Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

inflexible

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    19
  • Katılım

  • Son Ziyaret

inflexible tarafından postalanan herşey

  1. inflexible

    Alttaki ne ister?

    Sözüm ağzımdan çıkana kadar esirimdir.''seni duyuyorum,bana güvenebilirsin'' Gelinlik giyme hayali kurmayan biri.!.
  2. Deniz üzerinde akıp giden gemiye bakacağım.
  3. inflexible

    Alttaki ne ister?

    yarın evlilik günü almaya gidelim mi.??
  4. Aloooo,Halis amca bizede bir hatun al. Rekor tazminattan battım. O zaman hadi hayırlı gerdekler
  5. inflexible

    Alttaki ne ister?

    100 at gerisi yeter. Yükselen değer olmak ister.Ama yeni gelin gibi köşede(forumda) durur.
  6. Eskisini getir yenisini götür. Kırk yaşındaki sevgiliyi iki 20'lik yaptırmak.
  7. Kadınların aşık olduklarında yaptıkları şakaları öğreneceğim.
  8. Burdaki birine istek duyuyorum
  9. Hayhay...Yoldan geçen çobanın yazdıklarını merak edip,bunu bir dörtlü haline getirmiş ve cevap verilmesini kendine sorumlu gören İtalyancada kıymetli anlamına gelen veya çaresizlerin oral mavi hapıda diyebiliriz. Bir nevi Dürt'mekten geldiği söylensede Öyle kendi halinde sempatik bir sayıdır. Şeriat gelince erkeklerin alabileceği kadın sayısıda olabilir anlayacağın.Cariyeler hariç. Eğer bunlardan biride olmazsa o zaman insanin karşı cinsi beyin nöronlariyla emüle etmesidir. Kendi kendine zevk aldırma durumu denir,yardımcı olduysam ne mutlu bana teş.ederim. Dostum..acıdan başka dermanı yok boşvermiş bünyenin,onun için yazdıklarımın ne anlama geldiği muamma ama tahmin ettiğiniz kadar yumuşak bi anlamları olduğunu zannetmeyin.!. Hastayım valla hasta.!.
  10. Burdaki şahsiyetlerin mecazi anlamını pek kavrayamadığı kelimelerimin. Sizin anlayışınızdaki anlayışım yazdıklarınızın kur yapmak manasına geldiğini belirtirim. Her güzel kelimeyi burada klavye ve monitörle eda edebiliyorum,ama bazı şahsiyetler yazdıklarımı kendi sezgileriyle kavrayamadıkları için kendilerini var (ispat) etmekten dolayı başkalarını yok ediyorlar. İşlerine gelenleri alıp diğerlerini ortadan kaldırıyorlar,ifna ediyorlar,izale ediyorlar,fişini çekiyorlar, direncini kırıyorlar,bir nevi reset.. vs vs.. ---Yazmak bana ait işlerimden biri olmasından ziyade zevklerimin en bi birincisi.. ---Boş-alma bunun dışında bir nevi bekar-etini izale etmek. Hele bu yaşlı ise o kadar makbul ve mukaddestir. Hastayım valla hasta.!.
  11. Hahhaaa......Herhangi gibi performansda ortalama 45 kilometre hıza ulaşabilen hücre transferi.
  12. Bu ücretsiz kız arkadaş edinmek izahını Ecrimisil olarak görmezsek maksat ve mahiyeti itibariyle şekli değişir. Bu ücretler herzaman malın malikine ödenmez. Maldan yararlanma hakkı malikten başka birinede verilebilir.Ücretsiz üyeliklerin getirileri.....
  13. Kimlerin haklı olduğu yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi İşte sonuç ortada.Bizler adam olmayız.Niye kaldırımdan değilde yoldan yürüyosun dediğinizi duyar gibiyim ama kaldırım diye birşey kalmamışki. Benim içinde sizlere söylenecek söz kalmamışki.
  14. inflexible'nin Rebiülevvel ayının dördü Cumartesi günü saat 15:00 idi. Kaynak : Tatliaskim.Com
  15. Hastanede kanamalı hastası için kan alma imkanı kalmamış birine, kan bağışınızı hibe ettiğinizde, ölü seven kişiliğe mensup olmak.
  16. Baktığım okuduğum kadarıyla..hep böyle muhabbetler dönüyor ortamda. pek samimi olmadıkları biri varsa aralarında bir iki hoşbeşten sonra onu da dahil ediyorlar bu muhabbete. bizde mi böyle olucaz acaba. Allah, ifrazatımızı tutamayacak konuma gelmeden alsın canımızı...amin..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.