Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Aklıma gelir birden Hiç beklemediğim bir anda aniden Anılar kopmaz benden Beni ağlatan onlar anılar zaten Sımsıkı sarılmalar Sımsıcak bakışmalar Her yerde hayalin var Söyle senden nasıl bu can kopsun ya Seviyorum her şeyim sensin Vazgeçemem beni sen bilirsin Seviyorum neden mi dersin Senden başka sevilecek biri mi var Ağlarım birden Gözlerim doluyor aniden Yüreğimde sızı Kalbimde bin acı özlemekten Sen benim canımsın Hasretim aşkımsın Her yerde hayalin var Dinmeyen acım yaramsın Seviyorum her şeyim sensin Vazgeçemem beni sen bilirsin Seviyorum neden mi dersin Senden başka sevilecek biri mi var Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek Gün gelir için yanar elin gider mektuplara Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında Her adımda beni ararsın gözün dalar ufuklara Rüzgar aşkımı kucağına alsa Dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun Ben seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmedi Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 aç kere içime gömüp öldürdüm kendimi..hiç mi bulunmaz aşkın en saf temiz hali..yok mu senin insafın söyle nerde hani..werdiğin ettiğinin aşkının yemini offff offffff ne şarkı ya Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 oyunlarım bulutlarım düşlerim vardı hepsi birden yarım kaldı maviye boyadığım gökyüzüm vardı kuşlarımı kimler çaldı uyuduk büyüdük ninni bir doğduk kaç kez öldük mutluluğu kaça böldük elimizde kalmadı ninni bu hayyaaaattt ninni ninniii Feridun Düzağaç Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 söz ver , durma öyle bana söz ver , bakışına kanmam artık , söz ver çok zor soru değil bu , hadi çöz ver , birlikte ölecek miyiz ? Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Did you see the lights As they fell all around you Did you hear the music Serenade from the stars Wake up, wake up Wake up and look around you We're lost in space And the time is our own The sun comes up And it shines all around you You're lost in space And the earth is your own ....... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 ellerim gözlerim kelepçelerde sevda zindanlarında geçiyor aylarım yıllarım gecelerim sevda çöllerinde yeterki sen sev beni yeterki inan bana yeterki sen sev beni yeterki inan bana varlığın dilimde bir yudum su sevda çöllerinde hayalin serabın yeterdi bana sevda zindanlarında yeterki sen sev beni yeterki inan bana yeterki sen sev beni yeterki inan bana... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Tut ki karnım acıktı Anneme küstüm Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok Anlıyor musun Hadi gülümse Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Ne parada ne pulda aklım hep sende Yanımda ol yeter gözüm yok yükseklerde Bir kerecik vapura binip Bir çay içsek Martılara simit atıp Biraz dertleşsek Bir kibrit çaksana Çak çak çaksana Yıldızlar kayarken bize Bir dilek tutsana Bir güzellik yapsana Elaleme inat kalkıp elimden tutsana Sürprizzzz Adımızı göklere yazdırdım Aşkıda arasına kondurdum Üstüne yıldız çaktırdım Sürpriz sürpriz sürpriz aşkımm Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gizli aşk bu söyleyemem Derdimi hiç kimseye Zevke veda neşeye de Veda arık herşeye Arzular bir bir hayal oldu Baharımın gülleri soldu Gönlüm hicran,hasret,gamla doldu Sevdim ama görmüyor bak gözlerim hiç kimseyi Gizli aşk bu gizli dertmiş Veda ettim her şeye Arzular bir bir hayal oldu Baharımın gülleri soldu Gönlüm hicran,hasret,gamla doldu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Aşkkk hiç biter mi... kalır dilimizde.. yinelenen bir şarkıda.. bir okul çıkışında.. bir çocuk bakışında... kalır bir kitapta bir masal perisinde.. bir hasta odasında.. bir gece yarısında.. kalır bir durakta yırtık bir afişte.. buruk bir gülüşte.. dalmış yürüyüşte... aşkk hiç biter mi..... :wub: :wub: Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 boyle her yalandan bır oyku yazarsam bırgun anlatılacak bırsey kalmayabılır sabır tukenır. soyle gerceklerı soyle kım daha cok sevdı sevmek ıstedı... seden gurel-keremcem duetı-soyle son albumunden super bır sarkı tavsıye Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gülümse hadi gülümse Bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim Hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse Tut ki karnım acıktı Anneme küstüm Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok anlıyor musun Hadi gülümse Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı Çakıltaşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyor musun başkasın Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim.... Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Meh meh mere meh / meh mere meh mere Me meh mere meh/ meh mere me mere Bunu düyek ritminde (Bülbül çıkacak kuş çıkacak.) söyleyin. Hatta aynanızın karşısına geçip göbek atmaya da başlayabilirsiniz söylerken.Hint mantraları yerine geeceğine ve gevşeyip gülmeye başlayacağınıza garanti veririm. I don't believe Budha // Nietsce // Fithe // Jeusus // Mousas // Mohammed // Engels // Lenin // Brahma // Mama // Papa // Hitler // Schiller // Müller // Madonna // Maradona // Freud // Prost // Koznsky // Sarkozy // Bush, Clinton // George Hamilton // İbadullah // Fethullah // John Lennon // Yoko Ono // .............. I believe ME ... ONLY ME....... (John Lennon'dan esinlendim.) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 yarim senden ayrı düşeli hergünüm bir yıla döndü gidiyor... yine zından olmuş dünya başıma gönlüm ataşlara yandı gidiyor ömrüm boş hayale kandı gidiyor... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korurmuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 bindik bir alamete Bindik Bir Alamete... Bindik bir alamete Gideoz kıyamete Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 benim belki de gizli bir bildiğim var elbette ağlarım benim cam kırıklarım var Alıntı
Φ KARLI DAĞ Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Bu yıl bu dağların karı erimez Eser badi sabah yel bozuk bozuk Türkmen kalkıp yaylasına yürümez Yıkılmış aşiret il bozuk bozuk Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 her neyse var mısın sevelim var mısın sevelim var mısın sevelim, gel dünyaya her yeni doğana merhaba diyelim var mısın sevelim, var mısın sevelim gel Grup Denk(Oya-Bora) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Sen hayatımda yokken bihayli renksizdim Sen hayatımda yokken bihayli renksizdim Düşlerden maviler sarılıp giyinirdim Vardın ama uzaktaydın tanımaz bilmezdin Aşk aşkına adanmış şarkılar söylerdim Zoru bulamadım isyan etmedim Biliyordum biyerlerdeydin Hesap sormadım merak etmedim Haklıydım sonunda geldin Hangi bahardan aldın kokunu Hangi masal anlatır seni Hangi film heyecanlandırır O gülüşün kadar beni Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Bugün özel, bugün güzel bir gün İçimde tarifsiz bir hüzün var Bütün gece dua ettim yine ne güzelmiş senle yaşananlar takvimlerden bir gün daha düştü bir gün daha gidişinden sonra ben iyiyim ağladığıma bakma alışmak zor sensiz yaşamaya doğumgünün kutlu olsun canım mutlu olsun benim diğer yanım doğum günün kutlu olsun canım yanındayım yerim senin yanın.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.