Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Şimdi gidiyorum teeee akşama dönücem... Bende aksama yani gece yarisi dönecem
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Bende aksama yani gece yarisi dönecem Tamam görüsürüz bende kactim
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Yazar güle güle.. YARIN GÖRÜSÜRÜZ http://www9.picfront.org/picture/q5MOWilUF/img/16286120.jpg
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2010 14 yıl Yazar şimdilik gidiyorum ama tekrar dönücem bekleyin! Yarin erken kalkacagim arkadaslarim.. Yarin görüsmek üzere.
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 11 yıl iyilerin dostu, kötülerin düşmanı kendim şimdi gidiyorum yarın yokum. cumartesi görüşürüz herkes : )
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 11 yıl iyilerin dostu, kötülerin düşmanı kendim şimdi gidiyorum yarın yokum. cumartesi görüşürüz herkes : ) Geldin mi?
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2013 11 yıl hem televizyona hem foruma bakarım dedim ama göslerim kapanıyor. yarın iş de var. herkese iyi geceler olsun, ben gittim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.