Φ process Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 76 doğumluyum, cocukluğumdan beri dilden dile dolaşan "Erol Evgin'in saçı peruk mu?" "Zeki Müren erkek miydi?" söylentilerinden birisinin cevabını en azından artık biliyorum Evet, PE-RUK-MUŞ Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 76 doğumluyum, cocukluğumdan beri dilden dile dolaşan "Erol Evgin'in saçı peruk mu?" "Zeki Müren erkek miydi?" söylentilerinden birisinin cevabını en azından artık biliyorum Evet, PE-RUK-MUŞ gerçekten de bu adamın saçları bir efsane gibi dilden dile dolaşırdı Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 oğlundan belliydi aslında Alıntı
Φ nikitin Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 76 doğumluyum, cocukluğumdan beri dilden dile dolaşan "Erol Evgin'in saçı peruk mu?" "Zeki Müren erkek miydi?" söylentilerinden birisinin cevabını en azından artık biliyorum Evet, PE-RUK-MUŞ Ben de aynı tarihte doğdum. Bizim kuşak için gerçekten bir şehir efsanesiydi bu. Ama gerçekmiş. Yıllardır aradığım, merakla cevabını beklediğim bir sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim. Demek PERUKMUŞ! Alıntı
Φ samsa Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Bence sizin gibi bu sorunun cevabını arayan bir çok kişi vardır.Aydınlattığınız için teşekkurler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Vayy beeee, bugunleri de gorecekmişiz meger Demek tek degilmişim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.