Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 slm forum sakinleri Adetten olsa gerek yeni üyeler dayanamaaz ve her zaman bir slm topici açar ben de bu gelenği bozmayım dedim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Sağnak halde geldin ama hoşgeldin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 hoşbulduk arakadaşlar Sağnak değil Arman Bardaktan boşalırcasına Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 hoşbulduk Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 hoş geldin gece yağmurum..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gece yağmurum mu ?! Made in bari bu kıza sulanma Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 hoş geldin gece yağmurum..... hoşbulduk yağmurlar da kalasın emi Gece yağmurum mu ?! Made in bari bu kıza sulanma Su yok merak etmeyin daha yağmaya başlamadım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 geç mi oldu ne ama hoşgeldin nie eli boş geldin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Geç olsun ama güç olmasın derler... Hoşbulduk bak elim boş gelmedim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 aaferinnn teşekkür ederim o zaman bi daha hoşgeldin ne iyi ettin de geldin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 tşk ederim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 hoşgeldin, hoşkalırsın umarım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 selam hosgeldin mi desem hosbuldumu desem ups hosgeldin en iyisi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 hoşbulduk sende hoşgeldin Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Merhaba "Gece Yağmuru" Sana hoş geldin diyemiycem çünkü ev sahibi sayılırsın.. Esas amacım... "Seni daha sık görebilsek aramız da" diyen mesajına teşekkür etmek... Forumda görüşmek dileğiyle ....selamlar...sevgiler.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 gece yağmurum özledim seni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Ablacım bende özledim seni fakat evdeki pcimin adsl sorunu nedeni ile akşamları ve hafta sonları nete giremiyorum ama en kısa zaman da bu sorunu halledecem Gece Kuşu tşk ederim Alıntı
Φ alpkanat Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 gece yağmuru yazı ve yorumlarını "keyifle" okuyorum .. tabi yazdıklarında tanıtıyo seni bize ama.. ben yeniyim.. kendinden biraz bahsedebilirmisin.diğer arkadaşlar da bunu isterler sanırım.. Bu forumdaki arkadaşların Arman, Angelflowr, Meliskoo, (saymadıklarım alınmasın) yazıları ve dostlukları cok güzel.. Ben dostluğu okyanustaki inci tanesine benzetirim.. Okyanusu herkes görür ama.. İnciyi bulup çıkarmak büyük emek ister... Sizler bir arada kahve içimemiş de olsanız hatırlı dostları aklıma getiriyorsunuz.. sevgi ve saygılar şahsınızda herkese........ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Ooo Gece Yağmuru gelmiş hoşgelmiş ( pek mi yapmacık oldu ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 gece yağmuru yazı ve yorumlarını "keyifle" okuyorum .. tabi yazdıklarında tanıtıyo seni bize ama.. ben yeniyim.. kendinden biraz bahsedebilirmisin.diğer arkadaşlar da bunu isterler sanırım.. Bu forumdaki arkadaşların Arman, Angelflowr, Meliskoo, (saymadıklarım alınmasın) yazıları ve dostlukları cok güzel.. Ben dostluğu okyanustaki inci tanesine benzetirim.. Okyanusu herkes görür ama.. İnciyi bulup çıkarmak büyük emek ister... Sizler bir arada kahve içimemiş de olsanız hatırlı dostları aklıma getiriyorsunuz.. sevgi ve saygılar şahsınızda herkese........ Alpkanat öncelikle tşk ediyorum Bu beni ayrıca çok mutlu etti Kendimden bahsetmemi istemişsin ama daha önce bahsetmiştim.Gerçi kısaca tekrar edeyim.Adanalıyım, Jeodezi ve Fotogremetri ( Harita-Kadastro) Mühendisiyim şuan özel bir şirkette çalışıyorum.Konya-Selçuk mezunuyum.Bir de şiir yazıyorum ( Başka ne anlatılabilir ki ) Ooo Gece Yağmuru gelmiş hoşgelmiş ( pek mi yapmacık oldu ) Yok çok yapmacık olmamış Hoşbulduk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Çok aşağılara gitmişimde Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 neden yolunumu kaybettin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Benim adres hafızam beter güzeldir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.