Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2005 Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2005 Not Defteri (2004) The Notebook Aşk filimlerinde hoşlanıyorsanız (ama klasik olanlarından) bu film tam size göre ağlayacaksınız bazen güleceksiniz. Boş zamanınız varsa tavsiye ediyorum yoksa değmez derim... Aslında Ryan Gosling güzel oynamış hepsi o kadar ayrıca evin kurulduğu manzara çok güzel öyle bir yerde yaşamak isterdim... Oyuncular: Ryan Gosling, Rachel McAdams Yönetmen: Nick Cassavetes Based on a Nicholas Sparks novel, this drama chronicles an enduring love that withstands both war and disease. It begins in a nursing home, where a man (James Garner) arrives every day armed with a notebook from which he reads stories about a couple, Noah and Allie (played by Ryan Gosling and Rachel McAdams), to an unresponsive woman (Gena Rowlands). Who are the characters in the book, and why does the stranger insist on reading about them aloud? Starring: Ryan Gosling, Rachel McAdams Director: Nick Cassavetes Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Hep en iyi romantik filmler listesinde görürüm, izledim de... İyi film ama öyle en iyiler listesinde olacak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum... Acaba diyorum Noah'ın Allie'yi yıllarca hiç bitmeyen bir aşkla sevmesi mi güzel yapıyor bu filmi bize? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 Bu sahne gerçekten rüya gibiydi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.