Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 mutlu yıllar sevdıklerınle mutlu bır yıl gecırmen dılegımle 1 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Jön bu başlığı ben açacaktım efem sizi size şikayet ediyorum Sercan bana dedi ki,yarın Angelimizin doğum günü oley dedim,Angel benim ablam Canım,sırdaşım,arkadaşım....yeni bir yaşla ertelediğin ve yaşamak istediğin tüm güzellikleri yaşamanı canı gönülden diliyorum. Seni çooook seviyorum ve kocaman öpüyorum. Bu pasta senin,ama sen yeme bana msnden postala çok ayıp demi aşkım Sünger Bob'u yeme ha.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Mutlu yıllar canım, burada hep birlikte daha nice yaşlarını kutlamak uzere diyorum.. Sağlıkla ve mutlulukla kal... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 mUTLU YILLarr angel Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 Angel'ımız bugün doğmuş öle mi Mutlu yıllar,sağlıklı ve uzun(hep çok mutlu) bir ömür dilerim canım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 mutlu yıllar sevdıklerınle mutlu bır yıl gecırmen dılegımle Ilk herkes Ani defterime yazmis zanettim birde baktin sen bana sayfa acmissin Tesekkur ederim Ahmet , Turkiye'ye gelince yarisa hazir ol Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Jön bu başlığı ben açacaktım efem sizi size şikayet ediyorum Sercan bana dedi ki,yarın Angelimizin doğum günü oley dedim,Angel benim ablam Canım,sırdaşım,arkadaşım....yeni bir yaşla ertelediğin ve yaşamak istediğin tüm güzellikleri yaşamanı canı gönülden diliyorum. Seni çooook seviyorum ve kocaman öpüyorum. Bu pasta senin,ama sen yeme bana msnden postala çok ayıp demi aşkım Sünger Bob'u yeme ha.... olsun canimcanimcin kizma jone nasil ablayim ya dinleyen yok beni canim bende seni cok seviyorum biliyorsun zaten bir tasinda gelcem zatem hersey icin tesekkur ederim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Mutlu yıllar canım, burada hep birlikte daha nice yaşlarını kutlamak uzere diyorum.. Sağlıkla ve mutlulukla kal... kendimi ayniden Hippi zamaninda hissettim cok tesekkur ederim ve bende umarim ki hepimiz mutlu ve huzurlu bir yasam icinde gelecekteki dogum gunleri kutlariz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 mUTLU YILLarr angel sagol deniz kizi pastaya kiyamicam cok guzelmis Angel'ımız bugün doğmuş öle mi Mutlu yıllar,sağlıklı ve uzun(hep çok mutlu) bir ömür dilerim canım evet dogmusum Radya ablacim dileklerin icin tesekkur ederim guller ve hediyelerde cok guzeller Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Aaaaaaa Sevgili ANGEL ın dogum gününü kaçırmışım kusura bakma lütfen ....nice saglıklı ,mutlu ve başarılı yıllar seninle olsun şey dayanamadım pastandan 1 dilim aırdım zaten godziden kalmaz diye çekinmedim degil hep mutlu ol..bak begenicekmisin bakalım(begenmezsen yazın geri getir ben takarım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Aaaaaaa Sevgili ANGEL ın dogum gününü kaçırmışım kusura bakma lütfen ....nice saglıklı ,mutlu ve başarılı yıllar seninle olsun şey dayanamadım pastandan 1 dilim aırdım zaten godziden kalmaz diye çekinmedim degil hep mutlu ol..bak begenicekmisin bakalım(begenmezsen yazın geri getir ben takarım cok tesekkur ederim cok guzel gorunuyor pasta Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Afiyet olsun, pasta kuru kuru gitmez diye bunları getirdim, ama araba kullnmak yok sonra tamam mı? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Afiyet olsun, pasta kuru kuru gitmez diye bunları getirdim, ama araba kullnmak yok sonra tamam mı? tesekkur ederim Araba kullanmam tabiki . Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Afiyet olsun, pasta kuru kuru gitmez diye bunları getirdim, ama araba kullnmak yok sonra tamam mı? pasta ilemi içicez bunları neyse Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.