Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Be şahsen kendi adıma bu ara kendi iyiliğim için çok sakin olmaya çalışıyorum...
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Her seyin iyi tarafindan bakiyorum.. sonuc kotu olsada iyi tarafindan degerlendiriyorum ve en onemlisi gulmeyi yuzumden eksik etmiyorum...
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Her seyin iyi tarafindan bakiyorum.. sonuc kotu olsada iyi tarafindan degerlendiriyorum ve en onemlisi gulmeyi yuzumden eksik etmiyorum... erken yatmalı
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 16 yıl sadece kendim icin yasiyorum... bu yuzden ilk kendini dusunun sonra baskalarini
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 16 yıl ben kendim için bol bol içiyorum. çok iyi geliyor, herkese tavsiye ederim. içelim güzelleşelim beaa ...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 16 yıl Yazar ben kendim için bol bol içiyorum. çok iyi geliyor, herkese tavsiye ederim. içelim güzelleşelim beaa ... çok içme sen yinede bu sıcakta
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Kendilerine sarfedilen sözü iyice anlayıp ona göre cevap vermeli..
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Gercekleri yemeye calismali.. Örnegin siyah inek eti vucutda cürür.. yemeyeceksin.. kuvvet diyorsa AYI gibi Somon baligi yiyeceksin..
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl sezgilerine göre hareket etmemeye, araştırıp gerçeklere göre davranmaya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.