Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Sevgılı Sethi ayrıc severım ben he saygılıdır bu foruma nese katan bırısidir. Iyiki burdasınız Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 bi alinazik ye de kendine gel Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Hep merak ederdim beş vakit namazda biliyomu acaba diye..Biliyomuş Hep uçlarda hiççç ortası yok bu arkadaşın Dün on saatlik bir yayınla iyi bir dj olduğunu da ispatladı.artık bence hep sen yap yayınları Anlıyacağınız on parmağın yirmi marifet.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 yahu bi dondurma yiyelim karşılıklı dedim, resimler harikaydı.. en sonunda dondurma dolgulu profiterolde karar kıldım afiyet olsun Arkadaşlar alın kaşıkları, hadi hep beraber.... Teşekkürler june 4 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Sevgılı Sethi ayrıc severım ben he saygılıdır bu foruma nese katan bırısidir. Iyiki burdasınız Nasıl teşekkür etsem acaba 4 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 bi alinazik ye de kendine gel Çok naziksin, hatta Aliden bile daha nazik 4 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Hep merak ederdim beş vakit namazda biliyomu acaba diye..Biliyomuş Hep uçlarda hiççç ortası yok bu arkadaşın Dün on saatlik bir yayınla iyi bir dj olduğunu da ispatladı.artık bence hep sen yap yayınları Anlıyacağınız on parmağın yirmi marifet.. Aman efendim ben radyo mevzusunda tırnağınız olamam, mümkün değil... Kendimizce takıldık işte... O kadar nazik ve mütevazisiniz ki, beni utandırıyorsunuz Sizlerle aynı ortamda bulunmanın zevki hiç bir şeye değişilmez inanın... Sevgiler... 3 Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Anı defteri denince ,taaaa ortaokul yıllarıma gittim.Hani genelde ,bana da bu defterinden bir sayfa ayırdığın için .....diye başlayan, sepet sepet yumurta......larla devam eden,Seviyorum ama kimi,en tatlı birisini ....hani şu baş harflernden SENİ çıkan .....defterlere gittim. Ne güzel di ya.... Bu defter verilmiyor da isteyen yazıyor değil mi? İyi ki açmışsın arkadaşım.Güzel paylaşımlara.(Şimdi sanki kadeh tokuşturulmalı gibi oldu bu cümle) Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2009 Çok sevdiğim bir şarkıyı koymak geldi içimden Şu gönlümü yaralayan (Sizden biri ) Şu gönlümü yaralayan Bu bahtımı karalayan Beni dertten derde koyan Sizden biri, sizden biri Hep aranan, hep özlenen Gelir diye yol gözlenen Öldürse de çok sevilen Sizden biri, sizden biri Güzel günler gelmez geri Dolmuyor hiç onun yeri Şu halimin tek sebebi Sizden biri, sizden biri Hep aranan, hep özlenen Gelir diye yol gözlenen Öldürse de çok sevilen Sizden biri, sizden biri Ne dedimse inanmadı Ne yaptımsa anlamadı Gözlerimde yaş koymadı Sizden biri, sizden biri Hep aranan, hep özlenen Gelir diye yol gözlenen Öldürse de çok sevilen Sizden biri, sizden biri Sevgiler... 3 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Tişört bastımışlar haberim yok yahu 2 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 çok seviyorlarmış demek Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Sevgili Seth..anı defterini kutlamak için büyük pasta ve kahve getirdim..pasta forum ailesine yeter umarım Hepsini ben yerim dersen bilemem Yüreği temiz,candan,samimi, iyiki varsın S.e.t.h.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 Güneş altında söylenmedik söz yokmuş... Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi... Ne gece, ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz... Ben de söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde... Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik... Ben de susuyorum sevgimi saklayıp içimde... Duyuyorsun değil mi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 Hoşçakalın...! 2 Alıntı
Φ Lady Soul Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 Dalga ile kıyının aşkını bilir misin? Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya. Dalga, seven - kıyı, sevilendir. Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga Ve döner hep geriye Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca İşte, ben de seni böyle severim yar. Yar, bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini... Sevilmeyeceklerini... Koklanmayacaklarını... Okşanmayacaklarını... Ama inatla açarlar aşkla, sevgiyle, özlemle. Hep beklerler gelmeyecek sevgilinin onu kucaklamasını İşte, ben de seni böyle beklerim yar. Yar, ipek böceğini bilir misin? Onun kozasının içinde ördüğü o ipliğe olan aşkını Bilir o, ördüğü ipliğin kendisinin ölümü olacağını Ama aşkına feda eder kendini. Öyle verir kendini yarenine korkusuzca İşte, ben de kendimi böyle veririm sana yar. Yar, ağaç ile meyvesinin aşkını bilir misin ? Meyvesini vermelidir ağaç yeniden doğmak için Öyle zorludur ki ayrılmaları Verir meyvesini ağaç meyve tohum olur, tohum kök olur Ve yeniden doğar ağaç kendi meyvesinden İşte bende böyle yar; Yok olmayı göze aldım, tekrar sende doğmak icin. Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 Hoşçakal Anlatıcı kolları kesiliyor takatten alt kattan sesler ve penceresinde kız çocuğu bir fesleğen kokusu inadından olacak evcil daralmaların kuş yüreğinin içinde bir kafes besler nefes almadan sadece vererek koşar boylu boyunca yaşamanın içine zira soyulunca anlaşılıyor asıl portakalın mucizesi hoşçakal tabiat sağol hatırlattığın için hoşçakal bilim elimde binlerce cevapsız kalmış ahize yüze kapatılmış yüzlerce telefon hoşçakal anlatıcı yerini bulamadım anavatanımın sesinin haritasında anlattığını anlayamadım beni affet doğduğum yer biraz sapa bilirsin iki kere hoşçakal der bütün romantikler hoşçakal anlatıcı hoşçakal! Yılmaz Erdoğan Dilerim en kısa sürede merhaba dersinn.... Sevgili S.E.T.H.... Alıntı
Φ Lady Soul Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Bekleyiş vardır İnsanı erdirir Bekleyiş vardır İnsanı öldürür Neyi, neden Beklediğini bilirsen Beklemek de güzelleşir Ölüme bile gitsen Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 Sessiz gittin ama dönüşün muhteşem olacak...dilerim... Kendini fazla özletme... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.