Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bahriyeli

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    20
  • Katılım

  • Son Ziyaret

bahriyeli - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Arkadaşlar ne zaman insanların giyim kuşamlarıyla uğraşmaktan vazgeçeceksiniz?Anlayamıyorum türban takan birisini nasılda hemen rejim düşmanı ilan ediyorsunuz bence sorun farklılıklara müsamaha gösterememeniz? Şimdi üniversitelerde türban siyasi bir simge olduğu için mi yasak yani o zaman siyah takımelbisede(kravatsız giyilmesi) yasak olsun onuda ülkücüler giyiyor yapmayın lütfen bu kadar korkmayın bu insanlardan.
  2. bahriyeli

    ****ÇANAKKALE****

    Hiç tereddütsüz evet demeyi inanın çok isterdim...
  3. Adi suçların hepsi değil ama büyük çogunlugu onlar tarafından yapılmakta ama hepsi değil tabii
  4. Ağır ağır ölmesi gerekenler orduyu eleştirenler değil dağda şehirde eşkiyalık yapanlar.Şimdide lütfen onlarda insan bu ülkede insan hakları var gibi şeyler söyleme çünkü bence onlar insan değiller ve ölmeyi hakediyorlar.Ayrıca lütfen pkk meselesini kürt sorunu olarak görmeyelim pkk'nın amacı zaten kendini kürt olarak tanımlayan vatandaşların haklarını müdafa falan değil.pkk tamamen dış güçler tarafından finanse edilen bir örgüt ve burda amaç Türkiye Cumhuriyetini dizginleyebilecek bir direnç oluşturmak ve öylede oldu yıllar yıllar boyu kaynaklarımızı bu örgütle mücadele için kullanmak zorunda kaldık.
  5. Siteyi pek takip edemiyorum yazdıklarınızdan çıkardığım pkk sempatizanı kişilerin sitede bulunduğu onlara su siteye bakmalarını tavsiye ediyorum acaba hala davalarının haklı olduğunu düşünebilecekler mi? Sitede eylemler ardından devletin çektiği fotoğraflar var ben gördüm ve hayret ettim bu canilikleri bir insanın yapabilmesi imkansız o yüzden acizane benim düşüncem bunlar insan değiller ve yaşamayada hakları yok.Eden ettiğini bulmalıdır.Şimdi bu yazdıklarımı vatan millet sakarya edebiyatı olarak görenler olabilir bence bu edebiyatın tam zamanı.
  6. bahriyeli

    Seçim Anketleri

    Şu kişilerden bahsediliyor.Senin 30 bin kişinin katili dediğin adama sayın abdullah öcalan diyen ve bir parti çatısı altında birleşmeye çalışan insanlardan bahsediliyor.Dağda yaptıkları eşkiyalığı artık legalize etmek isteyen ve siyasallaşma yoluna giden teröristlerden bahsediliyor.
  7. Çok güzel anlamışsın herkes hakettigi muameleyi görür *********** insan muamelesi yapmamı bekleme benden.
  8. zıplayan **** sende milletle kendince dalga geçmeyi boşver sadece tartışma programlarında bazı kişilere baglanıyorlarmış peki ****** çocukları aşagıdaki linkteki fotograflarıda gösteriyorlarmı orda http://www.pkkgercegi.net/unutulanfotograflar/default.htm girin ve bakın lütfen bunlar insan degiller hepsi ******** ******* ve sen çıkmış diyorsun ki yok dizi vermiyorlar sadece tartışmalarda pkk lılık yapıyorlar bana göre yeterli bir sebep aslında kanalı kapatmak yetmez imkan olsada hepsini ********** ama işte ********* için bile insan hakları uygulanıyor.
  9. Basbakan Hollanda da roj tv muhabiri oldugu için basın toplantısına çıkmıyor daha sonra parlementodan bir vekil bu kanala demeç veriyor sizce bu dışardan nasıl görünür.
  10. bahriyeli

    Mobi mb

    Arkadaşlar mobi mb'nin nokia 3220 yi destekleyen sürümüne ihtiyacım var(free versiona tabiki) yardım edebilirseniz çok sevinirim.
  11. Bana kalırsa üniversitelere başını kapatarak girmek isteyen insanların şeriatla falan alakası yok ama bişeyi kırk kere sölerseniz o olurmuş derler ya işte ben ondan korkuyorum.Ayrıca arkadaşlar kişisel tartışmalarla hiçbiryere varamıyacagımız görüşündeyim ama öbür türlüde biryere varamıyoruz siz en iyisimi bildiginiz gibi takılın hem iyi olur stres atarsınız.
  12. Görüldügü gibi şu konuda bile herkes inanmak istedigi şeye inanıyor.Ben sizin hurafe dediginiz bazı şeyleri Allahın mucizesi olarak, kimisi bunları uzaylıların yaptıgını idda ediyor kimisi başarısızlıgı örtmek için yalan oldugunu bence bu konuda ortak bir paydaya ulaşmamız imkansız. Ama şuna kimsenin itirazı olmadıgını sanıyorum bize bu savaşı kazandıran askerlerimizdeki inanmışlık ve imandır. Mustafa Kemal Atatürk'te bu konuyu söyle dile getirmiştir. “Mütekâbil siperler arasında mesafemiz 8 metre; yani ölüm muhakkak!. Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kâmilen düşüyor; ikincidekiler onların yerine gidiyor. Fakat ne kadar şâyân-ı gıpta bir itidâl ve tevekkül ile biliyor musunuz? Okumak bilenler ellerinde Kur’an-ı Kerim, cennete girmeye hazırlanıyorlar. Bu, Türk askerindeki ruh kuvvetini gösteren şâyân-ı hayret ve tebrik bir misâldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebesi’ni kazandıran bu yüksek ruhtur!.”
  13. Bence burda amaç bizi bölmekte degil çünkü bulundugumuz bölgenin istikrar içinde olması lazım asıl amaç gücümüzü kontrol altında tutmak yani ne çok güçlü ne çok güçsüz.Güç ekonomi demektir degil mi ekonomimizin güçlü olması içinde yatırımlar gerekli yatırımlar içinde huzurlu bir ortam işte bu huzurlu ortamı bozmakta bizim ülkemizde gayet kolay. Bana kalırsa kardeşlerimizde kullanıldıklarının eninde sonunda farkına varacaklar fakat inşallah çok geç kalınmaz.
  14. Bunca zamandır bizler kürdistan kokusuyla kardeşlerimizin onlarıda kürdistan hayaliyle bizim üzerimize yollamaktalar fakat sizce gerçektende güneydogu anadoluda ve kuzey ırakta böyle bir devlet Türkiye ye ragmen kurulabilir mi?Bana saçma geliyor eger böyle bir devlet kurulursa nerden gelir saglıcak memuruna işçisine nasıl maaş ödücek yani bunları bir düşünsenize şuanda Türkiye Irak sınırını kapatsa Kuzey Iraktaki düşman dedigimiz adamlar açlıktan ölürler be.Kurdisatan kocaman bir hayalden başka bir hiç. Dedigim gibi bence kürtler çok büyük bir oyuna alet edilmekteler yapılmak istenen huzursuzluk çıkarmaktan ve terör ortamı oluşturmaktan başka bişey degil.Kardeşi kardeşe kırdırıyor ******** .Ama şunuda açıkça söylemek lazım bu oyuna alet olanlarda cezalarını kesinlikle çekmelidir.
  15. İnsanlar gördükleri duydukları herşeyi sizin yorumladıgınız gibi yorumlamak zorunda degil öyle degil mi?çok zeki oldugunu sanıyorsun galiba neyse sana kolay gelsin. Bunlar Turizm ve Kultur Bakanlığının sitesinden alınmıştır. CONKBAYIRI ÜZERİNDEKİ BULUTLAR : Çanakkale' de en çok anlatılan menkıbe şudur: Conkbayırı' nda kara savaşları sırasında 57 tümen her gün çamaşır değiştirir. Kirlilerini yıkar çalılara asar ve ertesi gün için kurumuş. Sebebi ise eğer şehit olurlarsa Allah'a temiz kıyafetlerle varmaktır. Savaşa çıkmadan önce namazlarını kılar ve ibadet ettikten sonra savaşa başlarlarmış. Maneviyatı kuvvetli bu insanlar Conkbayırı' ında düşman tarafından kıstırıldıkları anda gökten beyaz-gri bir bulut kümesi 57. Tümenin üzerine inmiş ve bulut yok olduğunda düşman askerleri ne olup bittiğini anlayamamışlar. Zira ortada tek bir Türk askeri bile yokmuş. Gemiden bu olayı seyreden İngiliz Amirali Hamilton daha sonraki savaş anılarında da bu olayı anlatmaktadır. Bence bunun mucizeden ve Allahın yardımından başka izahatı yok.Siz inanmaya bilirsiniz ama ben mucizelere inanırım. Bana kalırsa sizin derdiniz pekte bu mucizelerle alakalı degil asıl derdiniz askerlerimizin namaz kılıp dua ederken anlatılması olabilir mi?Bilmiyorum belki görüşüm yanlış olabilir o zaman kusura bakmayın lütfen. sizi kırmak istemem.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.