Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 15 yıl millet nerde uleynnnn uyelerı anladımda bu gizli gırenler benı deli edıyorrrr
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl şu an 2 tane var ama bir tanesi ee tabi ki de Radya hayır o bişey değil bi de takır takır yazıp kendini deşifre etmiyo mu ... alem ya
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl Yazar Gizli üyeler kim çok merak ettim... Ayıp ya utanmıyormusunuz gizli girmeye....
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2011 14 yıl Duydun değil mi sevgili canraşit?.. Selamlarımızı iletelim onlara... Hoş şu an bende görünmez olarak içerdeyim...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2011 14 yıl Karavana olmuş ama efendim, bakın yeni gördüm. Ben de periler her şeyi bilir sanırdım hıh! Saygılar sunarım.
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2011 14 yıl Karavana olmuş ama efendim, bakın yeni gördüm. Ben de periler her şeyi bilir sanırdım hıh! Saygılar sunarım. Sizi Forumun ayrılmaz bir parçası olarak gördüğümdendir efendim perilere söz yok hııı Sevgiyle
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2011 14 yıl Gül dalında, peri Peter Pan'ında güzeldir ! Evet, ben derin forum elemanıyım, itiraf ediyorum buradan ! Göbekten bağlandım bırakıp gidemiyorum efendim, ne oldi bana ? Saygılar sunarım.
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2011 14 yıl Hiçbir yere gitmeyiniz efendim, pek bir memnunuz burada olmanızdan. Sıkı bir takipçinizim Hep masal içinde olmuyor efendim biraz da gerçek dünyaya bakmak gerek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.