Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 Tengerin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Mavi Olmayan Gökyüzü'dür diyorum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gloria'dır... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 James Bond 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Rua Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Radya 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 ben 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 zeyynepp Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 zeynepmiş iftiranında böylesi daha yeni geldim ben Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 o zamaaaan mavi olmayan gökyüzü olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 been gizli geldim ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 been gizli geldim ama he işte bilmişim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Godzilla ve zeynepp'dir yüzde yüz... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 ben hiç gizli girmem ki varya uyumuşum yine hahahaha Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Elma dersem çık, armut dersem çıkma.......Ayvaaaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Godzilla ve zeynepp'dir yüzde yüz... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 yalova kaymakamı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Hem gizli hem de ters duruyor bak yaaa! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Benim bennn..Bi de tengerin olabilir.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Radya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Radya O saatte bayağı bi pire vardı benim etrafımda,yani yanlış tahmin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 o saatte pire varsa , şu an gizlisin demektir.. radya.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 o saatte pire varsa , şu an gizlisin demektir.. radya.. evet pireleri kovaladım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 bildimm iyi etmişsin.. napacaksın pireli pireli mis ol Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 bildimm iyi etmişsin.. napacaksın pireli pireli mis ol Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.