Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl çocukluk aşkımı bulmak istiyorum! Öyle sevmistim ki o beni sevmeden ayrildik N..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl çocukluk aşkımı bulmak istiyorum! Öyle sevmistim ki o beni sevmeden ayrildik N.. bulursan şimdi seveceği ne malum
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Yazar bulursan şimdi seveceği ne malum O zamanlar celimsizdim onunda beni sevdigini gec farketmistim..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl O zamanlar celimsizdim onunda beni sevdigini gec farketmistim.. Eh bir şansını dene öleyse tabii sırf isminin baş harfiyle onu bulabilirsen ne ala
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Bulsam ne olacakki o bana bakıcak ben ona,o bana bakıcak ben ona
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Yazar çocukluk aşkımı bulmak istiyorum! Öyle sevmistim ki o beni sevmeden ayrildik N.. :clover:
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Yazar - OLSA OLSA BÖYLE KEL ***** OLURDU. Ama genede herseyim olurdu
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl ben buldum faceboktan, görüştük bile erkek arkadaşıyla geldi yıkıldım
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2009 15 yıl ya büyüyünce şöle bişey olduysa.... :laugh: Allah koru yarabbim sen büyüksün
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 12 yıl Hahhahaha ben de gördüm kendisini çok kilo almış ve 3 tane de çocuğu olmuş ha bir de eskiden o bence dünyanın en yakışıklı erkeğiydi ama şimdi niyeyse bana az yakşıklı geldi, daha da doğrusu pek yakışıklı gelmedi ... Çok şaşırdım acaba küçükken ben zevksiz miydim yoksa bu çocuk çok zekiydi ya ben onun zekasından mı etkileniyordum?
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 12 yıl Bende facebooktan gördüm. Yurt dışında yaşıyor pek bi çirkin olmuş ıyy evli değil hala bekar konuştuk azcık facede bundan 2 yıl önce ama çıks olmaz yani tipiim diiğillll artık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.