Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Yazar İyi geceler ben gidiyorummm.. uyuyamazsam geri gelirim..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl aries.. gece için teşekkürler.. ne iyi ettin de geldin.. iyi uykular..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Admin Crazy Türkçeyi unuttun galiba... Başlık ismine bak ne dediğimi anlarsın... YSG!
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Crazy Türkçeyi unuttun galiba... Başlık ismine bak ne dediğimi anlarsın... YSG! Admin beyy bikerem ben gidenler gitmesin diye ben geldim dedim..... Hihhh....
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar Elinde iki nescafe fincanı ile odama geldi ve: "anne biraz sohbet etsek" dedi.. vardır bi sıkıntısı, bi dinleyelim bakalım..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 13 yıl ben de birazdan gelirim.. sezersiniz efendim.. "bi gece ansızın gele bilirim.."
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 13 yıl Kesin yastığa çeğrek kala uyuyacağım iyi geceler .. Uykuda olanlara da tatlı rüyalar
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 12 yıl sana muhtacımmm..Gözümde nursunnn...senin başında taç yerine antenlerrr...Antenli abidik..Sahi antenli abidik sen kaç kanal çekiyosun?
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Oğlumun kursu erken bitmiş beni çağırıyor..iyi günler..
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2013 12 yıl Yazar "Öyle kolay bir sanat değildir uyumak. Onun uğruna bütün gün uyanık durmak gerekir" demiş Nietzsche.. Bak uykuuu ne kadar uzun süre uyanık kaldım senin uğruna, hadi artık al beni kollarına..) Hoşçakalın
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2013 12 yıl Yazar hadi ben kaçtım film izliyorum.. http://www.turkish-media.com/forum/topic/300440-sosyal-bilimler-liberal-arts-2012/
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.