Φ sadece koklayacaktım Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Araçlarımızda trafik seti bulunmalıdır. Trafik kontrollerinde ve araç muaynelerinde zorunlu trafik malzemelerini bulunduran bir settir. Olası durumlarda ve acil durumlarda her an ihtiyaç duyacağımız bir set olduğunu düşünüyorum. Her duruma hazırlıklı olmalıyız. Setin içinde; * 2 adet Sac Ayaklı Reflektör * Takoz Katlanır Plastik Çivili * El feneri * Çeki Halatı Polyester Tokalı * Buz Kazıyıcı * İlk Yardım Seti * Büyük Sargı Bezi (10 cm x 3-5 m) 2 Adet * Hidrofil Gaz Steril (10x10 cm 50’lik kutu) 1 Kutu * Üçgen Sargı 3 Adet * Antiseptik Solüsyon (50 ml) 1 Adet * Flaster (2 cm x 5 m) 1 Adet * Çengelli İğne 10 Adet * Küçük Makas (paslanmaz çelik) 1 Adet * Esmark Bandajı 1 Adet * Turnike (En az 50 cm örgülü tekstil malzemeden) 1 Adet * Yara Bandı 10 Adet * Alüminyum Yanık Örtüsü 1 Adet * Tıbbı Eldiven 2 Çift * Yangın Söndürücü * Boyun Korsesi Bu konuları hafife almayalım lütfen. Dikkatli sürelim ve gerekli malzemeleri bulunduralım. Geç kaldığımı biliyorum ve bulmuşken hemen alıcam. Size de öneririm fiyatı da çok uygun... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Araçlarımızda trafik seti bulunmalıdır. Trafik kontrollerinde ve araç muaynelerinde zorunlu trafik malzemelerini bulunduran bir settir. Olası durumlarda ve acil durumlarda her an ihtiyaç duyacağımız bir set olduğunu düşünüyorum. Her duruma hazırlıklı olmalıyız. Setin içinde; . . şu malzemeleri bir kaza durumunda kullanmış biri varmıdır acaba? ben aracımda bunları sadece yasal zorunluluk olduğu için, araç muayeneden geçsin diye bulunduruyorum. bunların hepsi pazarlama taktiği. Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 şu malzemeleri bir kaza durumunda kullanmış biri varmıdır acaba? ben aracımda bunları sadece yasal zorunluluk olduğu için, araç muayeneden geçsin diye bulunduruyorum. bunların hepsi pazarlama taktiği. bende sırf şu trafik setine para vermemek için araba almıyorum ben yemem kardeşim bu pazarlama tırıvırılarını Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Sağ ön koltukta da afet-i devran, allame-i cihan bir sarışın bulundurmakta fayda var. Malum yollar uzun, hava şartları bazen çetin. Bagajda trafik setinin yanına da koyabilirsiniz ama ölür. Ölmezse de küser. Denemeyin derim. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Şunlarıda eklemek lazım; 6 lı bira takımı En az 2 paket sigara Yolu görebilmek için uyanık yol rehberi Otomotik direksiyon Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Şunlarıda eklemek lazım; 6 lı bira takımı En az 2 paket sigara Yolu görebilmek için uyanık yol rehberi Otomotik direksiyon Sen bunlari unutta en önemlisi arabada emliyet kemeri olmasi ! Valla bizim köydeki arabalarda zor bulunuyor Ve olupta kullanmayanlar icin ayrica ceza olsun. Süz olarak kolumamis onlar nasil olsa inanilmaz gele bilir bazilariniza ama hayatinizi kurtara vere biliyor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 bende hiçbiri yok gerek te yok boşa masraf Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 olmazsa olmazlarda: kahve makinası,kahve,sıcak su dolu termos,fincan atıştırmalık bisküvi, kahve günü gibi oldu araba Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Benim bagajda her türlü oyuncak bulmak mümkün... bir de deprem olursa diye arada korkuya kapılıp birkaç parça kıyafet koyuyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.