Φ arman Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Forumda ki ilk ve en sağlam dostum... Önceleri şiir topicimde eşlik ederdi bana kendi şiirleri olmasada öyle güzel şiirler bulup da yazardı ki ben çok mutlu olurdum . Tam hatırlıyamıyorum ama ilk karşılıklı dialoğumuzda da beni azarlamıştı sanırım.. İlk başta sert bir mizacı olduğunu düşündüğüm ama zamanla onu tanıdıkça bir melek olduğunu anladığım dünya tatlısı çiçeğim... Bu anı defteri senin için.. İstedim ki senin hakkında kim ne düşünüyorsa ne paylaşmak istiyorsa buraya yazsın ve sana sormadan bunu yaptım .. Başkaları içinde yapıcam. Forumu ihmal etme emi çiçeğim. Sevgiyle kal.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 hmm çiçek için ilk yazanlardan biri olmak istedim.....evet o tam anlamıyla çiçektir......hep başkaları için kırılan çok nadide birisidir.........ben onu çok üzdüm kendi derdinden çok benim derdime yandı......ama herkesin öyle bir ablası olmalı diye düşünüyorum ve ben onun gibi bir ablaya sahip olmaktan büyük gurur duyuyorum .......iyiki varsın canım .....bunu bütün samimiyetimle söylüyorum SENİ SEWİYORUM..........hayatın boyunca hak ettiğin sewgiyi saygıyı bulursun inşallah......... herşey güzel olacak........... Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 snow i bu forumun baştacı Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 snow i bu forumun baştacı teşekkürler canım... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 çok narin olduğunu düşünüyorum yüreği tertemiz sevgi dolu şiirlerinden okuduğum kadarıyla öyle süslü cümleler kurmayı pek beceremem ama kar çiçeğime gerçekten kanım ısındı çok karşılaşamasak da Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 canım seni fazla tanımıyorum ama eminimki ismin kadar yüreğin de çiçek gibi hem de karçiçeği ..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Ben de fazla tanımıyorum ama Anı defterine de yazmak için can atıyorum eskiden de böyleydim ben Gördüğüm ve tanıdığım kadarıyla özü sözü bir arkadaş Çiçekler başına taç olsun Yüreğin sana yoldaş... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 karçiçeği her yerde yetişmez çok özel ve anlamlı bir çiçektir...seninde öyle olduğunu düşünüyorum...şiir sevmeside zaten özel bir insan olduğunu belli ediyor..hayatında bir şiir kadar güzel ve anlamlı geçer inşallah ablacım.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 Bir varmış bir yokmuş ,uzak ülkelerin birinde, dağların doruklarında güzeller güzeli Dağ Fulyası yaşarmış. Baharın ilk belirtileriyle uzun kar uykusundan uyanır, güneş sıcaklığını iyice hissettirmeye başladığı günlerde tomurcuklanır, yaz boyunca da çiçekleriyle çevresine binbir renkler saçar, kokusu ile, güzelliği ile, güzelliğinden çok o mahçup saf duruşu ile herkesi kendine hayran bırakırmış. ....................... senin hakkında daha bir çok şey yazabilirim aslında bence yukarıdaki masalda olduğu gibisin sen duygusal olduğun kadar olumsuzluklara haykırmak isteyen sevecen mücadeleci romantik kişilik sahibi altın kalpli sevilmeye değer kısaca bütün güzellikleri hak eden kardeşimizsin herşey gönlünce olsun sevgiler............ Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 karçiçeğim, forumun vazgeçilmezlerinden, omurgalarından diyebilirim... burda olmadığında aradığım, olduğunda ise zevkle yazılarını okuduğum forumdostu seni seviyorum, herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Tam bir hanım efendi, hiçbir çatlaklığını görmedim! Birileri onu örnek alsa ne güzel olur Hemşom benim iyiki varsın Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 yaf ikinci sayfaya atılmışım bee....... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 üzülme çiçeğim biz seni birinci sayfaya çıkarırız Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 yaf ikinci sayfaya atılmışım bee....... çok mu dokundu çiçeim........... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 gucun, azmin, dayanikliligin, mucadelenin, umidin, zorluklara baskaldirinin ve onlari alt etmenin simgesidir bana gore. kolay is degil... sen git karin kisin ortasinda gunesi ara ve bul sag salim... iyi ki varsınnn aplaların güzeliii uzak dağ başlarında yanan ateşlerdeydik... kentin sokaklarında dalga dalga özgürdük... direndik teslim olmadık binlerce "kardelen"dik... kaldı çocuk gülüşleri ışığında kavgamız... aklıma bu dörtlük geldi Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 ne dıyecegımı bılmedıgım, kelımelerımı yanlıs sececegımden korktugum arkadaslardansın.... her zaman mutlu ol, hep gül... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 ya canlarım benim zeynom ve mizyalim inanın çok mutlu oldum yazdıklarınıza....ve meleğim sanada tşk ederim...herşey gönlünüzce olsun... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 *Canım-fanım Karçiçiyim.. Ne güzel ve sevgi dolu şeylerdi söylediklerin ve pembecikti.. TEŞEKKÜR EDİYORUM..ve .. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 formun incilerinden birisin.......kıymetini bilmemiz lazım senin. sevecen ve samimi senin gibi iyisi yok denecek kadar az şu hayatta.... iyiki varsın.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Evet evet emikis abim hep doruu söller de hattam dokus belkim de ondokus köydende kovulmuşluğusu bilem varıdır.. Yaşa sen dorucu emikis..kalbimizin tahtına sahip abim benim.. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 İNTERLOCK DOBRACI YIZ DİYEDE ERKEK DEĞİL. YAAAAAAAA .... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Evet evet emikis abim hep doruu söller de hattam dokus belkim de ondokus köydende kovulmuşluğusu bilem varıdır.. Yaşa sen dorucu emikis..kalbimizin tahtına sahip abim benim.. interin lokumum....seni benim hatıra defterimde ikinci kez görmek ne büyük bir lutuf.dimek varlığım bu kadar önemli wayy ben bileydim... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Kar çiçeğim.. Sana bu güzel gün hayırlar getirsin dilerim.. İnterlock'un siber etkileşimin bilincinde olduğunu da bilir.. Tüm furum ögeleri, furum etkileşimi içindedir ve mes'uldür.. Hepicinizi çok seviyorum ben..hepiniz hep iyi olunuz.. Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 BACIIIIIIMMM dedim daha ne diyim. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 BACIIIIIIMMM dedim daha ne diyim. nerdesin sen bacım ya....aşkolsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.