Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 sanki ruhum çıktı canımdan.. sen benden gittin gideli... ! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 ölebilirimmm şu an.. evet... son saniyeler.. 3...2..1.. sadece şakaydı nerde o günler demi.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 estafurullah ağzından yel alsın ben kimle uğraşıcam sonra biliyodum benim için ölüceğini Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 adını hasret koydum senın karagul yoluna bas koydum senın karagul ben senı hasret kokasın dıye mı ektım karagul yoruldum artık bana gul karagul goz yasımı bunca sene bosuna mı doktum karagul KAAN & KAPRİS===KARAGUL Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Son işkencedir bu Bu son acı vuslat Kalbimi yaralar Sevgimi azarlar gidişin Aşkımı yazdım karanlığa Gece, yıldızların büyüsünü anlattı Gecenin karanlığı, seslenmeyi unuttum İçimdeki mezarların duası yok İtiraf edemiyorum Kimim neyim bilmiyorum Belki bu bir intikam, alıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim Bana bitmeyen bir tek şey söyle, söyle sonsuza inanayım Bana nasıl seveceğimi anlat, aşk karlı yokuş yorulmayalım Hadi beni biraz heyecanlandır, yüzüm gülmüyor çoktandır Ben kaybetmekten çok korkarım, tüm alışkanlıklar çocukluktandır Geleceksin belki çok seveceksin Zamanı gelince gideceksin Bir keşkeye daha yer yok kalbimde Birlikte ölecek miyiz ? Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık, söz ver Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ? Söz-Müzik: Feridun Düzağaç Alıntı
Φ ChristiaN Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 cahildim dünyanın rengine kandım hayale aldandım boşuna yandım seni ilelebet benimsin sandım ölürüm sevdiğim zehirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin sözüm yok şu benden kırıldığına gidip başka dala sarıldığıma gönülüm inanmıyor ayrıldığına gözyaşım sen oldun kahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Ölüm Bilmem Nerede Saat KAçta?? Tabutumun Tahtası Kimbilir Hangi Agacta??? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Seni düşünürken içtiğim sigarayı korkarım ben söndürmeye... Sürsün bu ölüm ağır ağır ! ! ! gözlerimde boğulma diye...ağlamıyorum...! ! ! Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 şimdi sen beni bırakıp gitme ben sevdayı senle tatdım gitme kalbimi çıkarıp vereyim eline bu can sensiz yaşamasada olur... canımdan can alıyorsun gitme umudumu kırıyorsun gitme sen kendini kandırıyorsun böyle gönlüm benden uzak mutlumu oldun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 cıkıta muz muz muz cıkıta muz muz muz devamını bılmıyom Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 uykunda izledim seni, masum ve bir başına... bak demin gülümsedin dokununca dudağina.. bir ayrilik mı eksik yüzünün kivriminda? yarin uyandiginda, benden kalacak o da... bir fotoğraftir belki bende kalacak olan ilkbaharda çekilmiş sonbaharda yakilan kör baliklar gibi ağlara takilan.. sigaramin ucunda derdimi harmanlayan ben kendim yapamadim bari sen ağlat beni Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Seni yıllarca ellerin üstün de tuttum da ne oldu Unuttun beni sonunda Beni amansız, beni zamansız ayrılıklara ittin Terkedip gittin beni Beni amansız, beni zamansız yalnızlıklara ittin Terkedip gittin beni Bilseydim sana böyle davranmazdım yar Şaşırdım bunu senden hiç ummazdım yar Bilseydim sana böyle katlanmazdım yar Utandım bunu senden hiç ummazdım yar Sana ne yaptım, ne kötülük gördün ki benden Söyle neden, neden yaktın böyle Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bu kızı yeniden büyütmeliyim kor ateşlerde yürütmeliyim degirmenlerde ögütmeliyim farkındayım ... farkındayım..... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 hasretinle yandı gönlüm, yandı yandı söndü gönlüm.... çok severim bu şarkıyı.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 bir adım önüm.. sensiz gözükmüyor.. kalbimdeki düğüm.. sensiz çözülmüyor.... ! ! Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 aramakmış oysa sevmek özlemekmiş oysa sevmek bulup bulup yitirmekmiş düşsel bir oyuncağı yalanmış hepsi yalan yalanmış hepsi yalan Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 keyfin kalmamışsa, susar bu şarkılar... giyinip boyansanda, renkler solar... sebebin kalmadıysa, var olmak ızdırapsa... yüzünde maskeyle geçer yıllar... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 yok gelecemde dermanım yok kıme donsem su yuzumu dıyemez oldum sozumu yok sozum yok dokecemde goz yasım yok sılebılsem herseyı atese atsam kendımı son kere olsun duyan yok mu hallerımı goren yok mu gıderım bu yolu kanım aksın canım yansın yanan yok mu camur-yok(sarkı sozlerı) Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Sen gideli buralardan, yolunu gözlemekteyim İstanbul ağlıyor, yastayım sevgilim Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim... Sen gideli bu aşktan, kendimle harpteyim Yokluğun ölümden beter, buz tuttu yüreğim Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim... Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim... Rüzgar ol es, püfür püfür Yağmur ol da bul beni Geceleri rüyalarıma gir Öpüp okşa, sev beni... Sen gideli bu şehirden, ötmez oldu bülbüller Doğmadı güneşim batalı, açmaz oldu güller Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim... Unutmadım unutamadım, dinmedi fırtınan içimde Başucumdaki resmin duruyor aynı yerinde Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim... Hala seninim delinim, bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp, derbeder haldeyim... tarkan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 olmuyor olmuyor sensız hayat olmuyor duzen tutmuyor ah sımdı olsan burda ama olmuyor gece yolcuları-olmuyor Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 şu şarkıyı indiriyim ben bi ne oluyo ne olmuyo görelim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Bir duru sözle gönül alana, Bir kuru dalla çiçekle gelene Gitti gidiyor yaralı yüreğim Gitti gidiyor kanadından tut! A benim gözleri görmeyenim A benim kadrimi bilmeyenim A benim hasreti dinmeyenim Beni elinle ellere gönderme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.