Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gamsız hayat Sormayın neden bu durgunluğum Görmeden kuytu yaralarımı Sormayın neden bu huysuzlugum Bilmeden saklı duygularımı Çokmu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca Çokmu kalender sandınız dert anlatmayınca Gamsız hayat,herkese başka sunar garip oyunlarını Gamsız hayat,herkese başka kurar ***** tuzaklarını Gamsız hayat,herkese başka sorar geçmiş hesaplarını Gamsız hayat,herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını Sanmayın biter bu durgunlugum Sarmadan kuytu yaralarımı Sanmayın biter bu huysuzlugum Açmadan saklı duygularımı Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca Çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlayınca Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Smilazasyon asimilasyon Nerdesin sen kanalizasyon Ben burdayım animasyon Gel o zaman yapalım organizasyon Buluşmak üzere koordinizasyon araya girdi zERRİN öZER nE sEs vAR kadında yav ilhamım gitti. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 SENİ UNUTACAĞIM Yüreğime asmıştım düşürdüm gözlerimden Aramayacak gözüm her izimi sürsende Haz almaz artık özüm,yüzüme yüz sürsende Seni unutacağım her zerreme girsende... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 vakit tamam seni terk ediyorum, bu incecik bir veda havasıdır. parmak uçlarına değen sıcaklık incinen bir hayatın yarasıdır. Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 bu kaçıncı kapıma gelişin affet diye her seferinde bu son dedin sonunu bile bile inandım sana adam sandım hata bende yeter artık bu kadarı fazla sana güle güle masal anlatma yeter o saf aşık yok artık yeter anlatma inanmam yalanlarına Dandini dandini dastana Danalar mı girmiş yine bostana Daha ne kadar avutabilirsin beni Abuk subuk masallarla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 olayıdım olayıdım okur yazar olayıdım denız mahkemeye dusmus avukatı ben olaydım Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 toprak olsun; yedi bağın yolla dolsun... yağmur yağsa; ayağına bulaşan çamur olsam... bir kuş olsam; gökyüzünden sana baksam... ne yaptın ne ettin diye kollasam... haziranda kar olsam üstüne yağsam... keşke hiç... ağzımla kuş tutsam; yinede yaranamam... uykusuz yarınlarla bekliyorum yine; birgün dönersin diye... gözlerimin içindeydin taa derinde; içimdeydin mabedimin taa gerisinde... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Anneciğim Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde dua gözümde rüyasın Seni çok istedim hasretim anne Anne, anne, anneciğim Uyandım uykudan aradım seni Sağıma soluma bakındım anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Titriyor bak ellerin Bana veda ederken Ayrılacak ne vardı Böyle durup dururken Bir sabah uyandığında Ararsın beni yanında Gözyaşını kim silecek Gizlice ağladığında Işığım güneşimsin Soluğum nefesimsin Dizlerine kapansam Yinede gidermisin Hiçbir değeri yokmuydu Yaşanan güzel günlerin Gitmekte kararlı isen Mutluluklar dilerim Damar Saati.. (Ferdi-Durup Dururken) Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 ellerinden kim tutsun gözlerine kim baksın bir yaşlı çınar altın da kucağında uyusun yollar ayrı yollar uzak hem de karanlık kader böyle imiş sevgilim ayrılıyoruz artık Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 KÜSKÜNÜM Yaşamak içimden gelmiyor artık Öylesine dertli öyle üzgünüm Bu dünya hiç bir tat vermiyor artık Aldığım nefese cana küskünüm Herşey boş anlamsız şimdi gözümde Bin öfke bin nefret her bir sözümde Yılların çilesi belli yüzümde Aynada baktığım yüze küskünüm Yalnızlık yaradır bende sarılmaz Halimden derdimden kimse anlamaz Nerde sevdiklerim neden aramaz En yakın dostuma bile küskünüm (Ş.Aslan) Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 gel yanıma yanıma çapkın güzeli sevdalıyım ben sane ezeli Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Abidik kardeş aşık mısın.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Abidik dinle bak.. Bu hayat geçmez kardeş böyle.. Ya al ya sat ortada kalma.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Arap Saçı Bir derdim var dinleyin Ey gökteki yıldızlar Beni benden çalarak Kaybolup gitti yıllar Aşk aşk aşk yüzünden Izdıraba kul oldum Ömrüm böyle tükendi Ne kadar zalim yıllar Gönlüm söz dinlemiyor Sevdiğimi ver diyor Kim görse şu halimi Bir daha sevme diyor Ooof aşk yüzünden arap saçına döndüm Çöz beni arap saçı Çivi çiviyi söker Budur bunun ilacı Sen gittin saçlarıma Erimez karlar yağdı Mevsimlerin tadı yok Baharım sende kaldı Ansızın gidiverdin Haber bile vermedin Hem kendin harap oldun Hem beni benden etti Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 PAS Bir ben yazıyordum bir abidik.. İkimizde vurgun yemiş gibiydik.. O sabah kimse yoktu forumda.. Ne şiirde ne oyunda ne yorumda.. Damar girmiştim can sıkıntısından.. Kurtulayım dedim kalp pasından.. Ama katmerli pas, adı aşk bu pasın.. Dedimki Varsın damarlarımda tıkansın.. Yaşam dediğin ne ki bir kaç on yıl.. Artık ister yaşa ister öl ister bayıl.. (Sedat) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 GÖZLERİM UYKUYLA BARIŞTI SANMA SEN GİTTİN GİDELİ DARGIN SAYILIR BENDE BİR ZAMANLAR SEVİLDİM AMA SENİNKİ DÜPEDÜZ VURGUN SAYILIR NE KADAR ZULMETSEN AH ETMEM SANA HER İKİ CİHANDA GÜL KANA KANA SENİNLE CEHENNEM ÖDÜLDÜR BANA SENSİZ CENNET BİLE SÜRGÜN SAYILIR YALAN MI SÖYLEDİN GÖZ GÖRE GÖRE NE ZAMAN DOLACAK VERDİĞİN SÜRE GÖNÜLDEN GÖRDÜĞÜM TAKVİME GÖRE ALDIĞIM HER NEFES BİR GÜN SAYILIR NE KADAR ZULMETSEN AH ETMEM SANA HER İKİ CİHANDA GÜL KANA KANA SENİNLE CEHENNEM ÖDÜLDÜR BANA SENSİZ CENNET BİLE SÜRGÜN SAYILIR Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 aşıkım ben tabiide bu akşam gün batarken gel sakın geç kalma erken gel tahammül kalmadı artık sakın geçkalma erken gel dinlen de annatıyım sözü imbikten damlatıyım sevda demek isterim yoğundur hislerim öyle bir sevda ki bu yoktur asla sonu pirim hacı bektaştır yüzüğüm tek taştır ilham alırım ottan böcekten ikametim göcek ten siz siz olun sevdayı bilin bütün güzellere eğilin Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 aşk oyunu buna derler güzelim seçmelisin birini bir şöyle bir böyle derken kaçırıp harcarsın sevgileri yeni aşk caydırır çoğu zaman aldatır gelen gideni aratır aşk oyunu buna derler güzelim aklını başından alır... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Bana düştü dünya derdi usandım Allahım Kıyamet mi kopacakmış aman Keyif benim köy seninse bunaldım Allahım Alacaksan al canımı hemen Hangisi günah,hangisi sevap karıştırdım aman Sevdim sevilmedim,seveni sevemedim Canımdan böyle bezdim aman Gezdim dolaştım,zar zor ulaştım Derken kayboldum aman Derdin neyse söyle buluruz bir çare Ağlanma sızlanma,dök derdini ummana ****** aç gözünü,öğren başka yol yok Cehennem de cennetin de sensin düşünme Ona buna bulunacak bahane yok Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Hayat ne kadar acı Ne yapsam tat vermiyor Anlamsız oldu artık herşey Sebebini bilemediğim bu dertler Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Uctu kus gun; kafesinden, kesti nefesi cigerinden.. Dugumlenir gulendam, asildi aski, atesinden. Sel aldi gozunu, gulendam, bir kursunluk canima sun. Yuku vuruldu gulendam, canim uzanmis yaninda. Hic sende, insaf yokmu can alir ellerin... Hic sende, vicdan yokmu sizlamaz yuregin... Hic sende, insaf yokmu can alir ellerin... Hic sende, vicdan yokmu sizlamaz yuregin... Ne zaman suzulur, huzun basimdan... Ne zaman diner, bu gozyasim... Ne zaman silinir, bela yazmdan... Ne zaman rahatlar, bu gonlum... Ne zaman suzulur, huzun basimdan... Ne zaman diner, bu gozyasim... Ne zaman silinir, bela yazmdan... Ne zaman rahatlar, bu gonlum... Uctu kus gun kafesinden, kesti nefesi cigerinden.. Dugumlenir gulendam, asildi aski, atesinden. Hic sende, insaf yokmu can alir ellerin... Hic sende, vicdan yokmu sizlamaz yuregin... Hic sende, insaf yokmu can alir ellerin... Hic sende, vicdan yokmu sizlamaz yuregin... Ne zaman suzulur, huzun basimdan... Ne zaman diner, bu gozyasim... Ne zaman silinir, bela yazmdan... Ne zaman rahatlar, bu gonlum... Ne zaman suzulur, huzun basimdan... Ne zaman diner, bu gozyasim... Ne zaman silinir, bela yazmdan... Ne zaman rahatlar, bu gonlum... Gulendam/Erdal Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Unut deme bana unutamam Sevemem kolay kolay da unutamam "Söz" dedi bana unutamam Kalamam yalnız yalnız da uyuyamam Nereden bileyim çekip gideceğini Ellerin olup bana göz süzeceğini... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 yatar gül harmanı gibi canımın dermanı gibi her yanında çiçek açmış binboğa ormanı gibi... Nesine yar nesine Ölürüm yar sesine Bir daha vursa idi Nefesim nefesine Canım sese mi geldin Kadem basa mı geldin Sağ olsam gelmez idin Öldüm yasa mı geldin..... Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Aşk Bitti Bir aşk nasıl biterse öyle bitti bu aşk da Uzun bir hastalık gibi Aralıksız dinlediğim alaturka bir fasıl gibi Gökyüzüne bakmayı, dostlara mektup yazmayı Çiçekleri sulamayı unutmuşluğum gibi Bitti. Bir aşk nasıl biterse öyle bitti bu aşk da Yürümeyi yeniden öğrenen felçli bir çocuk gibi Sokağa çıkmalıyım şimdi ve çoktandır İhmal ettiğim dostlara yeni bir adres bırakmalıyım Pencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyim Belki bir yağmur yağar akşama doğru Yarıda bıraktığım şiirleri tamamlarım Aşk da bitti diyordu ya bir şair Aşk bitti işte tam da öyle Ahmet Telli Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.