Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Güncel olaylarda açayım dedim çünkü daha iki gün önce 13- Şubat günü hemen hemen yaşadığım yere 5 dakika bile olmayan bir hipermarkette bombalı eylem sonucu 2 masum insan ve en az 13 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar..

Mart ayı pkk kasabı aponun yakalanışının yıldönümü ve dikkat edin daha bu tür eylemler fazlalaşacak.. Bu forumda zaman zaman pkk yı savunan pkk cılara sözüm ; siz davanızda yerden göğe kadar haklı olduğunuzu sansanız ne yazar. Bunca masumun kanını döktükten sonra.. Hangi insani duygu Alışveriş merkezinde bomba patlatmaya elverir ki..

• Cevaplar 100
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Güncel olaylarda açayım dedim çünkü daha iki gün önce 13- Şubat günü hemen hemen yaşadığım yere 5 dakika bile olmayan bir hipermarkette bombalı eylem sonucu 2 masum insan ve en az 13 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar..

Mart ayı pkk kasabı aponun yakalanışının yıldönümü ve dikkat edin daha bu tür eylemler fazlalaşacak.. Bu forumda zaman zaman pkk yı savunan pkk cılara sözüm ; siz davanızda yerden göğe kadar haklı olduğunuzu sansanız ne yazar. Bunca masumun kanını döktükten sonra.. Hangi insani duygu Alışveriş merkezinde bomba patlatmaya elverir ki..

Fazla söze ne hacet Ya Devlet başa Ya Kuzgun Leşe. Eli kanlı katillere de onu savunan Dili kanlı katillere de Lanet olsun.

BOZAN

Gönderi tarihi:

ALINTI

'''''Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının yıldönümü dolayısıyla Van ve Hakkari ile Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde bazı esnaflar kepenk kapattı.'''''

Malesef bri katili savunmanın cezasının olmadığı bir ülkede yaşıyoruz.

Hepsine Lanet olsun. ***** ****** savunanlara da lanet olsun.

Bozan

İŞte Allahsız bir katili savunmanın dayanılmaz hafifliği, Hepsine Lanet olsun.

''''''Irak'ın Kerkük kentinde, yakalanışının 7. yıldönümünde bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan üzerindeki sözde tecridin kaldırılması için gösteri düzenlendi.

Yoğun güvenlik önlemi altında gerçekleşen gösteride, "Öcalan'a özgürlük" sloganları atıldı.

Edinilen bilgiye göre, yerel saatte 11.00 (TSİ 10.00) sıralarında ülkenin kuzeyindeki Kerkük kent merkezinde toplanan yaklaşık 50 kişilik terör örgütü PKK sempatizanı grup, yakalanışının 7. yılında örgütün İmralı'daki elebaşı Abdullah Öcalan üzerindeki sözde tecridin kaldırılması için gösteri düzenledi.

Yağmur altında gösteri yapan ve aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grup ABD kontrolündeki Arafa Mahallesi'nden Valilik binasına yürüdü. "Öcalan'a Özgürlük", "Tecrit Kaldırılsın", "Kürt Önderi Apo" gibi Kürtçe, İngilizce ve Arapça yazıların bulunduğu pankartlar açılan gösteride, Irak güvenlik güçleri, Türkmenlerin karşı eylem yapacağı yönündeki ihbar üzerine yoğun güvenlik önlemi aldı.

Küçük yaştaki çocukların taşıdığı Öcalan fotoğrafları dikkat çekerken, Valilik Caddesi'ni baştan sona kapatan protestocular, burada Türkiye aleyhine sloganlar atarak eyleme son verdi.

Gösteri sırasında gruptan Halil İbrahim Serkowa adlı PKK üyesi, bölücübaşına siyasi hak tanınmasını isteyerek, "Sayın Öcalan serbest bırakılmalı. Kendisine siyasi yaşam hakkı tanınmalı. İmralı'da sağlıksız koşullarda hasta oldu. Orada normal koşullarda olmadığını dünya biliyor. Bu insan haklarına aykırıdır" dedi

Bozan

Gönderi tarihi:

"Sayın Öcalan serbest bırakılmalı. Kendisine siyasi yaşam hakkı tanınmalı. İmralı'da sağlıksız koşullarda hasta oldu. Orada normal koşullarda olmadığını dünya biliyor. Bu insan haklarına aykırıdır" dedi

Şu cümlede ki rezilliğe bakın... apo ya siyasi yaşam hakkı tanınmalıymış. mış mış....

Be Vatan Haini sormazlar mı adama daha iki gün önce ailesinin geçimini sağlamaya çalışan kasiyer kıza yaşam hakkı tanıdınız mı ?

Nasıl insanlar ki bunlar çoluk çocuk demeden cana kastedebiliyorlar ve utanmadan nasıl olurda bir kasabın haklarından ( Teşbihte hata olmaz sözüm Kasaplardan dışarı ) sözedebiliyorlar..

pkk terör örgütünede pkk ya destek verenlerede pkk sempatizanlarına da Allah gün yüzü göstermesin.

Gönderi tarihi:

Önümüzde ki günlerde de bu eylemler devam edecek malesef...

Bugün Batman ve Adana da aynı eylemler vardı sözde liderlerinin yakalanışını 7. yıl dönümü nedeniyle...

"Sayın Öcalan serbest bırakılmalı. Kendisine siyasi yaşam hakkı tanınmalı. İmralı'da sağlıksız koşullarda hasta oldu. Orada normal koşullarda olmadığını dünya biliyor. Bu insan haklarına aykırıdır" dedi

Hangi yaşam hakkından söz edebiliyorlar,hangi sağlıktan,hangi normal koşullar ve hangi insan haklarından söz edebiliyorlar acaba...

Daha 7 yıl öncesine kadar yaşlı,kadın ve çocuk demeden milletin kanını akıtan bunlar değilmiydi? 30.000 üzerin de şehitlerimizin kanını akıtanlar değilmiydi bunlar?

Şimdi oturmuşlar sağlıksız koşullar da hasta oldu falan da filan da..

Yok öyle...

Bugün hala nefes alıp yaşıyorsa yatsın kalksın Allahına şükretsin ( Tabi sığınacak şükredecek Allahı varsa )

Bugüne kadar hala neden hayatta olduğunu anlamakta ayrı br konu tabi...

Bu nasıl bir cesarettir ki yıl dönümünü ile ilgili eylemler yapılabiliyor.Bu millet Çok sabırlı hem de çok....

Gönderi tarihi:

Önümüzde ki günlerde de bu eylemler devam edecek malesef...

Bugün Batman ve Adana da aynı eylemler vardı sözde liderlerinin yakalanışını 7. yıl dönümü nedeniyle...

Hangi yaşam hakkından söz edebiliyorlar,hangi sağlıktan,hangi normal koşullar ve hangi insan haklarından söz edebiliyorlar acaba...

Daha 7 yıl öncesine kadar yaşlı,kadın ve çocuk demeden milletin kanını akıtan bunlar değilmiydi? 30.000 üzerin de şehitlerimizin kanını akıtanlar değilmiydi bunlar?

Şimdi oturmuşlar sağlıksız koşullar da hasta oldu falan da filan da..

Yok öyle...

Bugün hala nefes alıp yaşıyorsa yatsın kalksın Allahına şükretsin ( Tabi sığınacak şükredecek Allahı varsa )

Bugüne kadar hala neden hayatta olduğunu anlamakta ayrı br konu tabi...

Bu nasıl bir cesarettir ki yıl dönümünü ile ilgili eylemler yapılabiliyor.Bu millet Çok sabırlı hem de çok....

Evet.. Dünkü Adana da cereyan eden olayları bende seyrettim.. Hani nasıl desem Polisimin elleri dert görmesin. Bence polisimiz yumuşak bile davranıyor.

Bir katilin, Vatan Hainin , bir caninin özgürlüğü için eylem yapmaya kalkışan bu bir avuç beyni yıkanmışın hakkından sert önlemler gelir ancak.. Bence bu tür eylemlere karışanlar çok ağır cezalara çarptırılmalılar. Zaten dikkat ederseniz mümkün olduğunca az ceza ile kurtulmak maksadıyla ön saflarda olaylara karışanlar genelde ya yaşı ufak buluğ dönemindeki gençler ya da kadınlar ...

Gerçektende çok ama çok sabırlıyız...

Gönderi tarihi:

Evet bizim Polisimiz yine insaflı diğer ülkelerde ki eylemleri o ülkenin Polisleri eylemi nasıl dağıtıyor görmüşsünüzdür mutlaka...

Ama yoookkk tabi İnsan hakları hemen soruşturma açar ...

Evet özellikle çocukları ön plana katıyorlar neden??

Madem o kadar yüreklisiniz bırakın çocukları da kendiniz atın taşları bakalım...

Şimdi bir şey daha yazardım ya neyse...yine uyarı alırız ...-_-

Ama şunu iyice kafalarına yerleştirsinler ki ( ben olduğundan şüpheliyim zaten) Bu Milletin sabrı taşarsa bardaktan taşan olmaz...

Sen kalk T.C sınırları için de yaşa, keyif çat,Toprağından karnını doyur,bütün haklarından faydalanan sonra da kalk Türk Polisine taşlı sopalı eylem yap...Var mı böyle bir mantık yaaa..

Sonra da o Polise kurşun sıkan el ol...

Milletimiz kadar da Rabbimiz de çok sabırlı....

Bir tanesini bile benim elime düşürmeyi nasip etmesin...

Çok yazık olur çookk....

Sığınacak Vatanı bile yok bunların....

Gönderi tarihi:

terör;anarşi,kendi sivil halkının leşlerini yere döken,katiller...

şimdi terör bu demekse,ki büyük ölcüde bu oldugu iddaa ediliyor;o zaman türkiye de başlı başına terörist,bir amerika'da ve köpekleri de..(bizlerde dahil olmak üzere)

sesimiz birazda ezilenden cok ezene cıksa,ezilenler saf bile değiştirebilir..

bir türkiye, kendi sivil halkından milyonlarca kan döktü dün,bugün yerlere..böyle devam ederse yarın da dökecek..kürt oldugu için,ve kendine ben türküm demedigi,gözlerini anlayamadıgı,acmak istemedigi bu dünyada acmak zorunda kalmış,öldürülen milyonlarca cocuk,ana,baba...sıra biraz da hükümlerimizi üzerlerine dayattıgımız,onlar denilen halka gelsin..

Aynı kişinin aynı fiilden dolayı bir devlette özgürlük savaşçısı diğer bir devlette ise en affedilemez suçları işleyen bir hain olarak nitelendiriliyor olması terörizmin ortadan kaldırılmasının önündeki en büyük engeldir ve tanımının yapılışında her kafadan başka sesler cıkısında...

Terör kelimesinin anlamı “korkudan titreme” veya “titremeye sebep olma”dır.akıllarda uyanan SORU 1

“bir toplumda bir grubun halkın direnişini kırmak için yarattığı ortak korku” anlamını da içerdiği sözlüklere geçmiştir. SORU 2

Terör bir hoşnutsuzluk ve psikolojik tatminsizlik ürünüdür. Öyle ki terör,ne istediğini bilmeyen bir takım uyumsuzun toplumda bağdaşmayan eylemleri değil,belli bir hoşnutsuzluğun son derece mantıklı vekillerinin organizasyonu olduğu gözden kaçmayacak gerçektir. S0RU 3..kim tamamlayacak bu tanımlara uyanları?

Gönderi tarihi:

şimdi terör bu demekse,ki büyük ölcüde bu oldugu iddaa ediliyor;o zaman türkiye de başlı başına terörist,bir amerika'da ve köpekleri de..(bizlerde dahil olmak üzere)

Bizler de dahil olmak üzere derken bunun altın da yatan ine manayı anlamamzlıktan gelerek,Amerika ve köpekleri de birer teröristtir belki ama bunun içine Türkiye'yi katmak akla başka soruları getirmekte....

Bizler de dahil olmak üzere derken bunun altın da yatan ince manayı anlamamzlıktan gelerek,Amerika ve köpekleri de birer teröristtir belki ama bunun içine Türkiye'yi katmak akla başka soruları getirmekte....

bir türkiye, kendi sivil halkından milyonlarca kan döktü dün,bugün yerlere..böyle devam ederse yarın da dökecek..kürt oldugu için,ve kendine ben türküm demedigi,gözlerini anlayamadıgı,acmak istemedigi bu dünyada acmak zorunda kalmış,öldürülen milyonlarca cocuk,ana,baba...sıra biraz da hükümlerimizi üzerlerine dayattıgımız,onlar denilen halka gelsin..

Hiç birimizin gözlerini dünyaya açarken vatanın,bayrağını,dinini,milletini,dilini seçme şansı yoktur.Eğer ki bulunduğun kimlikten rahatsızlık duyar da değişiklliğe yönelirsen bunun yolu da kan dökerek değildir..

Hiç kimse T.C Devleti sınırları içerisin de ben Türküm demediği için öldürülmemiştir...Türkiye kendi sivil halkının kanını dökmemiştir dökmezde...Kulak dolgusu bilgilerle yorum yapmayalım lütfen...

Ayrıca ;

Terör bu demek değildir...

Terör kelimesinin anlamı “korkudan titreme” veya “titremeye sebep olma”dır

Türkiye'nin jeopolitik konumu gelişmekte olan sosyo-ekonomik yapısı ve askeri gücü nedeniyle ülkemiz daima dış odakların hedefi durumunda bulunmaktadır. Devletimiz, tarihi boyunca; güçlenmesinin önlenmesi, bölünüp parçalanması ve gelişen yeni dünyada güçlü Türkiye'nin yer almaması için şekil ve mahiyet değiştiren çok yönlü tehdide maruz kalmaktadır. Bu sinsi faaliyetlerden bir tanesi de artık Türkiye Cumhuriyetinin çok yakından tanıdığı Bölücülük-Kürtçülük faaliyetleridir.

Terör örgütü PKK en büyük zarar bölge halkımıza vermiştir. Bu amaçla:

Emellerini gerçekleştirebilmek için bölge halkını silah zoruyla sindirmeyi hedeflemiştir. Bu doğrultuda kendisine yardım etmeyen ve destek vermeyen yerleşim yerlerine yönelik içlerinde kundaktaki bebeklerden, kadınlardan, yaşlı ihtiyarlara kadar bir çok vatandaşımızın bulunduğu insanların öldürülmesi ile neticelenen çok kanlı katliamlar gerçekleştirmiştir.

Bölgede güvenlik ve asayişi sağlamak, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını temin etmek için canları pahasına fedakarca görev yapan güvenlik kuvvetlerine yönelik saldırılarda bulunmuşlardır.

Basın mensupları da maalesef yasadışı terör örgütünün hedefi olmaktan kurtulamamışlardır.

Bölgede yerel yönetim hizmetleri için bölge halkının hür iradesiyle seçtiği Belediye Başkanları ve Muhtarlar da terörün hedefleri arasında yer almışlardır.

Dünyanın hiçbir yerinde öğretmenler terörün hedefi olmamışlardır. Görevleri çocukları eğitmek, insanları aydınlatmak olan öğretmenler bu kutsal görevlerine rağmen acımasız şiddet eylemleriyle yıldırılmak istenmiştir. Eğitim müesseslerini işlemez hale getirebilmek ve bölge halkını cahil bırakabilmek için öğretmenlerimizin yanı sıra eğitim kurumlarımıza da yönelik bir çok eylem gerçekleştirmiştir.

Bölge insanımıza dini hizmet götürmekle görevli imamlarımıza yönelik saldırılar gerçekleştirmiş, camileri yakarak tahrip etmiştir

Bölgenin alt yapısını geliştirmek, bölge halkımıza daha iyi hizmetler götürmek için yapılan devlet yatırımlarının önlenmesine yönelik tesislere, araçlara ve gereçlere yönelik sabotajlar uygulanmıştır. -_-

Dört aylık bebeklere

Kurşun sıkan nerdesin

Nereye gidersen git

Öleceğin yerdesin

Bu vatanın ekmeğii

Gözünüze durmalı

Gönderi tarihi:

Bizler de dahil olmak üzere derken bunun altın da yatan ine manayı anlamamzlıktan gelerek,Amerika ve köpekleri de birer teröristtir belki ama bunun içine Türkiye'yi katmak akla başka soruları getirmekte....

Simdi sormak gerekiyor. Turkiye cumhuriyetinin iktidarları iktisadi politikalarını,ic ve dıs siyasetini hangi merkezlere bakarak kurguluyor. Cevabı hepimiz biliyoruz oyle değilmi?

Gönderi tarihi:

Hiç birimizin gözlerini dünyaya açarken vatanın,bayrağını,dinini,milletini,dilini seçme şansı yoktur.Eğer ki bulunduğun kimlikten rahatsızlık duyar da değişiklliğe yönelirsen bunun yolu da kan dökerek değildir..

Hiç kimse T.C Devleti sınırları içerisin de ben Türküm demediği için öldürülmemiştir...Türkiye kendi sivil halkının kanını dökmemiştir dökmezde...Kulak dolgusu bilgilerle yorum yapmayalım lütfen...

Ayrıca ;

Terör bu demek değildir...

Terör kelimesinin anlamı “korkudan titreme” veya “titremeye sebep olma”dır

Türkiye'nin jeopolitik konumu gelişmekte olan sosyo-ekonomik yapısı ve askeri gücü nedeniyle ülkemiz daima dış odakların hedefi durumunda bulunmaktadır. Devletimiz, tarihi boyunca; güçlenmesinin önlenmesi, bölünüp parçalanması ve gelişen yeni dünyada güçlü Türkiye'nin yer almaması için şekil ve mahiyet değiştiren çok yönlü tehdide maruz kalmaktadır. Bu sinsi faaliyetlerden bir tanesi de artık Türkiye Cumhuriyetinin çok yakından tanıdığı Bölücülük-Kürtçülük faaliyetleridir.

Terör örgütü PKK en büyük zarar bölge halkımıza vermiştir. Bu amaçla:

Emellerini gerçekleştirebilmek için bölge halkını silah zoruyla sindirmeyi hedeflemiştir. Bu doğrultuda kendisine yardım etmeyen ve destek vermeyen yerleşim yerlerine yönelik içlerinde kundaktaki bebeklerden, kadınlardan, yaşlı ihtiyarlara kadar bir çok vatandaşımızın bulunduğu insanların öldürülmesi ile neticelenen çok kanlı katliamlar gerçekleştirmiştir.

Bölgede güvenlik ve asayişi sağlamak, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını temin etmek için canları pahasına fedakarca görev yapan güvenlik kuvvetlerine yönelik saldırılarda bulunmuşlardır.

Basın mensupları da maalesef yasadışı terör örgütünün hedefi olmaktan kurtulamamışlardır.

Bölgede yerel yönetim hizmetleri için bölge halkının hür iradesiyle seçtiği Belediye Başkanları ve Muhtarlar da terörün hedefleri arasında yer almışlardır.

Dünyanın hiçbir yerinde öğretmenler terörün hedefi olmamışlardır. Görevleri çocukları eğitmek, insanları aydınlatmak olan öğretmenler bu kutsal görevlerine rağmen acımasız şiddet eylemleriyle yıldırılmak istenmiştir. Eğitim müesseslerini işlemez hale getirebilmek ve bölge halkını cahil bırakabilmek için öğretmenlerimizin yanı sıra eğitim kurumlarımıza da yönelik bir çok eylem gerçekleştirmiştir.

Bölge insanımıza dini hizmet götürmekle görevli imamlarımıza yönelik saldırılar gerçekleştirmiş, camileri yakarak tahrip etmiştir

Bölgenin alt yapısını geliştirmek, bölge halkımıza daha iyi hizmetler götürmek için yapılan devlet yatırımlarının önlenmesine yönelik tesislere, araçlara ve gereçlere yönelik sabotajlar uygulanmıştır. -_-

Dört aylık bebeklere

Kurşun sıkan nerdesin

Nereye gidersen git

Öleceğin yerdesin

Bu vatanın ekmeğii

Gözünüze durmalı

değil dedim zaten ben de 1.

2.terör için yaptıgın tanımın aynısını hatta faslasını benim yazımda okursan görürsün..

3.eger sen türkiye sınırları için de sivil halkımız öldürülmedi diyorsan,cok oku,her okuduguna da inanma,mantıklı olanı sec..karsı oldugun insanlara da pencereden bakarak eleştirme yapmak yerine,aralarına girip kendi gözlerinle görmeyi dene..zor degil..

ve

4.evet biz de dahil olmak üzere..türkiye ve türkiyeyi türkiye yapanlar..bana sakın lafta milliyetcilik duygularını kullanarak yaptırımlar sunma..kastettiklerimin kim oldugu cok acık,acık görmek isteyene ;).belkide ben hepinizden milliyetciyim ama bir farkımız varki benim milletim dogdugum yer degil.,kendimi mutlu hissettiğim yerdir,benim milletim benim dünyamdır...

Gönderi tarihi:

Her okuduğuma inanmış olsaydım şuan senin yazdıklarına da inanmış olurdum.. -_- ...

Lafta milliyetçilik duygularımı daha kullanmadım ...Önce Milliyetçilik nedir ne değildir iyice bir araştır lafta salatada Milliyetçilik nasıl oluyor ondan sonra tartışalım...

Kimsenin penceresinden kimseyi görmek gibi bir düşüncem olamaz,herkesin penceresi kendine açılır...

Doğduğum yer Doyduğum yer ve mutlu olduğum yer muhabbetine de hiç girmeyelim...

Konuyu da farklı mecralara taşıyıp da asıl konusundan çıkarmayalım...

Tekrar ediyorum herkesin kendi penceresi farklı ( düşünce açısından )....

:clover:

Gönderi tarihi:

Konu dışına çıkmayalım arkadaşlar.. Burada pkk nın vahşi eylemlerinden bahsediyoruz.. Sizin dikkat çekmeye çalıştığınız derin devletin eylemleri ile bunlarınkini kıyaslayamzsınız bile.. Hiç bir devlet kendi insanının alış veriş yaptığı yerlere bomba koymaz hiç bir devlet beşikteki bebeğe kurşun sıkmaz hiç bir devlet kendi öğretmenini öldürmez hiç bir devlet kendi sağlık ocağına eylem yapmaz...

Bu tür adice eylemleri yaşadığı toprağa ihanette ısrar eden korkak insanlar güruhu yapar ve bu güruha biz kısaca pkk diyoruz. Konumuzda onlar. Umarım anlaşılabilmişimdir.

Gönderi tarihi:

Konu dışına çıkmayalım arkadaşlar.. Burada pkk nın vahşi eylemlerinden bahsediyoruz.. Sizin dikkat çekmeye çalıştığınız derin devletin eylemleri ile bunlarınkini kıyaslayamzsınız bile.. Hiç bir devlet kendi insanının alış veriş yaptığı yerlere bomba koymaz hiç bir devlet beşikteki bebeğe kurşun sıkmaz hiç bir devlet kendi öğretmenini öldürmez hiç bir devlet kendi sağlık ocağına eylem yapmaz...

Bu tür adice eylemleri yaşadığı toprağa ihanette ısrar eden korkak insanlar güruhu yapar ve bu güruha biz kısaca pkk diyoruz. Konumuzda onlar. Umarım anlaşılabilmişimdir.

Katillere katil demeye dili vermayan takiyyeci Soldanların hangisinden bu ülke için bir söz işittik ki ?

Bozan

Gönderi tarihi:

peki son genç bakış programına ne demeli dağdan inen militanlar bastı okulu sanki provokasyonda başarılı oldular evet ama tarih hiçbir surette nankörleri canileri katilleri ve de acizleri affetmemiştir affetmezde

.................................................önce TÜRKİYE sonra MÜLKİYE.................................................................

Gönderi tarihi:

Siteyi pek takip edemiyorum yazdıklarınızdan çıkardığım pkk sempatizanı kişilerin sitede bulunduğu onlara su siteye bakmalarını tavsiye ediyorum acaba hala davalarının haklı olduğunu düşünebilecekler mi?

Sitede eylemler ardından devletin çektiği fotoğraflar var ben gördüm ve hayret ettim bu canilikleri bir insanın yapabilmesi imkansız o yüzden acizane benim düşüncem bunlar insan değiller ve yaşamayada hakları yok.Eden ettiğini bulmalıdır.Şimdi bu yazdıklarımı vatan millet sakarya edebiyatı olarak görenler olabilir bence bu edebiyatın tam zamanı.

Gönderi tarihi:

Ellerine sağlık Bahriyeli... Vicdanı olan herkese Bahriyelinin verdiği adrese bakmalarını tavsiye ederim. Orada ki fotoğrafları gördüğünüzde pkk nın gerçek yüzünü de bir kez daha görmüş olacaksınız.. Biz bu canilerle o katledilen masum insanların o günahsız yavruların uğruna savaştık..

Askeriye ve Mehmetçik bazı takkiyyecilerin küçümser ifadelerle söylediği gibi vatan millet sakarya edebiyatı yapmadı o dağlarda... Vatan Millet diye kükredik adeta ama bugün bu forumda dahi takiyyeciler Askeriyeyi karalamak amacıyla komik ve asılsız iddalarla sözümona sanki cani olan Türk ordusuymuş gibi göstermeye çalışıyorlar.. Neymiş efendim '' Askeriyede işkence varmış '' :D

Bunlar bilmezler bari biz söyleyelim.. Askeriyede dayak vardır ve hiç bir askerliğini yapmış genç, askeriyede yediği dayaklardan dolayı devletine düşman kesilmez.

Adam firar etmiş yakalamışlar bir güzel sopalamışlar... Allah bilir o adamın daha ne yanlışları olmuştur ( şeytan ayrıntılarda gizlidir ) ... Ama elbette işkence yapılması doğru bir hareket değildir.. İki gardiyanın askerlikten firar etmeye çalışan birini dövmeleriyle koca Askeriye ye İşkenceci damgası vurmaya çalışmak işte bu pkk sempatizanı zihniyetin hezeyanlarından başka bişi değildir...

ŞUNU ASLA UNUTMAYIN.. BAZI BEYNİ YIKANMIŞLARIN SANDIĞI GİBİ VATAN MİLLET EDEBİYATI YAPILMAZ BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE ... VATAN MİLLET DİYE ÇARPIŞILIR BU TOPRAKLARDA, ÇARPIŞTIKDA,ÇARPIŞACAĞIZDA... TARİH BOYUNCA KİMSELERE PAPUÇ BIRAKMAMIŞ DÜNYANIN EN KAHRAMAN ORDUSU KENDİ İNSANINI KENDİ BEBEĞİNİ KURŞUNLAYAN BİR AVUÇ CANİYEDE PAPUÇ BIRAKACAK DEĞİLDİR.

Gönderi tarihi:

Siteyi pek takip edemiyorum yazdıklarınızdan çıkardığım pkk sempatizanı kişilerin sitede bulunduğu onlara su siteye bakmalarını tavsiye ediyorum acaba hala davalarının haklı olduğunu düşünebilecekler mi?

Sitede eylemler ardından devletin çektiği fotoğraflar var ben gördüm ve hayret ettim bu canilikleri bir insanın yapabilmesi imkansız o yüzden acizane benim düşüncem bunlar insan değiller ve yaşamayada hakları yok.Eden ettiğini bulmalıdır.Şimdi bu yazdıklarımı vatan millet sakarya edebiyatı olarak görenler olabilir bence bu edebiyatın tam zamanı.

sevgili kardeşim seni tebrik ediyorum bu insanları özellikle bu çocukları görüpte adınıbile anmak istemediğim birine birilerini sempati duyulabiliyorsa bırak yapanları senpati duyan yandaşlarının bile hayvandan farkları yok bu arada hayvanlarada hakaret etmiş olurum

ben türk doğdum türk yaşadım gelip benim kanımdan benim canımdan birine uzatılacak eli kırmak tarafındayım devlet ödediğim vergilerle böyle bir caniye yataklık edip onu bence sarayda bakmakla hata ediyor onu şehit annelerine teslim etmelidir o artık şehit annelerinin malıdırtasarrufu şehit annelerimize aittir

Gönderi tarihi:

Bu apo denilen ***** insan haklarından bahsediyormuş.. Neymiş ; ağır şartlar altında kötü bir bakım görüyormuş İmralıda...!

İnsan haklarından bahsedebilmek için önce insan olmak gerek... Maalesef göbeğimiz bir takım güçlere bağlı olduğundan bu caniyi hala kendi vergilerimizle beslemek zorunda kalıyoruz.. Halbuki bu ve bunun gibi vatan hainlerini yavaş yavaş acılar içerisinde idam ettirmek gerekir.

Tarihin görüp görebildiği en şanlı ve en insancıl Türk ordusuna çamur atmaya kalkışanlarıda bu yaptırımdan mahrum etmemek gerekir.. Onlar potansiyel vatan hainliğine namzettirler.

Gönderi tarihi:

Bu apo denilen ******* insan haklarından bahsediyormuş.. Neymiş ; ağır şartlar altında kötü bir bakım görüyormuş İmralıda...!

İnsan haklarından bahsedebilmek için önce insan olmak gerek... Maalesef göbeğimiz bir takım güçlere bağlı olduğundan bu caniyi hala kendi vergilerimizle beslemek zorunda kalıyoruz.. Halbuki bu ve bunun gibi vatan hainlerini yavaş yavaş acılar içerisinde idam ettirmek gerekir.

Tarihin görüp görebildiği en şanlı ve en insancıl Türk ordusuna çamur atmaya kalkışanlarıda bu yaptırımdan mahrum etmemek gerekir.. Onlar potansiyel vatan hainliğine namzettirler.

hmm ben türk ordusunun davranis biçimini onaylamiyorum demek ben vatan hainim ve agir agir ölmeliyim?

bu nedir allah askina bir milliyetçilik duygusu almis basini gidiyor bir grup toplanmissiniz birbirinizi onaylayip duruyorsunuz? neden kürt=pkk anlami çikiyor heryede anlamiyorum. ben kürt degilim ama artik benim bile sinirime dokunmaya basladi bu durum. kimse kimsenin elinden yurdunu alamaz bu kadar basit mi ya nerden çikiyor bu kürtlerin türkiyeyi ele geçirme istegi? ya da benim çevremde ki 100lerce kürt sizin bildiklerinizden baska?

hümanizmadan bahsedip daha ileri gitmeye çalisirken özgürce ordu hakkinda elestri yapanlar agir agir ölsün demek??

çok ama çok ilginç :)

Gönderi tarihi:

hümanizmadan bahsedip daha ileri gitmeye çalisirken özgürce ordu hakkinda elestri yapanlar agir agir ölsün demek??

çok ama çok ilginç :)

Ağır ağır ölmesi gerekenler orduyu eleştirenler değil dağda şehirde eşkiyalık yapanlar.Şimdide lütfen onlarda insan bu ülkede insan hakları var gibi şeyler söyleme çünkü bence onlar insan değiller ve ölmeyi hakediyorlar.Ayrıca lütfen pkk meselesini kürt sorunu olarak görmeyelim pkk'nın amacı zaten kendini kürt olarak tanımlayan vatandaşların haklarını müdafa falan değil.pkk tamamen dış güçler tarafından finanse edilen bir örgüt ve burda amaç Türkiye Cumhuriyetini dizginleyebilecek bir direnç oluşturmak ve öylede oldu yıllar yıllar boyu kaynaklarımızı bu örgütle mücadele için kullanmak zorunda kaldık.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.