Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2005 Admin Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2005 Kolya (1996)1996 yılının en önemli filmlerinden birisi olan Kolya sıcak sımsıcak bir film. Çek Filarmoni Orkestrasında Çello çalan Frantisek in öyküsü. Küçük bir çocukla olan inanılmaz bir yaşam öyküsü. ÇOK ÇOK Öneriyorum...Oyuncular: Zdenek Sverak, Andrei ChalimonYönetmen: Jan Sverak[ A renowned cellist in the Czech Philharmonic Orchestra, middle-aged bachelor Frantisek Louka (Zdenek Sverak) is reduced to playing funerals at the city crematorium. Strapped for cash, Louka indulges himself by having sex with other men's wives. On the eve of the 1989 "Velvet Revolution," Louka has no idea that more than political turmoil is imminent; the personal revolution he's about to experience is just as unpredictable. …Starring: Zdenek Sverak, Andrei ChalimonDirector: Jan Sverak Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2011 En İyi Yabancı Film Ödülü almış filmleri tararken farketmiştim Kolja'yı... 2 gün önce de izledim. Çooook çok güzeldi, oyuncuların performansına, filmin işlenişine, incecik detaylarına kadar her şey enfesti... Ömrümde izlediğim en iyi filmlerden birisi oldu Kolja, tekrar tekrar izleyip sıkılmayacağım filmlerden birisi.. Yani kesinlikle izlemelisiniz, Adminin de dediği gibi ÇOK ÇOK Öneriyorum... Alıntı
Φ Humpty Dumpty Gönderi tarihi: 29 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2011 Öneriniz üzerine ben de izledim Kolya filmini. Dediğiniz gibi gerçekten de oyuncuların performansı, filmin işlenişi, incecik detaylar her şey enfesti.. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.. Teşekkürler Gloria Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2011 Rica ederim Beğenmenize sevindim Fragmanını ekleyeyim, izlemeyen arkadaşlara da fikir olur hem http://www.youtube.com/watch?v=HfVSvI4fo-s&feature=related Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2011 Ben bu filmi çok sevmişim, çok sindirmişim içime, bu kısacık hali bile beni aglatabiliyor. Bu yazdığımı okuyan tüm arkadaşlar, şiddetle ama şiddetle öneriyorum bu filmi, mutlaka izleyiniz. Mutlaka Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 İzliyorum izletiyorum, izliyorum izletiyorum, bu filmden asla sıkılmıyorum, yaw ben bu filmi çoook seviyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2011 Bugün izledim...Çocuğun küvette duşu ahize gibi yapıp konuşması yok mu, işte tam orada filmin içine girip çocuğu kucaklayasım geldi... Zaten ağlayasım vardı yine tutukluk yapmıştım, iyi oldu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.