Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 'Soykırım' dedi, Çin malı dağıttı! Çin'in Uygur Özerk Bölgesi'ndeki olayları 'soykırım' ve 'vahşet' ifadeleriyle değerlendiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya sokaklarından ise çocuklara Çin malı oyuncak dağıttı. Partisinin Antalya 3'üncü Olağan İl Kongresi'ne katılan Başbakan Erdoğan, burada partililere hitap ettikten sonra Antalya sokaklarında çocuklara oyuncak dağıttı. Olayın ilginç yanı ise, Erdoğan kongrede Çin’in Uygur Türklerine yaptıklarını bir kez daha ‘vahşet’ olarak yorumlarken, dışarıda çocuklara dağıtılan oyuncakların Çin malı olmasıydı. Alıntı
Φ mrvenl Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 bu şahsa laf bulunamıyor..israile one minute de,sonra türkiye nin güvenliğinin hayati derecede olduıgu hudutu 50 yıllıgına israile sat. çinlilere adeta soykırım de,sonra çin malı oyuncak alarak uygurları öldüren çinli polisin tabancasına mermiyi koy.TAM BİR A.K.PARTİSİ DAVRANIŞI. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 yersız bı davranıs olmus tabıkıde ama ben oyuncak sektorunde calıstım oyuncakların hemen hemen hepsı cın malı kı zaten cok az bı kısmıda ıtalyan malı boyle bı zamanda bu davranısı yapmasa daha ıyı olurdu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 çin malını boykot etmek çok zor her alanda çin malı var en kaliteli markalara bakıyorsunuz made in prc yazıyor.... Alıntı
Φ mrvenl Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 zamanlama hatası evet buyuk polıtık problemlerınden bırıde o .. Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 zamanlama hatası evet buyuk polıtık problemlerınden bırıde o .. birde bu açıdan bakalım .. bir nesli sadaka kültürüne alıştırmak etikmidir ? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 gecmıste aynısını solcular yaptı dıye elstırılıyoruz aslında babamın anlattıklarına gore onların yaptıkları sadaka kulturu degıldı ve asla oy toplamak ıcın de yapılan seyler degıldı mesela fabrıka calısanları fabrıka mallarını halka gelıs fıyatına satardı yıne gelıs fıyatına ama kar etmezlerdı kendılerı bedavaya verme olmazdı bunuda dıpnot olarak eklemek ıstedım Alıntı
Φ mrvenl Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 beno acıya gelmek bıle ısteyemıyorum cunkı bu sahsın en cok kınadıgım yonlerınden bırıde budur sadaka kulturudur. ne yazıkkı o kesim ınsanlarımızda caresızlıkten mı olsa gerek bunu o sadakalar ıle desteklıyor oylarını paraya donusturuyor.. bu konu ıle ılgılı yorumları baska bır gune saklıyorum hassasıyetın son noktası benım ıcın.. Alıntı
Φ mrvenl Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 ben solcu bır gorusun bunu yapacagına ınanmıyorum ki eskı zamandan bahsedılıyor... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 bu şahsa laf bulunamıyor..israile one minute de,sonra türkiye nin güvenliğinin hayati derecede olduıgu hudutu 50 yıllıgına israile sat. çinlilere adeta soykırım de,sonra çin malı oyuncak alarak uygurları öldüren çinli polisin tabancasına mermiyi koy.TAM BİR A.K.PARTİSİ DAVRANIŞI. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 AB'nin emirlerinden disari cikamayan Türkiye kendi basina karar vermek lüksüne sahip degildir.1950 yili ile baslayan disa bagimlilik 2002 yili itibariyle mecra degistirmis ve mecburi disa bagimli bir konuma getirilmistir. Bugün Türkiye'de hammadde ihtiyaci icin Cin'e bagimli olan yüzlerce isyeri vardir.Cin ile ekonomik iliskilerin kesilmesi ülkemizde onbinlerce insanin sokakta kalmasi anlamina gelir.kisacasi hertarafa göbegimizden bagli bir konuma getirilmisiz.Milli bir ekonominin olmamasi,yöneticilerin basiretsizligi ile ülkemiz sömürülmektedir.Gümrük birligi anlasmasini zafer saydilar,Türkiye'nin milli degerlerini yok sayan,ekonomik yönden Türkiye'nin elini kolunu baglayan anlasmalari,Türkiye'nin bölünme sürecini hizlandiran birtakim dayatmalari imzalayip sonra da Ankara'da göbek havasi oynatarak AB'ye girismizi kutladilar! Soykirim diyen adam,Cin mali oyuncak dagitiyorsa bu da Cin'e verilen "sen bakma benim söyledigime"anlaminda bir mesajdir. saygilarla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 tabıkıde benım bahsettıgım olay 12 eylul zamanında yapılan sol kesmın yardımlarıydı ama tabıkıde oy toplamak ıcın ve sadaka kulturu olarak degerlendırmek cok yanlıs ama degerlendırenler var malesef gercekten halkı dusunduklerı ıcın zaten bedavaya verme dıye bırsey yoktu ayrıca halk yardım ıstemıyo.bu tarz yardımlar ınsanların gurunu ıncıtır halk ıs ıstıyo yatırım ıstıyo kendı parasını hakettıgı parayı alnın terıyle kazanmak ıstıyo zaten halkı yardıma muhtac edende kendılerı ben halkı hep tuylerı yolunmus tavuga benzetırım tavugun tuylerını yolarsanız sıcaga gıttıgı zaman derısı kavrulur saguga cıktıgı zaman usur nereye gıdecegını bılemez tuylerını yolan kısı onune bır avuc yem attıgı zaman gıder bacagının arasına sokulur tayyıp erdoganın da yaptıgı bu %47 oy aldıkıları zamanda bunun adına demokrası dıyolar demokrası ısyankarların kavgası olanların rejımıdır ısyanı olmayan kavgası olmayan bır ulke burası Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.