Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 16 yıl Sevgili dostlar, uzun süreden beridir forumda olmama rağmen hala daha bazı kurallar konusunda tam olarak bilgi sahibi değilim..sorunuma gelince, daha önce yazdığım ileti ve başlıklara ulaşamıyorum..daha doğrusu kendi profilime girince bunlardan sadece yeni olanları görüyorum..ancak balıklara yazdığım bazı yorumlara ihtiyacım olduğundan ve tekrardan gözden geçirmem gerektiğinden bunlara ulaşmak istiyorum..acaba başlıklarımız ve iletilerimizden sadece en yenilerini mi görebiliyoruz,diğerlerine ulaşamıyor muyuz..konuları tekrardan açıp da yazdığım iletiye ulaşmaya çalışmak çok uzun ve yorucu bir uğraş olacaktır, bu yüzden bunlara daha kolay bir ulaşma yolu yok mudur ?? profillerimizdeki başlıklar ve iletiler bölümüne bu zamana kadar yazdığımız bütün iletilerin yer alması yöntemi geliştirilemez mi ?? teşekkürler..
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 16 yıl Sevgili dostlar, uzun süreden beridir forumda olmama rağmen hala daha bazı kurallar konusunda tam olarak bilgi sahibi değilim..sorunuma gelince, daha önce yazdığım ileti ve başlıklara ulaşamıyorum..daha doğrusu kendi profilime girince bunlardan sadece yeni olanları görüyorum..ancak balıklara yazdığım bazı yorumlara ihtiyacım olduğundan ve tekrardan gözden geçirmem gerektiğinden bunlara ulaşmak istiyorum..acaba başlıklarımız ve iletilerimizden sadece en yenilerini mi görebiliyoruz,diğerlerine ulaşamıyor muyuz..konuları tekrardan açıp da yazdığım iletiye ulaşmaya çalışmak çok uzun ve yorucu bir uğraş olacaktır, bu yüzden bunlara daha kolay bir ulaşma yolu yok mudur ?? profillerimizdeki başlıklar ve iletiler bölümüne bu zamana kadar yazdığımız bütün iletilerin yer alması yöntemi geliştirilemez mi ?? teşekkürler.. Profil sayfanızda sol bölümde,seçenekler var orayı tıklayıp çıkan seçeneklerde; "Bu üyenin gönderdiği bütün iletileri bul seçeneğini" tıkladığınız da bütün ileti geçmişinize ulaşabilirsiniz... Saygılar
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 16 yıl Yazar Profil sayfanızda sol bölümde,seçenekler var orayı tıklayıp çıkan seçeneklerde; "Bu üyenin gönderdiği bütün iletileri bul seçeneğini" tıkladığınız da bütün ileti geçmişinize ulaşabilirsiniz... Saygılar teşekkür ederim yardımınız için ancak bu kadar basit bir konuda bu kadar yaygara koparttığımı fark ettiğimden biraz utandım açıkçası..cehaletimi mazur görün, dediğim gibi yeteri kadar hakim değilim foruma,sorunun bu bakımdan kaynaklandığını belirtir boşuna açmış olduğum başlık yüzünden rahatsız ettiğim herkes için binlerce kez özür dilerim.
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 16 yıl teşekkür ederim yardımınız için ancak bu kadar basit bir konuda bu kadar yaygara koparttığımı fark ettiğimden biraz utandım açıkçası..cehaletimi mazur görün, dediğim gibi yeteri kadar hakim değilim foruma,sorunun bu bakımdan kaynaklandığını belirtir boşuna açmış olduğum başlık yüzünden rahatsız ettiğim herkes için binlerce kez özür dilerim. Hiç sorun değil,hepimiz başlarda böyleydik... Boşuna başlık açtığınız için Admin geldiğinde sizi nasıl cezalandırır bilemem Ben şahsen bizzat çok korkuyorum kendisinden Saygılar
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 16 yıl Admin teşekkür ederim yardımınız için ancak bu kadar basit bir konuda bu kadar yaygara koparttığımı fark ettiğimden biraz utandım açıkçası..cehaletimi mazur görün, dediğim gibi yeteri kadar hakim değilim foruma,sorunun bu bakımdan kaynaklandığını belirtir boşuna açmış olduğum başlık yüzünden rahatsız ettiğim herkes için binlerce kez özür dilerim. Şimdi genelde söylediğimiz basit bir cümle var: Bir sitede yardıma ihtiyacınız varsa veya siteyi kullanmayı veya daha iyi sonuçlar elde etmeyi istiyorsanız, yapmanız gereken Y A R D I M bölümünü ziyaret ederek size sunulan bilgilere bir göz atmanız.... http://www.turkish-media.com/forum/index.php?act=Help orada size belirtilen diğer linkler yardımı ile: http://www.turkish-media.com/forum/index.p...p;showproject=1 Forumu daha iyi tanımak... Saygılar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.