Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 14 yıl Hüzün deyince hep aklıma şu gelir: " Yanlız hüznü vardır kalbi olanın"
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2010 14 yıl Bak, duruyorum hala o kavak ağacının altında elimde bir demet çiçek, gözümde bir damla yaş, ama yanağımda ufak bir tebessümle
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 14 yıl Bak, duruyorum hala o kavak ağacının altında elimde bir demet çiçek, gözümde bir damla yaş, ama yanağımda ufak bir tebessümle tebessüm vardır sahici, gerçek ; tebessüm vardır öylesine ,sıradan...
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 14 yıl tebessüm vardır sahici, gerçek ; tebessüm vardır öylesine ,sıradan... Bir de kankim vardır benden öte benden ziyade
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 14 yıl Bir de kankim vardır benden öte benden ziyade kankiiiiiiiimm oyunu bozma kıss ne diyo başılkta görmüyor musun? son kelimeden cümle türetmece doğru düsgün oyna
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 14 yıl kankiiiiiiiimm oyunu bozma kıss ne diyo başılkta görmüyor musun? son kelimeden cümle türetmece doğru düsgün oyna Tamam düseltiris '' Sıradan '' Bir de kankim vardır benden öte benden ziyade :
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 14 yıl Tamam düseltiris '' Sıradan '' Bir de kankim vardır benden öte benden ziyade : çok komiksin düşük bi cümle olmuş benden ziyade seni daha çok düşünür oldum, ne olacak bu kızın hali
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2011 14 yıl çok komiksin düşük bi cümle olmuş benden ziyade seni daha çok düşünür oldum, ne olacak bu kızın hali hali ne olur bilinmez gece yağmuruyken gündüz dolusu olurmu bi bakarız
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 14 yıl oturayım derken bir de baktım yerdeyim kim çekti benim sandalyemi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.