Φ independece Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 gönül neler neler ister "şimdi yanımda olsa" der o aşkından deli olmuş ona ilgi, şefkat göster Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yaz demedim kış demedim eğlendim Rakı içtim şarap içtim sallandım Ağzım yandı artık benden sevda pas Yine dünya eski hamam eski dost Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Hala benim ezberimsin Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım Hiç kimseleri görmüyorum * Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın ziyan ettin Duman gözlüm Benim için yaşamaktın Yaşamayı haram ettin * Sen uçurumsun tutunamam Tutsak düşer çığlıklarım Gözlerinin akşamında Oturur sana ağlarım Üşüyorum ödünç ver ellerini Üşüyorum üstüme ser yüreğini Sağ yanım dertli Sol yanım ayaz Savur gönlüme yangının küllerini * Herşeyde biraz sen varsın Baktıgım heryerde gözlerin Koklarım yastıgını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yorgunum özlemekten hayalini Ağlarım gözlerimde yaşlar seli Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini Dayanamam inan dayanamam buna Unutamam bir an, dokunamam sana Harcanırım uğruna aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz diyemem elveda Yalnızım taşıyamam sensizliği Ağlatır gecelerin sessizliği Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yorgunum özlemekten hayalini Ağlarım gözlerimde yaşlar seli Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini Dayanamam inan dayanamam buna Unutamam bir an, dokunamam sana Harcanırım uğruna aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz diyemem elveda Yalnızım taşıyamam sensizliği Ağlatır gecelerin sessizliği Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini... Off cok güsel yaa duygusal trawma geçiriom Sevsen bu kadar sessiz kalır mıydın yar Her zoru göğüsleyip yanımda kalmaz mıydır yar Yar aşk kolay değil bir gün anlarsın yar Sana yar dedim söyle bundan daha ötesi mi var.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 o zaman ben seni ascık daha trwmaya sokayım.. Nerdesin,bu akşamlar sensiz olmuyor Nerdesin,eller yerini almıyor Sen orda,ben burda yüreğim dayanmıyor Nerdesin bu şehir bana dar geliyor... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 o zaman ben seni ascık daha trwmaya sokayım.. Nerdesin,bu akşamlar sensiz olmuyor Nerdesin,eller yerini almıyor Sen orda,ben burda yüreğim dayanmıyor Nerdesin bu şehir bana dar geliyor... :crying: Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 tren yoluna gul doktum trenler gecmeyecek yarım bana soz verdı sıgara ıcmeyecek Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Bana bir aşk şarkısı söyle içinde acı olmasın Bana bir şiir oku içinde hüzün olmasın Bana bir hikaye anlat içinde ayrılık olmasın Bana birşey söyle içinde gözyaşı olmasın Murti_San Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Öyle uzakki yerim uzakları aşıyor... Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor Ya herşeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor! Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey kara gül... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 büyüdükçe sevgim sen küçülüyorsun.. problem! yüzleşsene benimle.. akıt karanlığınıki aydınlığın ortaya çıksın. yorgun,kırgın,huysuzum artık.. sayende..herşeye küskünüm artık.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 "Goodbye My Lover" Did I disappoint you or let you down? Should I be feeling guilty or let the judges frown? 'Cause I saw the end before we'd begun, Yes I saw you were blinded and I knew I had won. So I took what's mine by eternal right. Took your soul out into the night. It may be over but it won't stop there, I am here for you if you'd only care. You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your hand. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. I am a dreamer and when i wake, You can't break my spirit - it's my dreams you take. And as you move on, remember me, Remember us and all we used to be I've seen you cry, I've seen you smile. I've watched you sleeping for a while. I'd be the father of your child. I'd spend a lifetime with you. I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now we're fine, And I love you, I swear that's true. I cannot live without you. And I still hold your hand in mine. In mine when I'm asleep. And I will bare my soul in time, When I'm kneeling at your feet. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. I'm so hollow, baby, I'm so hollow. I'm so, I'm so, I'm so hollow. james blunt Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 herkesin bir derdi var durur içerisinde,durur içerisinde.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 durur mu dünya döner kiminin yangını söner kimi anlam çoğaltır kimi anlam gömer... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 dont cry for me argentina Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 güzelsin güzelsin güzelsin bu doğru bu gülüşlere sahip olan bir melek olmalı ama gerçekle yüzleşme zamanı seninle asla olamayacağım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 sandıklarım sandıklarım açılsın sandıklarım ........ beter çıktı insandır sandıklarım... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Yazıklar olsunnnnnnn Yazıklar olsunnnnnnn Kaderin böylesine Yazıklar olsunnnnnnn Doğmamış çileler Yaşanmamış dertler Hasret çeken gönül Benim mi olsunnnn Ben ne yaptım Kader sanaaaaaaa Mahkum ettin Beni bana......... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 suskunluğu kurnazlığından.. az yanılgıya düşer böylece.. sevmişliği sanrısından.. akar kendi içine öylece.. sıkıntısı çokluğundan.. haindir azlıklar kendince.. yanlızlığı model aldığı babasından.. hiç çıkamaz içinden istesede.. (zamanında birlikte olduğum bir bayana yazmıştım..) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yeryüzünde sizin kadar yalnızım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Sev ama karşılık beklemeden Sev ama üzmeden Sev ama yalan olmadan Sev ama delikanlı gibi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum :wub: Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Sen Aşk Acısı Nedir Bilirmisin Göz Yaşımı Silebilirmisin Gönül Ateşimi Yakabilirmisin Onu Unut Diyebilirmisin Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 bırakmaz yakamı hiçbi aşk sonunda ne oldu bize bak ayrılmak için çok erken yarım kalacak sewdaaaa ayrılmak için çok erken can dayanırmı buna derken başım koydum kucak nerde salıp kurtul beni derde bedenden koptum bi pare elinde taş olacak bak yanınadayken ben bi çare yaşanmaz olmuş sewdalar saatler durmuş gözümde zaman yara çok derinde ellerim buz gibi oldu bak ateş teninde nafile hesret hiç çekilmiyor bu soğuk gecelerde sensiz hiç yaşamadım ki bu köhne boş şehirde ah bi bilsen sewdiğim bu sana son mektubum ster at ister oku ben yine sana mecburum.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.