay ben anlamıyom bunu. Bizim ayrıldıgımızı duyan arkadaslarımız buna ınanamıyo cunku dıyorlardı sız bırbırınızı cok sevıyordunuz ne oldu dıyorlar kavgamı ettınız dıyorlar. Cok caresızım onu baska bırıyle el ele gorsem dayanamam buna ben ne yaparım hıc bılmıyorum.

Gönderi tarihi:

sevgili genç dostum. Şu dünyada üzülecek en son şey bir sevgilinin gitmesidir. hep söylendiği gibi biri gider bini gelir. Senin yerinde olsam bol bol adana kebabı yerdim. acılı şalgamla olsun ama üztüne de künefe hatay usulü. böylece bir an önce büyür ne kızların ne de erkeklerin uğrunda üzülecek mahluklar olmadığını anlamış olursun. hele kızlar terkedip gitmek için yaratılmış nazlı mahluklardır..mümkün olduğu sürece uzak durmanı tavsiye ederim. vücudun seni yeterince sıkıştırmadıkça onlara yaklaşma derim ben yaklaştıktan hemen sonra da uzaklaş git evinde duş al...neyse genç kardeşim daha alacağın çok yol var....

Gönderi tarihi:

Bu tespitin altına imzamı atarım.

Rua'nın söylediği kesinlikle bir ruhsuzluk, basitlik değil. Hayatta doğru insanı bulana kadar anlamsız, sonuçsuz bir çok sevgiler yaşıyoruz/yaşayacağız. Üzerinde düşünmek, çıkış yolu aramak da bize düşer elbette ancak benim gördüğüm birşey daha var sende.

Telefonda konuştuğunuz/yazıştığınız kadar gözlerinizin içine bakabilseydiniz eğer, çok farklı olurdu.

Tam da bu konu ile ilgili yazdığım bir blog var, vakti olan okusun derim :)

" Google'da eski sevgiliyi aramak "

taylan abı ben onun gzolerının ıcıne baktıgım zmann butun dunyalar benım oluyodu dunyanın en mutlu ınsanlarından bırı oluyordum be o sımdı benım dgeıl artık onun gozlerının ıcıne bakakm daha o yarın o bır gun baskasını blur ben onları el ele gordummu ne yapcam nasıl dayanancam her gece aklıma gelıyo ben onu cok sevıyorum ne yapcagımı hıc bılmıyorum.

Gönderi tarihi:

Merhaba,öncelikle aramıza hoşgeldin... :)

Yazmaya başladığından beri okuyorum,gerçekten okurken çok da üzülüyorum.Çok iyi biliyorum ki sana şimdi ne söylesek boş.Böyle zamanlarda tavsiye işe yaramaz çünkü, söylediklerimiz bir kulağından girip öbüründen çıkacak...

Ağla bol bol,acıklı şarkılar dinle,içini dök bir yerlere, yani acını yaşa.Göreceksin bir sabah uyandığında çok daha az acıyacak,sonra da arada sırada sızlayacak,hepsi bu kadarcık.. :)

Sevgiyi bütün sıcaklığıyla karşılıklı yaşayabileceğin biriyle karşılaşman dileğiyle..

Sevgiler..

Gönderi tarihi:

Merhaba,öncelikle aramıza hoşgeldin... :)

Yazmaya başladığından beri okuyorum,gerçekten okurken çok da üzülüyorum.Çok iyi biliyorum ki sana şimdi ne söylesek boş.Böyle zamanlarda tavsiye işe yaramaz çünkü, söylediklerimiz bir kulağından girip öbüründen çıkacak...

Ağla bol bol,acıklı şarkılar dinle,içini dök bir yerlere, yani acını yaşa.Göreceksin bir sabah uyandığında çok daha az acıyacak,sonra da arada sırada sızlayacak,hepsi bu kadarcık.. :)

Sevgiyi bütün sıcaklığıyla karşılıklı yaşayabileceğin biriyle karşılaşman dileğiyle..

Sevgiler..

Tesekkur ederım hosbulduk:D

hEr gece kafamı yastıga koydugumda onla yasadıkalrım aklıma gelıyo ve her gece aglıyom. Dısarda sempatık takılmaya calısıyom cunku kımsenın dalga gecmesını ıstemıyom bızımkıler bı kız yuzunden bu hala dustun dıyorlar . Bazı arkadaslar zamana bırak dıyorlar ama zman nereye kadar . cok sevdıgım kısı elımden kayıp gıttı. Baskasıyla gorursem ne yapcam bılmıyorum allah ıns. gostermez

Gönderi tarihi:

Beklemek tek çare, ufak sızı hiç geçmeyecek. ama hayat devam edecek...!

Gönderi tarihi:

Tesekkur ederım hosbulduk:D

hEr gece kafamı yastıga koydugumda onla yasadıkalrım aklıma gelıyo ve her gece aglıyom. Dısarda sempatık takılmaya calısıyom cunku kımsenın dalga gecmesını ıstemıyom bızımkıler bı kız yuzunden bu hala dustun dıyorlar . Bazı arkadaslar zamana bırak dıyorlar ama zman nereye kadar . cok sevdıgım kısı elımden kayıp gıttı. Baskasıyla gorursem ne yapcam bılmıyorum allah ıns. gostermez

İçinde bulunduğun durumdan utanma,herkesin başına gelebilecek birşey yaşıyorsun..Eğer gerçekten kayıp gittiyse yani istemeden gittiyse bir yolunu bulup dönecektir sana..

Başkasıyla görmemene gelince;

Görebilirsin,evlendiğini duyabilirsin hatta birgün çocuğu kucağında görebilirsin,20 yıl sonra ortak bir yakının düğününde bile karşılaşabiliyor insan..Şimdi tek yapman gereken kendine dönmen,seni senden başka avutacak kimse yok.Sadece kendini severek tamir olabilirsin,geçecek vallahi bak geçecek... :clover:

hah şuraya yazıyom bak :D

Gönderi tarihi:

bi dağılın bakiimm... açılın hastanın başında kalabalık yapmayın...

hayır haber de vermiyosunuz böle tesadüfen görüyorum...

Tespitlerim:

- öncelikle sanırım forum uleması olarak bu zorgünler geçiren kardeşimizin yaşının çok genç olduğu konusunda hemfikiriz.

- e sanırım kendisi türk dili ve edebiyatı derslerine pek ehemmiyet vermediği için derdini başarı ile anlatma konusunda da sıkıntılar çekmekte...

- Kız milleti konusunda da pek tecrübeli değil anladığım kadarıyla

- ayrıca hava sıcak bunalmış çocukceyiz...

Reçete:

- Yavrum evladım,hemen dışarı çık, at kendini sokağa,denize,havuza,yaylaya,çimene... derin derin nefes al...

- bu hatun milleti saçma sapan ya da sebepsiz yere gitmek ve yine sebepsiz yere dönmek konusunda ustaca kodlanmış eşref-i mahlukattır. Bu bilgiye güzel bi deneyimle ulaşmış olman senin hayrınadır.

- Ömer Seyfettinden falaka isimli eseri oku, 500 kelimelik özetini yaz, baan öm marifeti ile gönder.

- şarkısı var bunun : yaşandı bitti saygısızca,aldatmanın tadına varıncaaa... lay lay lom...

amin diyin ulema...

Gönderi tarihi:

bi dağılın bakiimm... açılın hastanın başında kalabalık yapmayın...

hayır haber de vermiyosunuz böle tesadüfen görüyorum...

Tespitlerim:

- öncelikle sanırım forum uleması olarak bu zorgünler geçiren kardeşimizin yaşının çok genç olduğu konusunda hemfikiriz.

- e sanırım kendisi türk dili ve edebiyatı derslerine pek ehemmiyet vermediği için derdini başarı ile anlatma konusunda da sıkıntılar çekmekte...

- Kız milleti konusunda da pek tecrübeli değil anladığım kadarıyla

- ayrıca hava sıcak bunalmış çocukceyiz...

Reçete:

- Yavrum evladım,hemen dışarı çık, at kendini sokağa,denize,havuza,yaylaya,çimene... derin derin nefes al...

- bu hatun milleti saçma sapan ya da sebepsiz yere gitmek ve yine sebepsiz yere dönmek konusunda ustaca kodlanmış eşref-i mahlukattır. Bu bilgiye güzel bi deneyimle ulaşmış olman senin hayrınadır.

- Ömer Seyfettinden falaka isimli eseri oku, 500 kelimelik özetini yaz, baan öm marifeti ile gönder.

- şarkısı var bunun : yaşandı bitti saygısızca,aldatmanın tadına varıncaaa... lay lay lom...

amin diyin ulema...

Ha ha haa, doktorunu buldun gari, sırtceyizin yere gelmez. İlaçları günde 3 defa tok almayı da ihmal etme :)

Gönderi tarihi:

Kadınların bu konudaki performansı ve bunun sürekliliği şüphe götürmezdir. Ancak bu gibi durumlarda erkeğin yapması gereken şudur: hiçbirşey :)

Evet, sebepsizce giden bir kadının arkasından yapacağınız en etkili hareket budur, hiçbirşeydir.. Böylece o kadının aklında ve yüreğinde sürekli olarak "neden?, neden gitme demedi?, neden dur demedi?, neden gel demiyor?" soruları uçuşacaktır. Bu soruların sahip olduğu tahrip gücü, atom bombasında yoktur emin olun.

Döndükten sonra kadınınız için en güzel sözleri ve iltifatları sarfedersiniz, sarfetmeniz de gerekir. Çünkü onlar herşeyin de en güzellerine layıktır bir yandan.

Fakat dediğim gibi, bu son bölümü sakın gittiğinde yapmayın. Bir tarafı kalkar inmek bilmez, size geri dönmek bilmez.

Sürünür gidersiniz.

Değil mi Zebercet'im, yanlışım varsa söyle.

Gönderi tarihi:

Kadınların bu konudaki performansı ve bunun sürekliliği şüphe götürmezdir. Ancak bu gibi durumlarda erkeğin yapması gereken şudur: hiçbirşey :)

Evet, sebepsizce giden bir kadının arkasından yapacağınız en etkili hareket budur, hiçbirşeydir.. Böylece o kadının aklında ve yüreğinde sürekli olarak "neden?, neden gitme demedi?, neden dur demedi?, neden gel demiyor?" soruları uçuşacaktır. Bu soruların sahip olduğu tahrip gücü, atom bombasında yoktur emin olun.

Döndükten sonra kadınınız için en güzel sözleri ve iltifatları sarfedersiniz, sarfetmeniz de gerekir. Çünkü onlar herşeyin de en güzellerine layıktır bir yandan.

Fakat dediğim gibi, bu son bölümü sakın gittiğinde yapmayın. Bir tarafı kalkar inmek bilmez, size geri dönmek bilmez.

Sürünür gidersiniz.

Değil mi Zebercet'im, yanlışım varsa söyle.

yahu siz ne dediniz de biz yok dedik taylancım bey...

lakin böle bi durum söz konusu değil sanırım kardeşimiz için...

daha çok böle bi önceki iletide icra ettiğim şarkıdaki gibi bi durum söz konusu bence, tecrübelerime binayen yani...

daha açık söylemek gerekirse...

şimdi bu abla muhtemelen başka bi abi ile mesajlaşmakla meşgul olduğundan bu kardeşimize pek alakadar davranamamaktadır.

Giden gitti gül, gül ki bitsin dert

Yeniden asik olsam kaç yazar

Dikenli tellerin arkasindan bak

Güzel olman gerekmez bana

Benimle oynama,

Heyecanliyim, çok çilginim Bebegim

Gün batiminda birakip gitme

Gel bana, benimle olmak tek çare

Kanasin dünyam, yansin oldu olacak

Günahlar kavrulsun, aleviyle

Yasandi bitti saygisizca

Aldatmanin tadina varinca

Dogru söylesen kimin umurunda

Gözüme inanirim, haydi zipla

Gönderi tarihi:

yahu siz ne dediniz de biz yok dedik taylancım bey...

lakin böle bi durum söz konusu değil sanırım kardeşimiz için...

daha çok böle bi önceki iletide icra ettiğim şarkıdaki gibi bi durum söz konusu bence, tecrübelerime binayen yani...

daha açık söylemek gerekirse...

şimdi bu abla muhtemelen başka bi abi ile mesajlaşmakla meşgul olduğundan bu kardeşimize pek alakadar davranamamaktadır.

Giden gitti gül, gül ki bitsin dert

Yeniden asik olsam kaç yazar

Dikenli tellerin arkasindan bak

Güzel olman gerekmez bana

Benimle oynama,

Heyecanliyim, çok çilginim Bebegim

Gün batiminda birakip gitme

Gel bana, benimle olmak tek çare

Kanasin dünyam, yansin oldu olacak

Günahlar kavrulsun, aleviyle

Yasandi bitti saygisizca

Aldatmanin tadina varinca

Dogru söylesen kimin umurunda

Gözüme inanirim, haydi zipla

Yine espri dolusun ama dogru tespitler.Aslinda hayatin kendisi aldatmacalarla dolu degilmidir.Bugün yagmur yagacak denir ama bulutlar es gecer baska tarafa yagar yagmur.

Hardday'in kafasini dinlemeye ihtiyaci var.Deneyimler yasanarak elde edilir ki o da muhakkak ki bundan birseyler kapacaktir.

Sevgili Hardday'e bir önerim var:BASIN ÖNE EGILMESIN.....

saygilarla

Gönderi tarihi:

Cekilin bakalim Ask acisi ceken birine boylemi teselli veriyorsunuz yok unut gitsin biri gider bini gelir basin one egilmesin yok kiz baska gobele meyilliymis yok daha neler... Olayi gerci tek taraftan dinlemis ama ben yinede diyeyim bakalim ne diyecegim gel soyle yamacima otur sevgili hardy..

Bir kere 3 aylik bir iliski her nekadar uzun sure olmasada bazen insan ilk gorustede asik olabiliyor.. Ama yazdigindan anladigim kadariyla tehsisiniz sunlardan birisi olabilir...

Amorus Kiskancius

Amorus Ailemus

Amorus Ilgisismus..

Yani kisaca sen sanirim kiskanc birisin ve kiza olur olmadik tavirlar koyabilirsiniz diye dusunuyorumki yazinizda boyle birseyden soz etmemissiniz oyleyse diger ikisi.. yani kiz seninle iliskiye baslamak icin ailesine karsi gelmeye goze alamamiski durum onu gostermekte son olarakta belkide seni sevmeye calisti ama onuda beceremedi yani senin onu sevdigin kadar oda seni ayni duygularla sevemedi denemis ama basarili olamamis.. Haa baska birisi icin ayrilik nedeni olabilirmi diye sormussun en buyuk hata budur eger oyle birsey olmus olsaydi iliskinizin bittigini soylerken cekinmiyen birisi baskasi oldugunuda cekinmeden soylerdi.. Zaten ayrilma kararini aldigini 4 gun oncesinden belli etmis sana ilkinde butun gun ulasamamissin ikincisinde annesinin telefonuyla gorusmusunuz ve en onemlisi iliskinize ailesi ilk basindan beri karsiymis babasinin size kufur etmesinden buyuzdendirki Kiz arkadasiniz bir tercih yapmak zorunda kalmis Ailesimi yoksa sizmi onun tercihi Ailesinden yana olmus .. Bana kalirsa baska nedende arama.. Eger baska nedenler ararsan ozaman kiza guvenmiyorsun demektir.. ;)

kendine iyi bak saglikli huzurlu mutlu gunler temennisiyle

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.