Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl suladım annee suladım anneee suladım anneeeee annemle hergün telefonda konuşuyoruz oğlum ne yapıyon ne yiyip ne içiyon demek yok.direk çiçeklerimi suladın mı.bak sula onları.aman solmasınlar.bende telefonda 20 defa suladım annee annee suladım demek zorunda kalıyorum.benden değerli yaa çiçekleri.ulan o değilde 5-6 gündür sulamıyom hee.telefonda suluyorum diyom ama.gideyimde sulayım.hem gece oldu kimse beni çiçek sularken görmez balkonda.yatmıştır herkes.yada biraz daha bekleyim balkonda oturan neyim vardır şimdi.sonra dedikodu olur valla apartmanda amettt çiçekleri suluyo diye.dillerinden kurtulamam arkadaş
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2013 12 yıl No cihan... Yapma Cihan.... Oglum yapmasanaaaa... Cocugummm yapmaaa.... Pleaseeee cihannn... Lutfen Cihan... S'il te plait Cihan.... Cihaaannnn adamii deli edersin......
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2013 11 yıl seni son kez uyariyorum Yoo bence senin kullandigin en cok kelime "materyalizm ve Darwin.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.