Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Ne olur bak bana biraz Çocukmuyum değilmiyim Sen küçücük güzel bebek Öyle olsa sevmeyi bilirmisin Olmaz küçücüksün Yüreğim genç umut dolu Özlem bu olurya Buluruz belki mutluluğu Deliler gibi seviyorum bak Sana söz ömür boyu sürecek Ne hayal ne düş nede yalan yok Bizim bizim gelecek Ne olur biraz unutup kalsa Ne olur rüyaya dalsa Ne olur gerçek olsa masallar Ya da biz masal olsak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 bitip tükenmez sigaram ciğerim nefessiz kalmış herşey yalan olsa bile en güzel aşk zor olanmış... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Mühür gözlüm seni elden Sakınırım kıskanırım Uçan kuştan esen yelden Sakınır kıskanırım Havadaki turnalardan Su içtiğim kurnalardan Yerlerdeki karıncalardan Sakınırım kıskanırım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam...... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Öğreneceksin beni sevmeyi Unutmasanda geçmişi,yaşanmışı ve bitmişi Duyacaksın sesini senin için çarpan yüreğimin Üzülüceksin işte o zaman Boşa oyaladığın zamana beni Görmeye yeni yeni başladın Anlatınca ben kendimi Seni karşılıksız sevdiğimi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Anladım sonu yok yalnızlığın Hergün çoğalacak Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla kırılıp incinmeye Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ELBETTE Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana Ben neden hep aynı kalayım söyleyin bana Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım Elbette daldan dala konup sonra uçacağım Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım Elbette bazen söyleyip bazen susacağım İnanmadım asla inanamam Herşeyin bir sonu olduğuna Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Bu gece ben şarkıların kederleriyle içip Duman duman savrularak dağılmak istiyorum Bilmediğim sokakların yabancı insanına Kaynaşarak efkarımı dağıtmak istiyorum Bu gece ben gerçeğimden uzaklaşıp giderek Düşlediğim dünyaları seyrederek görerek Boynu bükülü, bir köşede kadehiyle yarışan birine Teselli vermek, onunla gülmek, ağlamak istiyorum Teselli vermek, onunla gülmek, ağlamak istiyorum Kaderci bir şarkıyla of çekip de şöyle Büyülü bir aşk arıyorum Bu gece ben cebimdeki en son kuruşa kadar Yiyip içip, gezip tozup tükenmek istiyorum Gün ışırken yalpa yalpa sallanıp da giderek Evin yolunu bile şaşırıp kaybolmak istiyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Evi terkettim bugün Arkama bile bakmadım... Çoktan ayrılmalıydım.. İçim yanmıyor, pişman değilim Seni terkettim bugün... Yağmur yağıyor bugün yürüdüğüm yollara... Sana benzeyen biri gelip geçti yanımdan; Hiç üzülmedim inan.. Seni terkettim bugün... Ne bu yağmur, ne güneş, Ne rüzgâr; ne anılar; hatta kaderim bile Değiştirmez fikrimi.. Evi terkettim bugün... Seni terkettim bugün... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Üçüncü Şahsın Şiiri gözlerin gözlerime değince felaketim olurdu ağlardım beni sevmiyordun bilirdim bir sevdiğin vardı duyardım çöp gibi bir oğlan ipince hayırsızın biriydi fikrimce ne vakit karşımda görsem öldüreceğimden korkardım felaketim olurdu ağlardım ne vakit maçka'dan geçsem limanda hep gemiler olurdu ağaçlar kuş gibi gülerdi bir rüzgar aklımı alırdı sessizce bir cigara yakardın parmaklarımın ucunu yakardın kirpiklerini eğerdin bakardın üşürdüm içim ürperirdi felaketim olurdu ağlardım akşamlar bir roman gibi biterdi jezabel kan içinde yatardı limandan bir gemi giderdi sen kalkıp ona giderdin benzin mum gibi giderdin sabaha kadar kalırdın hayırsızın biriydi fikrimce güldü mü cenazeye benzerdi hele seni kollarına aldı mı felaketim olurdu ağlardım Attilâ İlhan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde degil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen Çok istedim unutmak istedim esmer ellerini Gözlerini kokunu yanık tenini Bana dokunduğun anda hislerimi unutmadım Oysa sen bir yalancısın Sen kimsin sen ne rahat bırak bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak Seviyorum kahretsin...................................................... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 güllerin içinden canım koşarak koşarak gel bana gel o güzel gözlerini canım süzerek süzerek gel bana gel bu küskün yüzün gayrı gülsün canım gülerek gülerek gel bana gel dayanamadım gayrı döndüm canım diyerek diyerek gel bana gel Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gidiyorum çaresizim yalvarırım ellerimi bırak Böyle bir anda sanma ki hissizim Gidiyorum içim burkularak Böyle bir anda sanmaki hissizim Gidiyorum içim burkularak Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Şarkı olurum bir gün seslenirim sana uzaklardan Yıldız olur görünürüm gökyüzünün karanlığında Ne olur ne olur ne olur ne olur bırak Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 aynadan ne varsa yansıyan bu yoldan bir parçan anlatan olursa karşıdan bakan her insan hatırla beni ve gün görmediğimi içimdeki sükuneti nefes kadar yakın durur seni bekler çek çıkar hapsettiğin her çiçeği kendine sor biraz sormazsan olmaz anlasana olmazsan, olmaz yargılar seni dolandıran altından dünyan varolan ne varsa armağan kalpten bak uyan Burcu Güneş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Çocukluk rüyanda Elele okul yolunda Aniden başlayan İlk gönül macerasında Aşkına inanmayıp Akan gözyaşımda Görecek göreceksin kendini O kırılan aynada Beni ve ölümsüz sevgimi Mutluluk arayan Her genç kızın hülyasında Sevgiyi inkar eden Bu bencil ve nankör dünyada Köşesine büzülmüş Hayattan korkanlarda.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem Ud kemani çalmazsa aynalı körüğede binmem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 seytinyağlı yiyemem amaaaaaannnn basma da fistan giyemem amaaaaaannnn basma da fistan giyemem amaaaaaannnn Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 söyle kaç yaşındasın dertlerin başındasın istisnasız her an geçmişi özlüyorsan bilmem kaç yaşındasın gözleri yaşlardasın istisnasız her an yarını düşlüyorsan yolculuk nereye neler uğruna ölmeye dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye hadi durma ağla,ağla yaşlar kurur zamanla,ağla böyle kahpedir dünya son bulur kollarında hadi durma ağla,ağla yüzünü ıslatmasan da ağla belki hepsi bir ruya son bulur kollarında söyle kaç yaşındasın herkes kadar yalnız mısın ? ince ince titremen soğuktan mı sanırsın ? bilmem kaç yaşındasın herşeyin farkındasın acılar biriktirip damla damla harcarsın yolculuk nereye kimler uğruna ölmeye dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye hadi durma ağla,ağla yaşlar kurur zamanla,ağla böyle kahpedir dünya son bulur kollarında hadi durma ağla,ağla yüzünü ıslatmasan da ağla belki hepsi bir ruya son bulur kollarında söyle kaç yaşındasın dertlerin başındasın istisnasız her an geçmişi özlüyorsan hadi durma ağla,ağla yaşlar kurur zamanla,ağla böyle kahpedir dünya son bulur kollarında Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Derdime çare baytarim yok Dengeme destek tut ki durayim Safak günesin fermani geçer aci tatli sayili zamanin sancisi Ama melek bir yandan, seytan bir yandan Basim zindan yokluk var bu kaçinci sikayetim bilmem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 görmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Bu karanlık odalar hangi suçlara ceza Bu garip duygular yoksa pişmanlığım mı? Olmamalı asla inanmam Peki ya sen istanbul bana mı kırgınlığın O çatık kaşların ve ıslak sokakların Gelmesinler üstüme dayanmam Dönemem geriye dönemem Bir deli gururum var Aşk gurur tanımaz diyorlar, neden yapamıyorum Bükemem boynumu önünde Asidir hep aşklarım O zaman ne diye bu ağır, huzursuz yalnızlığım Dönemem kendime ihanet edemem Ağlarım giderim pişmanım diyemem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Ayrılık kalbine inmiş olmalı Gece uykulardan sıçramalısın Gözlerin herkese beni sormalı Bu defa kendini suçlamalısın Hani başkasıyla avunacaktın Beni üç beş günde unutacaktın Sen benim yanımda yazdın sıcaktın Kıştasın hasrete sarılmalısın Kaçma acısınlar bu son haline Cesaretin yok dönüp gelmeye Bundan sonra çekilip bir köşeye Sessiz ağlamak yok hıçkırmalısın Hani başkasıyla avunacaktın Beni üç beş günde unutacaktın Sen benim yanımda yazdın sıcaktın Kıştasın hasrete sarılmalısın Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Fark var seninle iyi arasında büyük bir, fark var benimle senin aranda kocaman bir, Fark var kötüyle benim aramda irice bir, fark var iyiyle kötü arasında duran Maymunlar cehennemindeyim, hiç kimse duymamış, sordum hiç kimse görmemiş ve hiç kimse konuşmamış, Korkular dolup taşınca komşularda kalmamış, yalancı şahitler çoğalmış, ordularda saf almış, sanki herkes zan altında, pozisyon sert penaltı, Yeraltından çıktım ben çoktan fareydim çok yol aldım, korktum bazen bende herkes gibi umudum kalmadı, Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 gün bizim güneş bizim göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.