Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 ben bu hayattan dosttan düşmandan aldım payımı gidiyorum Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 ben bu hayattandosttan düşmandan aldım payımı gidiyorum Gitmeyin, bu hayata siz kendi isteğinizle gelmediniz. Öyle ise kendi isteğinizlede gidemezsiniz. Düşmanlarınız neysede, dostlarınızı terk edemezsiniz. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Giderim Yar - Dila Aldığın küpeleri Bendeki kazağını Veripte burdan Giderim yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar Sabahın tam üçünde Bir kır kahvesindeyim Sabahın tam üçünde Bir kır kahvesindeyim Yine bildik aynı hüsran Ayrılık günündeyim Yine bildik aynı hüsran Ayrılık günündeyim Aldığın küpeleri Bendeki kazağını Veripte burdan giderim yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar Kal desende kalamam Buralarda duramam Dayanamam artık Giderim yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar Zalimce paylaşıldı Yaşanan ve düşlenen Zalimce paylaşıldı Yaşanan ve düşlenen Kanadımı kırdılar Daha gönlüm geçmeden Aldığın küpeleri Bendeki kazağını Veripte burdan Giderim yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar. Kal desende kalamam Buralarda duramam Dayanamam artık Giderim Yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar 2 gündür aralıksız dinlediğim tek şarkı! Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Giderim Yar - Dila Aldığın küpeleri Bendeki kazağını Veripte burdan Giderim yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar Sabahın tam üçünde Bir kır kahvesindeyim Sabahın tam üçünde Bir kır kahvesindeyim Yine bildik aynı hüsran Ayrılık günündeyim Yine bildik aynı hüsran Ayrılık günündeyim Aldığın küpeleri Bendeki kazağını Veripte burdan giderim yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar Kal desende kalamam Buralarda duramam Dayanamam artık Giderim yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar Zalimce paylaşıldı Yaşanan ve düşlenen Zalimce paylaşıldı Yaşanan ve düşlenen Kanadımı kırdılar Daha gönlüm geçmeden Aldığın küpeleri Bendeki kazağını Veripte burdan Giderim yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar. Kal desende kalamam Buralarda duramam Dayanamam artık Giderim Yar Sendeki resimleri Çaldığın yüreğimi Alıpta burdan Giderim yar 2 gündür aralıksız dinlediğim tek şarkı! sevgili, mavi olmayan gokyuzu, Sarki dinlemek deyince, aklima Ahmet Kayanin cok sevdigim su sarkisinin sozleri geldi. Giderim artık seninle duramam bu akşam çıkar giderim hesabım kalsın mahşere elimi yıkar giderim sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam derinden parmaklarımın üzerinden su gibi akar giderim artık sürersin bir sefa ne cismim kaldı ne sefa şikayet etmem bu defa dişimi sıkar giderim bozarmı sandın acılar belaya atlar giderim kurşun gibi mavzer gibi dağ gibi patlar giderim kaybetsem bile her şeyi bu aşkı yırtar giderim sinsice olmaz gidişim kapıyı çarpar giderim sana yazdıgım şarkıyı sazımdan söker giderim ben ağlayamam bilirsin yüzümü döker giderim köpeklerimden kuşumdan yavrumdan cayar giderim senden aldıgım ne varsa yerine koyar giderim ezdirmem sana kendimi gövdemi yakar giderim beddua etmem üzülme kafama sıkar giderim Ahmet Kaya saygilarimla. Furkan Evren Nezir Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 sevgili, mavi olmayan gokyuzu,Sarki dinlemek deyince, aklima Ahmet Kayanin cok sevdigim su sarkisinin sozleri geldi. Giderim artık seninle duramam bu akşam çıkar giderim hesabım kalsın mahşere elimi yıkar giderim sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam derinden parmaklarımın üzerinden su gibi akar giderim artık sürersin bir sefa ne cismim kaldı ne sefa şikayet etmem bu defa dişimi sıkar giderim bozarmı sandın acılar belaya atlar giderim kurşun gibi mavzer gibi dağ gibi patlar giderim kaybetsem bile her şeyi bu aşkı yırtar giderim sinsice olmaz gidişim kapıyı çarpar giderim sana yazdıgım şarkıyı sazımdan söker giderim ben ağlayamam bilirsin yüzümü döker giderim köpeklerimden kuşumdan yavrumdan cayar giderim senden aldıgım ne varsa yerine koyar giderim ezdirmem sana kendimi gövdemi yakar giderim beddua etmem üzülme kafama sıkar giderim Ahmet Kaya saygilarimla. Furkan Evren Nezir Sevgili Evren şimdi bu şarkıyı da diğer şarkının yanına koyayım...surlardan mı atlasam... oldukça can acıtan sözler ve sesler...sevgiler! Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Sevgili Evren şimdi bu şarkıyı da diğer şarkının yanına koyayım...surlardan mı atlasam... oldukça can acıtan sözler ve sesler...sevgiler! ezilmisligin soze ve saza vuran yansimalari bunlar. anlamli bir siir, sarkisi her dinledigimde kulaklarimda yankilaniyor. Ama siz yinede surlardan atlamayin, Cunku bizlere bu can Allah tarafindan verilen emanet, emanete hiyanetlik etmek olmaz. saka bir yana. Ahmet kaya, gercekten sanatina saygi duydugum bir insandi. Dunya goruslerimiz farkli olsada, ezilen insanlarin, sozcusuydu adeta. Buradan bir daha saygiyla yadediyorum kendisini. sevgi ve saygilarimla. sayin,'mavi olmayan gökyüzü' Mavi olan gok yuzu dilek ve temennilerinle. Furkan Evren Nezir Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 ezilmisligin soze ve saza vuran yansimalari bunlar.anlamli bir siir, sarkisi her dinledigimde kulaklarimda yankilaniyor. Ama siz yinede surlardan atlamayin, Cunku bizlere bu can Allah tarafindan verilen emanet, emanete hiyanetlik etmek olmaz. saka bir yana. Ahmet kaya, gercekten sanatina saygi duydugum bir insandi. Dunya goruslerimiz farkli olsada, ezilen insanlarin, sozcusuydu adeta. Buradan bir daha saygiyla yadediyorum kendisini. sevgi ve saygilarimla. sayin,'mavi olmayan gökyüzü' Mavi olan gok yuzu dilek ve temennilerinle. Furkan Evren Nezir şimdi nasıl intihar etmeyeyim Sevgili Evren...önümüz Ramazan,ne ana var yanımda ne baba...İstanbulda olsam tanıdık çok burada sadece arkadaşlar...önümde bi sürü dosya,olmayan bir sistem...bekleyenler sinirli;''ne bu ya kardeşim'' ben ''yav abi sistem yok,işlem yapamıyorum''dedikçe bana daha da ters bakıyorlar neyse sizin sözünü dinleyip,işime döneyim...işte iş değil mi?Sevgiyle... ''batsın bu dünya...''diye devam edeyim...içimden geçen bu! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Mevsimsiz kar Bir dağ yangini içerim Deli mayınlar döşenir damarıma Kınsız bir öfke düşer yoluma Beni benden aşırır Mevsimsiz kar yağar Taştan demirden içeri Ak ellerini uzat Ellerini ellerime bırak sevginin bu kadar yanık olduğu başka bir ezgi olamaz...Policeim çayı hazırla,kaçtım oraya senin ezginle. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Bu hasretlik kalır gitmez teninden Eksilmez acılar ezik yüreğinden Alma başını nasırlı ellerimden Sen istedin gültenimde yaralar Bu ayrılık hem seni Hem beni yaralar Sel dağda birleşince Dağda güller ezilince Yara açtı gültenimde Ağlar dağlar Dağlar ağlar Yüreğimi sancı sarar Sel dağda kalır gitmez Sel altında güller bitmez Gültenimde yara geçmez Ağlar dağlar Dağlar ağlar Yüreğimi sancı sarar.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Haydindi hoplada gel,haydindi hoplada gel Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Haydindi hoplada gel,haydindi hoplada gel Cevizler dokulmus toplada gel, haydide toplada gel. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Sabret sabret incitanem bekle beni Döneceğim mutlaka sabret Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 neden yar neden bilinmez acı çekmeden neden can neden görulmez günü gelmeden Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Sabret sabret incitanem bekle beniDöneceğim mutlaka sabret Sabretmek,zulumlere bas kaldirmaktir. sana karsi saldirana saldirmaktir. seni seveni,senin icin candan geceni. kollarina alip sarmaktir. saygilarimla. Evren. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 gezgendeki son gemıye binip çek git Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Bu korkunç kuraklık Boynu bükük buğday başakları Bu çorak toprak, bu susuzluk Tanrı'nın kuruyan gözyaşları Bebeler ergen doğuyor Ninniler kahramanlık masalları Yaşayanlar bu kanlı haritada Taşırken iki büklüm onca yası Bir büyük gözaltı hayatımız Ölü çocuklar coğrafyasında Kayıplar destanı hikayemiz Melekler anaların dilsiz yasında Bu bir bataklık Yutuyor körpe tomurcukları Dört kitap yazıyor Eşittir Tanrı'nın çocukları Her insan meyillidir ihanete, cinayete Her insan merhametli ve zalimdir Bir yandan gücün suç ortaklığında Bir yandan sızlar vicdan, ilahi bir takiptir Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Hasretle bin pare olmuşum sen nerdesin Günümde gecemde her yerde benimlesin Avuçlarım yanmazmı hiç başkasının elinde Dudaklarım kavrulmazmı başka biri öpünce Avuçlarım yanmazmı hiç başkasının elinde Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Kızılca kıyamet içinde Kapanmaz yaramsın Etimden ayrılan tırnağımsın Uğruna serimden geçtiğim Onulmaz derdine düştüğüm Sen halkımsın Oy benim yüzü gülmeyenim Oy benim gözleri görmeyenim Oy benim deryayı bilmeyenim Yakılmış yıkılmışlığımsın Ve hainliğimsin Umutsuzca çaresizce Ölmüşlüğümsün Diyar diyar katar katar Sürülmüşlüğümsün Sen halkımsın Oy benim yüzü gülmeyenim Oy benim gözleri görmeyenim Oy benim deryayı bilmeyenim Sen halkımsın içimde geçen değil dilimde dökülen nakarat!İlkay ablamın sesinden. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Elimi tutuyorlar ayağımı Yetişemiyorum ardından Hevesim olsa param olmuyor Param olsa hevesim Yaptıklarını affettim Beni koyup gitme ne olursun Seninle gelmeyeceğim yine de Beni koyup gitme ne olursun Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Sen esas alemi seçtiğinden beri Ben o saniyede bittiğimden beri Dünya bildiğin dünya, dönüp duruyor işte Uzun uzun konuşuruz birgün son İstanbul beyi Yol arkadaşım, nerdesin? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 biraz kül biraz duman Alıntı
Φ yasark Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 *** BiR ELiMDe CıMBız OLmaLıYdı DiĞeRiNDe AynA*** Gurbet kapı arkasında başlıyor haberin var mı? Hasretin buğusu tüterken En acıklı yerinde türkülerin İyi bas bam teline Sazının. Titremesin ellerin Can cana camda değil canda yakın olurmuş Uzağında değilim Al sana bir ahret sorusu Zemin mi kaygan yoksa zaman mı zalim? oysa Bir elimde cımbız olmalıydı Diğerinde ayna Nedir bu halim? Ne kalması kolay ne de gitmesi Bilirim. Gurbet kapı arkasında başlıyor ya sar sarmala iyice beni …………………… ……………………. dışarısı serin. 29/03/2006 Mine Özdemirtaş Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 canım sıkılıyor canım sen yanımda olmayınca Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.