Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Mutsuzum Çünkü güclüyüm güçlü olmak iyi bişey değil mi efendi
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl güçlü olmak iyi bişey değil mi efendi iyi, güclünün kötü olmasi gerek miyor
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Mutsuzum hemde cok mutsuz. Cunku Komsumu geride biraktim .. Oyuzden damar sarki takiliyorum bugun
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Mutsuzum hemde cok mutsuz. Cunku Komsumu geride biraktim .. Oyuzden damar sarki takiliyorum bugun dikkat et siületin cikmasin
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl dikkat et siületin cikmasin Siuletin cikarsa satariz oyle takintilarimiz yoktur... bir elimizde ayna bir elimizde cimbiz umurumuzdamiki bu dunya...
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Siuletin cikarsa satariz oyle takintilarimiz yoktur... bir elimizde ayna bir elimizde cimbiz umurumuzdamiki bu dunya... elimde olsa su anda kaşa ucardik
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Kasa ucmak okadar zormuki... Elini kasinin ustune koy bak hemencecikte kastasin iste
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Evet yaaa tatillll Tatile gitmiyoruz diye mutsuzdum sahi ben
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Kasa ucmak okadar zormuki... Elini kasinin ustune koy bak hemencecikte kastasin iste ama orda barmen sayisi az hem renkli assoliste yok benim dedigim kas akdenizin incisi beyaz kas
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Ahh ahh ne cabukta bitti tatil Dun nerdeydim bugun nerede tuhh Biz renklendiririz merak etme hangi renk olsun renkli ampullerdenmi oldun yoksa siyah beyaz ampulmu
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Evet yaaa tatillll Tatile gitmiyoruz diye mutsuzdum sahi ben Akdeniz ikimizi seve seve kabul eder ucuyoruz tamam
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Akdeniz ikimizi seve seve kabul eder ucuyoruz tamam Yaşasınnnnnnnn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.