Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 15 yıl Bugün ben koşu,kardio,yüzme ne varsa yaptım ne zorum var dı ki yerlerde emekliyorum ya
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 15 yıl ayy çok sevindim tebrik ederim ben bugün beklediğim şeyleri yaşadım
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 15 yıl Bügün ben mavi olmayan gökyüzü ile otobüste sarkı söyledim Tabi o kadar içtiniz ki söylemeniz normal. ama mavi çok içmiş keşke çok içirmeseydin kolayı
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2009 15 yıl bugün ben çok kızdım,herkesi haşlayasım geldi,ama kendimi tuttum ve radyoyu da bugün keşfettim
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 15 yıl bugün ben çok kızdım,herkesi haşlayasım geldi,ama kendimi tuttum ve radyoyu da bugün keşfettim Radyomuza hosgeldin
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 15 yıl Bugün ben; bütün gün klimanın altında oturma teklifi aldim Aldigim yer Ankara.
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 15 yıl bugün ben fayans aralarını çamaşır suyuyla beyazlatma girişminde bulundum sonuç itibariyle bugün ben sanırsam zehirlendim,kafam iyi
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 15 yıl Kadınların aşık olduklarında yaptıkları şakaları öğreneceğim.
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 15 yıl Kadınların aşık olduklarında yaptıkları şakaları öğreneceğim. Deniz üzerinde akıp giden gemiye bakacağım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.