Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 admın abı bana cevap verme geregı bıle duymamıs bılgısayarım kotu dıyınce cok ıcerlenmıs olsa gerek bana yenı pc hedıye edıp benı bu dertten kurtaracak bılıyorum ben Sevgili Jön, yavaş olayı tamamen sizin bölge bağlantı hızına ve evinizden bağlantı hızına ve bilgisayarınıza bağlı olduğu için birşey diyemiyoruz... Şu anda sunucular 'ŞİMŞEK' (bu terimi bir yerden duymuştum - eski Türk filmlerinden birindeydi) hızında çalışıyor devamlı kontrol edildiği için nedeni tamamen bağlantı hızlarında ve bölgesel NETWORK - AĞ hızlarına bağlı olarak değişiyor... Yeni bilgisayar için ise bir düşünelim diyorum ... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Sevgili Jön, yavaş olayı tamamen sizin bölge bağlantı hızına ve evinizden bağlantı hızına ve bilgisayarınıza bağlı olduğu için birşey diyemiyoruz... Şu anda sunucular 'ŞİMŞEK' (bu terimi bir yerden duymuştum - eski Türk filmlerinden birindeydi) hızında çalışıyor devamlı kontrol edildiği için nedeni tamamen bağlantı hızlarında ve bölgesel NETWORK - AĞ hızlarına bağlı olarak değişiyor... Yeni bilgisayar için ise bir düşünelim diyorum ... bi kerem o şimşek yakari'nin atı'nın adı, yanlış hatırlamışsınız? biri sanırım benim gazozuma 80'ler hapı attı yahu... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 hee admın abı haklısın valla bızım avın baglantıları falanda kotu sımdı ınanmıcan mutfagın ve banyonun lambası yandıgı zaman benım 5+1 den casur cusur sesler(lamba yanarken cıkardıgı sesgelıyo sonra baglantım gıdıyo lambalarda kotu modemımde kotu bızım evde kotu sen pc nın yanında bunlarıda bı dusunuver kırma benı be abı buuksun sen beklıyorum guzel haberlerını 1 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 yenilikler süper olmuş..emeğinize sağlık..hayırlı olsun.. Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 ha haa gerçekten emek harcadığını düşündüğüm bir arkadaşa rep vermek istedim. Aynı konu altında 4-5 iletisi var ve ben hepsine pozitif repleri başladım işaretlemeye. Ama bir pencere çıkıyor karşınıza sanırım 5. rep te. " Ha haaa! göremeyeceğimizi sandınız değil mi" şaşırdım kaldım.çok güzel Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Sanki başka bir forumdayım.Ben öncekine yeni alışmıştım.Bu güzel olmamış anlamına gelmesin.Gerçekten güzel olmuş.Ama benim alışkanlıklarımla ilgili bir sorunum var galiba.Ondan olsa gerek.Yavaş yavaş alışacağım.Ellerinize sağlık.Emeği geçenlere teşekkürler. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Herşey iyi hoş olmuş daaaa... da'sı var işte Eskiden mimiklerin hepsini ilk yazdığımız ileti de açtık mı,ekranın altında kuzu kuzu beklerdi.Diğer iletilerde de ordan tıklar tıklar kullanırdık.Simdi;her ileti gönderişte tekrar tekrar açmak gerekiyor Anlatabildim mi Çok tembelim biliyorum 1 Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Açıkçası ben beğenmedim desem.... Çünkü... Daha detaylı, daha bir şöyle baktığımızda kolayca ulaşabileceğimiz ve doyurucu bir ekrana sahip olabilseydik... Biraz yüzeysel gibi geldi... Ama yinede forum ile ilgili araştırma, geliştirme ve daha iyisini yakalama adına gösterilen çaba ve emeğe duyarsız kalamam... Çok daha iyi, kaliteli, belirgin, profesyonel ve çok fazlaca ulaşımı kolay bir hal alabilecek bir formumuz olacağına inancım tam... Bu uğraş içinde bulunanlara yürekte sevgi ve saygılar... DİPNOT... 1 Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 bak şimdi ukalalığaa baakkk ben şimdi sevdiklerime rep veriyodum tam en sevdiğim kişiye geldi şöyle bir uyarı " haa haaa göremiyeceğimizi mi sandın günlük pozitif rep limitin dolmuştur" gibi bişey dedi chatmaster abimiz yanii ne var versem de versem rep pozitifinden bol bol netyse o zman negatiften devam edeyim ühühühühü Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 Forum'un yeni yüzü ve yapılan düzenlemeler güzel olmuş, ben beğendim. Hem görsel hem de içerik olarak yenilikler var. Bu sayede forum daha kolay kullanılır ( kullanıcı dostu ) olmuş. Özellikle, üst bant bölümünün toparlanması iyi olmuş. Galeri bölümününün işlevini tam anlamadım ama kedi fotografları da hoş olmuş. Sayın Chatmaster'a ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim kendi adıma. Bu arada nacizane önerim; konu başlıklarının sınıflandırılmasının biraz daha netleştirilmesi, içiçe geçmiş alt konuların birbirinden ayrılmasıdır. Şimdi farkettim; ileti düzenlemek de çok daha hızlı ve kolay olmuş. Teşekkürler. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Forum'un yeni yüzü ve yapılan düzenlemeler güzel olmuş, ben beğendim. Hem görsel hem de içerik olarak yenilikler var. Bu sayede forum daha kolay kullanılır ( kullanıcı dostu ) olmuş. Özellikle, üst bant bölümünün toparlanması iyi olmuş. Galeri bölümününün işlevini tam anlamadım ama kedi fotografları da hoş olmuş. Sayın Chatmaster'a ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim kendi adıma. Bu arada nacizane önerim; konu başlıklarının sınıflandırılmasının biraz daha netleştirilmesi, içiçe geçmiş alt konuların birbirinden ayrılmasıdır. Şimdi farkettim; ileti düzenlemek de çok daha hızlı ve kolay olmuş. Teşekkürler. Sevgili Doğrucudavut, Sadece siz bu genel güncellemenin neden yapıldığının farkına varmışsınız. Bu güncellemenin ana amacı İleti-Başlık Gönderme formunun çok çabuk ve seri yüklenen versiyonunu adapte etmekti Bir diğeride SEF (Search Engine Friendly) Arama Motoru Uyumlu URL-Link Adresine geçmekti. Şimdiki ileti-Başlık gönderme forumu en yavaş bağlantıda %30, hızlı bağlantıda ise %60 daha hızlı yükleniyor. Bunun yanında 60 yeni özellik yükledik bunların hepsi şu anda aktif değil fakat önümüzdeki aylarda çoğu aktif olacak Diğer önemli özellik REP olayını ileti bazına çektik ve admin'in deyimiyle 'Ahbap-Çavuş' ilişkisinden çıkardık... Böylelikle görmeden bilmeden verilen bir Rep sistemimiz oldu. Bu sistemden herşey CSS üzerinden olduğu için çok seri ve çabuk yüklenen bir sisteme kavuştuk Aksaklıklar için beni mazur görün: En kısa zamanda hepsinin hallolacağından emin olabilirsiniz. 1-2 ay içerisinde çoğunu çözeceğiz. Görüş belirten herkese teşekkürler Sevgiler ve Saygılar Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 ama efemmm gülücükler olsun yazı karakterleri olsun daha oturaramış yerine bi basiyosun sayfanın 200 metre aşağısında çıkıyor ama yani elinize sağlık bana al yap desen daha tablo yapamam ayrıca "hakkımda" sayfasına youtube ekleyemiyoruz galiba hayırlı başarılar Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Sevgili Doğrucudavut, Sadece siz bu genel güncellemenin neden yapıldığının farkına varmışsınız. Bu güncellemenin ana amacı İleti-Başlık Gönderme formunun çok çabuk ve seri yüklenen versiyonunu adapte etmekti Bir diğeride SEF (Search Engine Friendly) Arama Motoru Uyumlu URL-Link Adresine geçmekti. Şimdiki ileti-Başlık gönderme forumu en yavaş bağlantıda %30, hızlı bağlantıda ise %60 daha hızlı yükleniyor. Bunun yanında 60 yeni özellik yükledik bunların hepsi şu anda aktif değil fakat önümüzdeki aylarda çoğu aktif olacak Diğer önemli özellik REP olayını ileti bazına çektik ve admin'in deyimiyle 'Ahbap-Çavuş' ilişkisinden çıkardık... Böylelikle görmeden bilmeden verilen bir Rep sistemimiz oldu. Bu sistemden herşey CSS üzerinden olduğu için çok seri ve çabuk yüklenen bir sisteme kavuştuk Aksaklıklar için beni mazur görün: En kısa zamanda hepsinin hallolacağından emin olabilirsiniz. 1-2 ay içerisinde çoğunu çözeceğiz. Görüş belirten herkese teşekkürler Sevgiler ve Saygılar Sayın Chatmaster, Bu arada belirtmem gereken bir olumlu özellik de seçilen renklerin sade kontrastlığı sayesinde forum gözü yormayan bir görselliğe kavuşmuş. Yani, sanki eskiden biraz hani şu Hindistan'daki renk cümbüşü ve ayrıntılı şekillerle bezenmiş otobüs görünümündeydi desem fazla abartmış olurum herhalde, onun için demiyorum. Zaten tek renk mavi vardı değil mi ? Ama koyu mavi daha iyi ve kurumsal bir hava vermiş foruma. İleti temelli rep verme yeniliği de 'Ahbap-Çavuş'luktan başka, biraz da insanları daha özenli yazmaya teşvik eder diye düşünüyorum. SEF (Search Engine Friendly) Arama Motoru Uyumlu URL-Link Adresine geçmek de anladığım kadarıyla, google aramalarında burada tartışılan konuların yeraldığı iletileri daha üst sıralara geçirecek. Böylece, artık tartışmalar sınırlı sayıda kişinin arasında olmaktan çıkıp, katılımın daha da artması sayesinde farklı görüşlerin, farklı katkıların yapılabilmesi olanaklı olur diye umuyorum. Her şey için tekrar teşekkürler. Saygılar Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Sayın Chatmaster, Bu arada belirtmem gereken bir olumlu özellik de seçilen renklerin sade kontrastlığı sayesinde forum gözü yormayan bir görselliğe kavuşmuş. Yani, sanki eskiden biraz hani şu Hindistan'daki renk cümbüşü ve ayrıntılı şekillerle bezenmiş otobüs görünümündeydi desem fazla abartmış olurum herhalde, onun için demiyorum. Zaten tek renk mavi vardı değil mi ? Ama koyu mavi daha iyi ve kurumsal bir hava vermiş foruma. İleti temelli rep verme yeniliği de 'Ahbap-Çavuş'luktan başka, biraz da insanları daha özenli yazmaya teşvik eder diye düşünüyorum. oo bissürü ara yüz vardı renk renk.şimdi tenk renk. rep konusunda hala aynı sey devam... ben bütün ahbap ve çavuşlarıma repimi vermekteyim kim artı vermiş kim eksi vermiş bilmekteyim yani Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 rep konusunda hala aynı sey devam... ben bütün ahbap ve çavuşlarıma repimi vermekteyim kim artı vermiş kim eksi vermiş bilmekteyim yani Galiba haklısın Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Aksaklıklar için beni mazur görün: En kısa zamanda hepsinin hallolacağından emin olabilirsiniz. 1-2 ay içerisinde çoğunu çözeceğiz. Hani 15 gündü ben daha ne kadar erkek olarak gözükücem Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 Hani 15 gündü ben daha ne kadar erkek olarak gözükücem Bunu kendin düzeltebilirsin biliyorsun değil mi? Profil ayarlarına git ve Female olarak ekle. Onun Türkçeleştirmesi yakında yüklenecek. Sevgiler Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Bunu kendin düzeltebilirsin biliyorsun değil mi? Profil ayarlarına git ve Female olarak ekle. Onun Türkçeleştirmesi yakında yüklenecek. Sevgiler tabii ki biliyorum sayın Chatmaster. Ama dün akşama kadar profil ayarlarında böyle bir şey yoktu. daha önce modlardan birine de iletmiştim zaten bu sorunu. teşekkürler... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Sanırım siz yazmadan bir süre önce chatmaster bu bölümü kaldırmış eğer aynı bölümden bahsediyorsak tabiki... Dostum ben forum anasayfasının en başında olan "En son gönderilen 10 ileti" bölümünden bahsediyorum. Bu bölümde sadece blog iletileri görünüyor. Altında zaten "en gönderilen 10 blog başlığı" diye bir bölüm var. " En Son Gönderilen 10 İleti • Eve dönüş.. Gönderen: suheda_ • sevgilime... Gönderen: efran • Total Eclipse Of The Heart... Gönderen: KiRaZ • BEN NEYİM Kİ... Gönderen: Radya • Bilmezlikten değil,fıkaralıktan...33 KURŞ... Gönderen: mavi olmayan gökyüzü • Can'dan can alınıyordu...siz susuyordun... Gönderen: mavi olmayan gökyüzü • Seçilmiş Başlık İçin Lütfen Blog ayarl... Gönderen: Admin • KÜRT SORUNUNA SAHİP ÇIKABİLMEK...Aydınl�... Gönderen: mavi olmayan gökyüzü • Bilirim ki... Gönderen: Adaletsiz • Fon Müzik / Radio / GULUMCAN Gönderen: birce" Şimdi bu iletilerin hepsi blog iletileri. Hemen altında En Son Gönderilen 10 BLOG Başlığı • Eve dönüş.. Gönderen: suheda_ • sevgilime... Gönderen: efran • Total Eclipse Of The Heart... Gönderen: KiRaZ • BEN NEYİM Kİ... Gönderen: Radya • Bilmezlikten değil,fıkaralıktan...33 KURŞ... Gönderen: mavi olmayan gökyüzü • Can'dan can alınıyordu...siz susuyordun... Gönderen: mavi olmayan gökyüzü • Seçilmiş Başlık İçin Lütfen Blog ayarl... Gönderen: Admin • KÜRT SORUNUNA SAHİP ÇIKABİLMEK...Aydınl�... Gönderen: mavi olmayan gökyüzü • Bilirim ki... Gönderen: Adaletsiz • Fon Müzik / Radio / GULUMCAN Gönderen: birce Görüldüğü gibi ikiside aynı. Yani, En son gönderilen 10 forum iletisi olarak blog iletileri gösteriliyor. Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Dostum ben forum anasayfasının en başında olan "En son gönderilen 10 ileti" bölümünden bahsediyorum. Bu bölümde sadece blog iletileri görünüyor. Altında zaten "en gönderilen 10 blog başlığı" diye bir bölüm var. . . . Görüldüğü gibi ikiside aynı. Yani, En son gönderilen 10 forum iletisi olarak blog iletileri gösteriliyor. Dostum sanırım bu sorun internet browserının versiyonunu yükseltince ortadan kalkıyor. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Firefox ile mi giriyorsunuz sayin CYRANO bi sorayim dedim... cünkü ayni sorun bende de zaman zaman oluyor anca sayfayi birkac kez yeniledigim de düzeliyor. Saygilar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 Dostum ben forum anasayfasının en başında olan "En son gönderilen 10 ileti" bölümünden bahsediyorum. Bu bölümde sadece blog iletileri görünüyor. Altında zaten "en gönderilen 10 blog başlığı" diye bir bölüm var. İki sorum var. 1. Tarayıcınız? 2. Versiyonu? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Admincim bey, bir başlığa cewap yazıyorum ben misal; benden bir önce yazan kişinin imzası benim imzam olarak çıkıyor karşıma... bi terslik mi var? ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Admincim bey, bir başlığa cewap yazıyorum ben misal; benden bir önce yazan kişinin imzası benim imzam olarak çıkıyor karşıma... bi terslik mi var? ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum? ChatMaster bir önceki iletide sormuş sanada aynısını soralım: Kullandığınız Tarayıcı? ve versiyonu? nedir? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 ChatMaster bir önceki iletide sormuş sanada aynısını soralım: Kullandığınız Tarayıcı? ve versiyonu? nedir? uy... tarayıcı derken başkanım? umarım dooru söylüyorumdur.: explorer ama versiyon filan bilmem ben... bizim zamanımızda fitilli lambalar vardı. gaz yağı koyarsın içine ööle yanar bi kaç saat,4 saat... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.