Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Belki de zamansız açtım içimi Yüreğim şeffaftı, aklımsa deli Ben geldim sen kaçtın hep bana inat Bir vardın bir yoktun Hep masal gibi Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardım Adı aşk sebebimin Her hata kalbimin Hep degerinden Hep gereginden Hak ettiğinden çok sevdim Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Yanıyorum yanıyorum hele Mayii oldum gonca güle Acem şalı ince bele Bir bakışta yaktın beni Dert ile bıraktın beni Yaktın beni yaktın beni Yanıyorum yanıyorum hele Mayii oldum gonca güle Acem şalı ince bele Yeter naz eyleme bana Gel göreyim kana kana Aşık oldum gülüm sana Yanıyorum yanıyorum hele Mayii oldum gonca güle Acem şalı ince bele Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 gerçeğin kenarından hayatın düzenine bir yol bulup ben akamadım bugün budur pencere yarın kışla yüzleşince çok üzgünüm kalamadım :( Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 hayranım kaşına gözüne maşallah,razıyım çilene derdine eyvallah,çarpıldım boyuna posuna bismillah,bazen uğra bize yok hiç kötü niyetim,tatlı sohbetinle yaralı gönlümü mest edeyim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Neden bana öyle pis bakıyorsun Küs duruyorsun Cıs yapıyorsun Neden bana bunları yaşatıyosun..? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 hava vıcık..muhabbet vıcık..bulunduğum şehir vıcık..işyerinde hala bana sorumluluklar verilmekte..az kaldıı..tası tarağı burda bırakıp başka bi şehre yerleşicem..kmsenin beni tanımadığı..belki antalya yada fethiye taraflarında şöle küçük bir tatil köyüne yerleşirim..artık mısır mı satarım..fast vood çumu olurum bilmiyorum..bildiğim bişe varsa bu şehir de kalite yok..en kokonaları bile boş..havanın sıcaklığındanmıdır.. nedir..? millet nahoş..iş ilişkilerinde bulunduğumuz tipler bile bi acayip..sözler tutulmamaktaa..kimseyede meziyetlerimden bahsetmicem..ne şirket sorumlusu olduğumu..nede satış temsilcililerinde bulunduğumu..basit bi hayat..evet..evet..herşeyden uzak..bir sahil kasabasında mütevazi bi hayat..istiyorumm.. küçük bir pansiyonun resepsiyonisti de olabilirim.. ..forumda varmı böle bi arkadaşş , fethiye yada antalya taraflarında işyeri olan..meydancılık bilem yaparım abii..ablaa..böle birileri varsa öm den görüşelim..saygılar efendim..ben verimli bir ineğim..işe alırsanız zararlı çıkmazsınız emin olabilirsiniz..by by.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 hayalle yaşarken gerçek dünyada zamanı içmişiz haberimiz yok ömürle yüzyüze geldik aynada harcanıp gitmişiz haberimiz yok kötü bir söz gibi düştük dillere yanlış yol seçmişiz haberimiz yok ümitle bağlanıp acı günlere göz yaşı ekmişiz haberimiz yok Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Sensiz saadet neymiş Tatmadım bilemem ki Alnımın yazısıydı Ne yapsam silemem ki Seni uzaktan sevmek Aşkların en güzeli Alıştım hasretine Gel desen gelemem ki Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Nesrin emru nevruze cano Ledbi ceclo piruze Livey lati merencin cano Cejni gisti ruhuze aynur doğan nesrin Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan Bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursan Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim bir gün uyanırsın ------ " Elimde eski bir aşktan kalma tutku damlacıkları Arkamda diz boyu balçık hatıraların ışığı var Yıkmış atmışım herşeyi Bir ben kalmışım ortada Birde sen içimde ,taa şuramda Kendimden geçiyorum Özlemişim seni bir tanem Gel döndür beni bu yollardan Hadi ,bekliyorum " rala la la...ra la la laaaaaa... (şimdi dinliyordum da harika bi parçaa) Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gittiğin yer bakışların kadar uzak olamasa gelirdim Dön dön diye bilmek için Ayrılık bu işte sende sanki farklı mı zaman Bildiğin sonbahar bu aynı rüzgar aynı hazan Şimdi yaralı olsada o düşe anlam katan Bizdik bizdik ikimizdik Bugün burada cumartesi Ben senin saçlarını suçlar bakışlarını Geveze susmalarını bile özledim Bugün oradada cumartesimi Sende beni benim gibi özledinmi Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek Ne kadar acı ne kadar komik ve ne kadar bana ait Değil mi? Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 K... dölün soyu Ele vermiş seni Nice yıllar boyu Kırmış kalbini Aynı yolun eri Çekemezmiş seni Gördüğünden beri Kırmış kalbini Yolun ardına bakmadık yorulmadık Bak hala burdayız Belki delirdik de delirdik Bak hala burdayız Biz neler içtik neler yedik Bak hala burdayız Sen hiç üzülme hiç ağlama Bak hala burdayız Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Dinledim aşkın sesini İyice duyana kadar Çözdüm aşk felsefesini Sonunu bulana kadar Bir kuru gözyaşı kaldı bana Baktıkça aşkı tamamlıyorum Yastığımın kenarı kırışık Baktıkça ağlıyorum Gittiğini anlıyorum Uğrunda her şeyi, ölümü bile Göze aldım, nanköre çıktı adım Bak dünya ağlarken aşk diye diye Ben sana bir türlü yaranamadım Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 gurbete giden dönermi dönmez mi belli değil bilirim ben bir kara ağaç gölgesi buldum cebimde ümitlerim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 benmişim kendimden bir korkak yaratmışım kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm benmişim, kendimi savunurken en çok hançerleyen bir meçhul olmuşum, failim ben... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 içimde bir kıpırtı var hayrola..! Hop oturup hop kalkıyor gönül okuyor canıma... Ne desem boş sığmıyor ki ele avuca Diyor ki; leyla kavuştu mecnununa... ooooo of of ****** avladı bu kez ***** felek... Bir yolunu bulup oyuna getirdi yine.. Tuzaklarına düşürdü beni bilerek... ooooo of of Her halinden alacak belli o da.. Yere bakan yürek yakanlardan ateşten gömlek... Yine başımda kavak yelleri... Bacayı sardı yarin alevleri.. Dili yansa da gönül aldırmıyor... Ama çakmak çakmak gözleri :w00t: Tam 12 den vurdu kalbimi Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor... Bakışı gülüşü pek hoş... Ağzından bal akıyor.. Onsuz hayat boş... Can katıyor canıma İçimde kelebekler uçuşuyor Yol aldım aşıklar diyarına ooooo of of ****** avladı bu kez ***** felek... Bir yolunu bulup oyuna getirdi yine.. Tuzaklarına düşürdü beni bilerek... ooooo of of Her halinden alacak belli o da.. Yere bakan yürek yakanlardan ateşten gömlek... Yine başımda kavak yelleri... Bacayı sardı yarin alevleri.. Dili yansa da gönül aldırmıyor... Ama çakmak çakmak gözleri :w00t: Tam 12 den vurdu kalbimi Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 TABİRİM CAİZ DEĞİL NUMUNEM YOK SENDE KALSIN ASLIM MÜSTAKİL BİR MASALDI BİTTİ İŞTE BEN AYNI HAYTAYIM...... GÜLÜŞLERİM WARDI BENİM BEN KİMİM BEN NERDEYİM TAM KARŞIYA GEÇERKEN BIRAKTIĞIN O EL BENİM..... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 begonvil boy vermiştir şimdi yasemen basmıştır bodrumu kokusu geldi rüzgarın bir kelebek öptü boynumu sen şimdi gerdanını maviye göğsünü bir yelkenliye gönlünü ilk önüne çıkan yaz seferine bağlamışsındır vurunca dibine sakız rakısının birazda ağlamışsındır... benim yerimede sev bekletme hayatı... bu kadarına razıysan yaşa gitsin... kaç kişiyiz savunan sevdayı... gözüme ilk damlası düştü gelecek sonbaharın yeni bir sayfanın öncüsü bakalım ne hediyesi zamanın sen şimdi gerdanını maviye göğsünü bir yelkenliye gönlünü ilk önüne çıkan yaz seferine bağlamışsındır vurunca dibine sakız rakısının birazda ağlamışsındır... benim yerimede sev bekletme hayatı... bu kadarına razıysan yaşa gitsin... kaç kişiyiz savunan sevdayı... çok güzel bir şarkı dinleyen herkese armağan olsun... Sibel Can/benim yerimede sev... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Yaprakların döküldü önce Rengin soldu ardından Beni hiç düşünmeden Sarıldın rüzgara gittin Gözlerinden anladım önce Sonra sözlerinden Hiç mi sevmedin hiçmi sevilmedin Yağmurda yaşatmaz seni güneşte artık Mevsim sonbahar.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Ha bu akan dereler denizlere dolacak Söylesene güzelim sonumuz ne olacak Ah duman karaduman sardı dört yanımızı Ander kalsın sevdaluk da alacak canımızı Dere akar taş ile gözüm doldu yaş ile Nerelere gideyim bu sevdalı baş ile Oy gidi Karadeniz sardı dört yanımızı Ah bu ander sevdaluk da alacak canımızı Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 ne kadarda ufalmış bedenin göz yaşıma sığdın sen açlıkmı yemiş ömrünü a yavrum al sütünü iç kızım saçlarının beyazına mı sakladın kederini yüzünü asma kederine ah anam yiğitler bitmez bilirim Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 duvarları maviye boyadım, maviyi çok seversin penceremde menekşeler dizili, sularken şarkı söylersin gramofonda eski alaturka,hosuna gider bilirim. o yaz evinin içinde,denize nazır sabaha kadar,bekledim seni birden dalgalar dediki,gelmeyeceksin dalgalar dediki gelmeyeceksin, birden cıktım viraneden koşa koşa indim kumsala acı acı sövdüm sonra,yüzümü kırbaçlayan rüzgara Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Seni tanımadan önce tatlı bir yabancıydın Keşke tanımasaydım da öyle kalsaydın Eğer diğerlerinden farklı olsaydın Ee o zaman seni terketmek zorunda kalmazdım Sayende yola geldi kalbim yanlışı doğruyu ayırıyor Sen eksileli hayatımda yüzümde güller açıyor Acilen toparlanmalıyım Ee üstümden koca bir aşk geçti Bir kaç gün tatile çıkmalıyım Aklıma gelirsen sana yazarım Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 bir gün dönüp bakınca düşler içmiş olursa yudum yudum yudum yıllarını ağla, ağla firüze ağla anlat bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu kıskanır rengini baharda yeşiller sevda büyüsü gibisin sen firüze sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu üzüm bugüsü gibisin sen firüze kıskanır rengini baharda yeşiller sevda büyüsü gibisin sen firüze sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu üzüm bugüsü gibisin sen firüze dürü bir şu gibi, bazen volkan gibi bazen bir deli rüzgar gibi gözlerinde telas, yıllar sence yavaş acelen ne bekle firüze bir gün dönüp bakınca düşler içmiş olursa yudum yudum yudum yıllarını ağla, ağla firüze ağla anlat bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu açılı bir bakış yerleşirse eğer kırpiğinin ucundan gözbebeğine herşeyin bedeli var, güzelliğinin de bir gün gelir ödenir, öde firüze açılı bir bakış yerleşirse eğer kırpiğinin ucundan gözbebeğine Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarla ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeterki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Barış MANÇO Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.