Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 "Bu, taşındır" diyerek Kabe'yi diksem başına; Ruhumun vahyini duysam da geçirsem taşına; Sonra gök kubbeyi alsam da, rida namiyle, Kanayan lahdine çeksem bütün ecramiyle; Mor bulutlarla açık türbene çatsam da tavan; Yedi kandilli Süreyya'yı uzatsam oradan; Sen bu avizenin altında, bürünmüş kanına, Uzanırken gece mehtabı getirsem yanına, Türbedarın gibi ta fecre kadar bekletsem; Gündüzün fecr ile avizeni lebriz etsem; Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana... Yine bir şey yapabildim diyemem hatırana. (M.Akif.ERSOY) Bu şiirin bütün mısraları güzel ama bu altı mısrayı 24 saat 365 gün duysam dinlemeye doyamam.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Banane gelecekse dünyanın sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok içim rahat huzurla dolu Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen Aldığım her nefesin sebebi sen.. Dünyaya birdaha gelsem sevgilim, arar bulurum yine seni severim.. Cenneti değişmem saçının teline, ömrümün yettiği kadar seni severim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 sevmek kolay değil başa gelmesin ümitsiz bir aşka kimse düşmesin tanrı kimseye böle bir dert vermesin ben aşkın kahrını çekemez oldum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 sen bana bakma ben senin baktığın yönde olurum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Çok karanlık geçti yoksun gözyaşına ihtiyacım var benimki tükendi paylaşacaktık her şeyi yalancı acım tükenmek bilmiyor gücüm dayanmaya yetmiyor sevgi ufkumu göz görmüyor çılgınsın sen harcıyorsun harcıyorsun bal gibi biliyorsun sevmiyorsun çünkü sen bencilsin ....hainsin günah değil mi bana? Yazık değil mi bana bu kalp sözüne feda delilik etme bize kıyma günah değil mi bana yazık değil mi bana hakkimi çalma ama sen yine sevme ben yeterim senimi benden alma beyaz kadehlerin içinde balık olmak değil seni sevmekten anladığım Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Onu bunu bilmem anlamam Kim ne derse desinler Arkanızdan yol almam Onlar ister alınsın İsterlerse darılsın Onu bunu bilmem karışmam Kim ne derse desinler Ben alınıp satılmam Onlar ister alınsın İsterlerse satılsın Seni kendime sakladım Hepsini ben hesapladım Onu bunu bilmem anlamam Kim ne derse desinler İşte meydan işte can Onlar ister kapışsın İsterlerse barışsın Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sende solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız pişman olacaksın Günün birinde senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakacak Beni anacaksın günün birinde Ne geri dönecek yolun olacak Ne de tutunacak dalın kalacak Korkarım pişmanlık sonun olacak Yalnız kalacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakacak Beni anacaksın günün birinde Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Ne geceler, ne gündüzler Gördüm En vazgeçilmez yeminlerden döndüm Görmedim senin gibi sevmedim hiç kimseyi Yapayalnızım şimdi,unuttum gülmeyi Ne Sevdalar, Ne ümitler gömdüm Aşkı yalansız duygulardan ördüm Görmedim senin gibi sevmedim hiç kimseyi Yapayalnızım şimdi,unuttum gülmeyi Sen vaktinden çok sonra gelen Sevdalı bir yağmur gibisin Çisil çisil Gözlerimden... Sen çıldırmış şairlerin Bitmeyen mısralarında Bahsettiği birisin... Pencereler Önünde Çürürken o güzelim yılların Hayalin gözlerimin önünde Bize Ağlıyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 sıcak.. çok sıcak.. sıcak.. daha da sıcak olacak bu gece.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Tutsak gibi, bir enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün içimle konuştum Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 denizde kararti var bu gelen kayikmidur,eller aldi yarini ben alsam ayipmidur.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Sevmek eskiden kalan bir türküdür dudağımda Hayal etmenin sonu yok yalnızlık durağında Haykırsam duyar mı bilmem gecenin ortasında Üşürüm üşürüm duymasa da.. Beni bekler mi bilmem, Gözyaşım kanar silmem, Diyemem,diyemem,diyemem Seviyorum diyemem.. Ah..bu yollar sonsuz,yüreğim mutsuz,sana gelemem Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Şimdi bir özel gösterin anısı var Elimde can can kalbi Kırıklarım içinde acısı var Bir mandromin yokki cümlesi Sakın beni arama Sen bi satırları okurken Ben çoktan çekip gittim şehirden Benden önce neyse Şimdi osun İlaçın ne tedavisi belli içimde ben yokum ziha sana çoktan yazılmış bunun reçetesi Belki Aşksızlıktan diyecem ama Yine sana dön diyecem Bi karış yüzüm gülmedi ama ben Bide yazı bekliyecem Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Aşk dediğin zavallı bir kapı duvara çarpıp çıkıncaya kadarmış.. Bana komaz deyip sancını bir kilo rakıya gömsende.. Asıl sancı gece tüm odaları boş boş görünce koyarmış.. İçtiğime kızıyorsun içtim.. Bir delikanlı asla vedalaşmaz bakma git.. Dışarısı panik dışarısı gardiyan.. Biliyorum alacaklar seni bu akşam.. Git aptal bir hayat kur beni barındırmayan.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Hakkını vererlim aşkın Namusunu kurtaralım mı? Yediden yetmişe nam salıp Dillere slogan olalim mi ay ay ay ay ay Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Arkadaşalar bugün ben yokum, ben iptal,ben ölüyüm bugün paso damar.. Kimse noluyo Sedat demesin.. Bugün DAMAR.......... KURTULDUM Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgilim pişman olursan Başını taşlara vur bundan sonra Kurtuldum kurtuldum senden böylece İbadet başlattım artık her gece Dualarla böyle mutluyum bence Tanrıyla aramda aşk bundan sonra Bitmesin isterdim umutlarımız Bitmesin isterdim duygularımız Ne çıkar sel olsa gözyaşlarımız Yeniden başlamak zor bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursusan Neyleyim sevgilim pişman olursan Başını taşlara vur bundan sonra Kurtuldum kurtuldum senden böylece İbadet başlattım artık her gece Dualarla böyle mutluyum bence Tanrıyla aramda aşk bundan sonra (Fedi Tayfur) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Sedat sana armağan olsun.. mutlu olmak senin elinde unutma! kıymet bilmez onlar aldanma yorulma! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Teselli istemem lilac Damara Devam.. ARAYACAKSIN Bu gidiş nereye veda etmeden Demek karar verdin ayrılacaksın Yalvarıp kal demem git güle güle Nasılsa hatanı anlayacaksın Giderken gerçeği göremez insan Gururdur kalpleri o an karartan Bir başka sevdaya düştüğün zaman Nasılsa sen beni arayacaksın Aradan mevsimler geçmiş olacak Pişmanlık kapını çalmış olacak Mutluluk saati durmuş olacak Daldıkça maziye yıkılacaksın (Ferdi Tayfur) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 İyi sen bilirsin Yine de boşwer derim sana yakışmıyor böle şeyler Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Gururun neye yayar ki yalnız kalmaktan başka Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna Hiddetin neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Neden yar neden Bilinmez acı çekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden Neden cimridir insan anlatırken minnetini Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini Neden sevinir insan zafer kazandığında Kazanmak neye yararki kaybeden olduğunda Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Savaşlar neye yarar ki vakit kaybından başka Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Sadakat ve güven işte bu ikisi beni ayakta tutan bunlar yoksa sevse ne sevmese ne.. Bana yakışmayan ne, ben insan değil miyim, hergün hahaha hihihi mi olacağım, her gün din konularında bilim konularında tartışan bir Sedat'a mı alıştınız.. Bende duygu yokmu, bende kalp yokmu..? Ben ağlayamaz mıyım ben üzülemez miyim..?? Uyku yok, mola yok ben yokum sadece DAMAR.. BİR YABANCI GİBİ.. Sensiz ne günlerin ne mevsimlerin Yok artık değeri yok benim için Hatırı kalmasın o resimlerin Yırtmadan son defa bak benim için Madem ki son sözün elveda artık Madem ki son çare ayrılmak artık Ecelim elinden olmasın yazık Bir yabancı gibi git benim için Gözlerime yaşlar doluverse de Ellerim elinde kalıverse de Anılar yolumu kesiverse de Ardına bakmadan git benim için (Fedi Tayfur) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 İnsan değilsin demedim..tabiki sende de kalp var ama şaşırdım yine de..neyseee bak ne güzel bi şarkı Herseferinde ne yaptiysan. Hep göz yumdum affettim bir hata diye. Hersey farkli bundan sonra. Kural buysa bende varim bu alemin ortasinda. Güvenme hiç kendine. Herkes ben degil benim gibi zor bulursun. Bende biraktim seni. Kendini kaybetme. çok koşarsan yorulursun. Senin için agladigim gecelerde ne safmisim ah yeni anliyorum. O günler eskide kaldi inan. Bana dönme sakin seni TAKMIYORUM Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Beni anlayamazsın Lilac.. Damara devam.. ALIŞTIM Duyarsan ağlama canım sevgilim Ben her gün ölüp dirilmeye alıştım Bazen şehirlerde bazen köylerde Bir yırtık resminle aramaya alıştım Dediler aşk için yakma kendini Bilmezler içimdeki sevgimi Sana bağlamışım ben gençliğimi Derbeder etsende sürünmeye alıştım Karanlık gecelerin sessizliğinde Geçiyorum kendimden can kalmaz bende Bazen vadilerde bazen çöllerde İsmini haykırıp ağlamaya alıştım Bir garip aşığım sevdim gönülden Felek yar etmedi seni aldı elimden Derdim yetmez gibi elin dilinden Her gün bin bir türlü söyleyene alıştım Gücüm yetmez dağ başında kalırsam Ferhat gibi kayaları delersem Kerem olur aşklarla yanarsam Bağrımı dağlayan kora alıştım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Bir Avuç Gözyaşı Aşkıma karşılık vermedin diye Hayata dünyaya küstümmü sandım Yeniden yarattım kırık kalbimi Eridim tükendim bittimmi sandın Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Bir ömür değmezmiş aşkla yanmaya Kederle hüzünle dertle dolmaya Yeniden başladım bak yaşamaya Aşkınla sürünüp düştümmü sandın Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Beni özlüyormuşsun öyle diyorlar Kıs kıs gülüyormuş tuzak kuranlar Sense besleyerek yalnızlığını Kabul ediyormuşsun aldattığını Beni soracak olursan hayli kırgınım Kırgınlık bir yana bir de şaşkınım Tek tek anlayarak hatalarımı Sevmeye çalışıyorum yalnızlığımı İşte ben böyle bir hal içindeyim Aslında derin keder içindeyim Bazen bilmeyerek ne yaptığımı İyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim Bazen isyan edip yalnızlığıma Sana karşı ince bir sitem içindeyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.