Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Şımartılmaya ihtiyacım var da bu aralar.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 kımseyı kırmayan tertemız pırıl pırıl bır kalbın oldugu ıcın sana ne kadar tsk etsek az abla Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 kımseyı kırmayan tertemız pırıl pırıl bır kalbın oldugu ıcın sana ne kadar tsk etsek az abla Canımmmm utandım bak şimdi Bende bu kadar efendi ve centilmen olduğun için ve ve vatan sevgisiyle dopdulu olduğun için sana teşeşekkür ederim ablam Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Blogundaki enfes yazıları ile bize hayatı ve insan olmayı öğrettiği için teşekkürler. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Nezaketinden dolayı bende sana teşekkür ediyorum... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Ehh bende foruma yeni yeni oyunlar eklediginden dolayi tesekkur edeyim ... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 Bende katıldığın için sana teşekkür edeyim öyleyse Yakışıklı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 cok sicak cok yakin biri oldugun icin tesekkurler ablacim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 cok sicak cok yakin biri oldugun icin tesekkurler ablacim Bende senin için aynını düşünüyorum canım...teşekkürler Altta ki angeldan devam et ben utanıyorum artık Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 Üstteki üyeye dememiz lazım olaz Mütevaziliğinden dolayı teşekkür edeyim Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Foruma kattığı renk/ler için teşekkürler.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.