Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 O tarayıcının versiyonu nedir? En üsteki barda Yardım bölümüne giderek o hop açılan pencerede en son seçeneğe tıklayarak açılan penceredeki versiyonu buraya yazarsan çok iyi olur... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 O tarayıcının versiyonu nedir? En üsteki barda Yardım bölümüne giderek o hop açılan pencerede en son seçeneğe tıklayarak açılan penceredeki versiyonu buraya yazarsan çok iyi olur... aa ben de bayılıyorum o diziye yaw... geniş aile idi adı di mi? işte aynısını yazıyorum buraya : mavi bi e ve windows internet explorer 8 oldu mu yaptım mı? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Admincim bey, bir başlığa cewap yazıyorum ben misal; benden bir önce yazan kişinin imzası benim imzam olarak çıkıyor karşıma... bi terslik mi var? ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum? Sevgili Zebercet, Şu anda forum en yeni CSS dediğimiz yeni bir teknolojiyi kullanıyor. Tarayıcılar her gün bu konuyu yakalayabilimek için yeni sürümler sürüyorlar piyasaya. Bahsettiğiniz problem bazen oluyor ama taryacınızınız yenilendinizmi yani sayfayı güncelledinizmi düzeliyor. Neden olduğunu çözmüş değilim ama yakın zamanda bir çözüm bulmaya çalışacağım. Sevgiler Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Sevgili Zebercet, Şu anda forum en yeni CSS dediğimiz yeni bir teknolojiyi kullanıyor. Tarayıcılar her gün bu konuyu yakalayabilimek için yeni sürümler sürüyorlar piyasaya. Bahsettiğiniz problem bazen oluyor ama taryacınızınız yenilendinizmi yani sayfayı güncelledinizmi düzeliyor. Neden olduğunu çözmüş değilim ama yakın zamanda bir çözüm bulmaya çalışacağım. Sevgiler CSS açılımı ChatmasterSeemSuspicious yavv iftara kadar vakit geçiriyorum kızmıyosunuz yaa Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Yeni yüzü başta yadırgasam da alıştım,güzel geliyor şimdi.. Yalnız bir ricam olacak,önceden sayfaların en altında ''yukarı'' butonu vardı,şimdi yok,mause la çıkmak zor geliyor,mümkün mü yine olsa? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Yeni yüzü başta yadırgasam da alıştım,güzel geliyor şimdi.. Yalnız bir ricam olacak,önceden sayfaların en altında ''yukarı'' butonu vardı,şimdi yok,mause la çıkmak zor geliyor,mümkün mü yine olsa? Teşekkürler Farkında değildik bir sonraki güncellemede ekleyebiliriz.. Saygılar Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Özlü sözleri ekleyebileceğimiz bir başlık açılabilirmi.. kitapla ilgili sözler,hazır cevaplar,başarı ile ilgili sözler,harbi sözler,delikanlı sözleri,atasözleri,günü sözü gibi.. günün sözüne her gün bir söz ekleyebiliriz diye düşündüm.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Özlü sözleri ekleyebileceğimiz bir başlık açılabilirmi.. kitapla ilgili sözler,hazır cevaplar,başarı ile ilgili sözler,harbi sözler,delikanlı sözleri,atasözleri,günü sözü gibi.. günün sözüne her gün bir söz ekleyebiliriz diye düşündüm.. Sevgili Aries, Bu tür başlıkları kendiniz açabilirsiniz. Eğer yardıma ihtiyacınız varsa veya değişik bir fikir arıyorsanız bunu Cloud ile konuşun o size yardımcı olur.... Saygılar Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Teşekkür ederim.. Ben sadece konu açabilirim,benim istediğim sabit başlıktı Cloud ile iletişime geçeceğim.. Saygılar... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Teşekkür ederim.. Ben sadece konu açabilirim,benim istediğim sabit başlıktı Cloud ile iletişime geçeceğim.. Saygılar... İşte bende onun için Cloud dedim yani başka düşünceler eklemek veya istekte bulunursan.... Saygılar Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 İşte bende onun için Cloud dedim yani başka düşünceler eklemek veya istekte bulunursan.... Saygılar teşekkür ederim.. Şimdilik gerekli gördüğüm başlıkları açtım.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Yeni yüzü başta yadırgasam da alıştım,güzel geliyor şimdi.. Yalnız bir ricam olacak,önceden sayfaların en altında ''yukarı'' butonu vardı,şimdi yok,mause la çıkmak zor geliyor,mümkün mü yine olsa? Merhaba, Bu butonu kaldırdık çünkü artık bu botunu klavyenizde yapacak bir buton bulunmaktadır. Eğer klavyenizde 'HOME' butonuna tıklarsanız bu sizi sayfanın en başına götürecektir. Türkçe klavyede bu butona ingilizcesi ile aynı 'HOME' denildiğini sanıyorum. Sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.