Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2011 14 yıl Yazar -Kadın, kitapçı dükkanındaki erkek tezgahtarla dalga geçmek için sormuş: Beyefendi 'Evin Reisi Kadındır' adlı kitap var mı ?Tezgahtar erkek gülümseyerek :" Malesef hanımefendi masal kitabı satmıyoruz..
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2011 14 yıl Yazar "Kadınların 100 sırrı varsa eğer, Bunun 99'unu erkekler bilir; ama 100.sünü şeytan bile bilemez". [Huxley]
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2011 14 yıl Yazar Kadın; Bilene ''Nefes'' , Bilmeyene ''Nefs''dir....Şems Tebrizi
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2011 14 yıl Hıçkırarak ağlayan bir kadının gözyaşları, Ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır !! Bukowski
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2011 14 yıl Yazar erkek ; televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maçı kazandıracagını düşünen tek canlıdır ''
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2011 13 yıl Yazar Bir erkek sevgilisi için diz çökebilir; ama bir kadını diz çöktürebilecek tek şey, mağazadaki alt raflardır...(B.Dylan)
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 13 yıl Erkeklerin Mutfakla Araları Çok İyidir Aslında! Ceviz Kırarlar, Mercimeği Fırına Sürerler, Ayvayı Yerler, Armutun İyisini SEVERLER, SONRA Bİ ÇUVAL İNCİRİ BERBAT EDERLER !
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 13 yıl Admin Erkeklerin Mutfakla Araları Çok İyidir Aslında! Ceviz Kırarlar, Mercimeği Fırına Sürerler, Ayvayı Yerler, Armutun İyisini SEVERLER, SONRA Bİ ÇUVAL İNCİRİ BERBAT EDERLER ! YSG!
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2012 13 yıl Erkeklerin Mutfakla Araları Çok İyidir Aslında! Ceviz Kırarlar, Mercimeği Fırına Sürerler, Ayvayı Yerler, Armutun İyisini SEVERLER, SONRA Bİ ÇUVAL İNCİRİ BERBAT EDERLER ! süpermiş çok güldüm
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar bu konuyu hiç açmayalım sen daha bu yaşta böle dersen..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 13 yıl ben deyilem.. benim de kızım var.. ben de insanım.. ne yaparsa yapsın ola ola bi tane enstrüman da bu sesi veriyo n'apim?
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2012 12 yıl Eğer bir kadın 24 yaşına kadar hayatının erkeğine rastlamadıysa,o kadın şanslı bir kadındır...DEBORAH KERR Bir erkek 24 yaşına kadar bir çok "hayatının kadını"na rastlar, işte o erkek şanslı bir erkektir.. MERABA
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2012 12 yıl Mutsuzlukların çoğu evlenince başlar. Evlilik denen şeyi kaldıralım olsun bitsin....)
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2012 12 yıl .. Kadın üzerine yazı yazarken kalemi gökkuşağına batırıp , mürekkebi kelebek kanatlarının tozu ile kurulayacaksınız. Denis Diderot ..
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 12 yıl incelenseler bile tüm tedavi ve çözümleri red edeceklerdir! ben umutsuzca bakıyorum bu konuya!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.