Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Çocuklarım mutlaka da diğer iki şeyi düşünmem lazım Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 denizbankın kredi kartını alırım gerizekalıyım ya normal bi yerde çok yararını gördük bir de ada da denerim... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 denizbankın kredi kartını alırım gerizekalıyım ya normal bi yerde çok yararını gördük bir de ada da denerim... EH DENİZDE OLUNCA İŞE YARAR BELKİ Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Adada ne kadar kalacağıma bağlı yani Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 sigara çakmak ve bol miktarda alkol, onca zaman ayık kafa ile çekilmez herhalde huh: Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Valla ilk önce bir erkek.. ben güneşte ense yaparken odun toplayacak,yiyecek temin edecek,baraka yapacak v.s v.s.. Sonra laptopumu,sonrada cilt kremlerimi... yeeaaahhhhh Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Valla bir adaya dusuyorum duserken yanima ne alicami dusunucemi sanmiyorum ki Eger dustukten sonra olmemissem ilk yasayan kim varsa onu alirim yanima sonra olen insanlarin esyalerini toplarim isime ne yararsa artik ... Lost gibi bir yere dusmezsem hemen bulunurum zaten Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Valla bir adaya dusuyorum duserken yanima ne alicami dusunucemi sanmiyorum ki Eger dustukten sonra olmemissem ilk yasayan kim varsa onu alirim yanima sonra olen insanlarin esyalerini toplarim isime ne yararsa artik ... Lost gibi bir yere dusmezsem hemen bulunurum zaten işte! mantık sahibi insan Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 işte! mantık sahibi insan arada bir calisiyor da Alıntı
Φ İsYaN_HeR_YeRDe Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 kitap, alet çantası ve fotoğraf makinesi Alıntı
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 kitap, alet çantası ve fotoğraf makinesi Hayal ediyorsak ki erkek diyenler var, herhalde hayal ediyoruz Ben bir yat alırdım, Yat için güzel bir kaptan , 9-10 külçe altın. Sonra adadan döner altınları bozdurur o yatla dünya turu yapardım Daha sonra yatı rus iş adamlarına satıp o parayla tahvil ve bono alırdım ama doların yükselişine bakılırsa... Alıntı
Φ İsYaN_HeR_YeRDe Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 Hayal ediyorsak ki erkek diyenler var, herhalde hayal ediyoruz Ben bir yat alırdım, Yat için güzel bir kaptan , 9-10 külçe altın. Sonra adadan döner altınları bozdurur o yatla dünya turu yapardım Daha sonra yatı rus iş adamlarına satıp o parayla tahvil ve bono alırdı hımmmm fotoğraf makinesini baltayla değiştirmem gerek sanırım Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2010 Yelkenli yat Yeterince yiyecek Sevgilim Alıntı
Φ about.me Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2010 Yelkenli yat Yeterince yiyecek Sevgilim Ben dee Alıntı
Φ trakya kampüs Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 çakmak alırım bıçak alırım birde ip alırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.