Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2013 12 yıl o da neRisotto mantar, enginar gibi çeşitli sebzeler ya da balık eti veya tavuk eti, pirinç ve parmesan peyniri ile yapılan İtalyan Mutfağı'na özgü bir yemek çeşididir.
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl Ayran Çorbası Yogurtlu corbayi duymustum da, ayran corbasini hic duymadim.
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl Yogurtlu corbayi duymustum da, ayran corbasini hic duymadim. Yayla Çorbasının her yerde adı farklı oluyor sanırım. Bizim oralarda Ayran Çorbası diyorlar
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl Yayla Çorbasının her yerde adı farklı oluyor sanırım. Bizim oralarda Ayran Çorbası diyorlar Anladim, tesekkurler. Yalniz ayran zaten sulu.
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl Zeytinyağlı dolmaSenin verdigin yemekler hep iki kelimeli oluyor. Ayva receli.
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl Senin verdigin yemekler hep iki kelimeli oluyor. Ayva receli. Öyle denk geliyor hep. İrmik Helvası Yine iki kelime
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl Anladim, tesekkurler. Yalniz ayran zaten sulu. Biz böyle öğrendik ismini bilemem artık ama araştırıp bilgilendiririm.. En azından sorarım..
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 12 yıl Öyle denk geliyor hep. İrmik Helvası Yine iki kelime Iyi de I harfine takili kaliyor, senin bu iki kelimeli yemeklerin. Ispanak boregi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.