Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 vay seni cerrahpaşa içmem suyundan içmem oy bi daha ki seneye yolcuda gelir geçmem oy yaş akar gözüm sızlar ne kalır gerisine herkesin bir derdi var durur içerisinde oy Volkan Konak Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 vay seni cerrahpaşa içmem suyundan içmem oybi daha ki seneye yolcuda gelir geçmem oy yaş akar gözüm sızlar ne kalır gerisine herkesin bir derdi var durur içerisinde oy Volkan Konak tam bunu yazmak için geldim;sen daha kızlı davranmışsın yazabileceğimden emin değildim ama, dayanamıyorum dinlemeye;çok derinlere hitap ediyor Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 tam bunu yazmak için geldim;sen daha kızlı davranmışsınyazabileceğimden emin değildim ama, dayanamıyorum dinlemeye;çok derinlere hitap ediyor o zaman sana armağanım olsun kabul edersen Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 o zaman sana armağanım olsun kabul edersen sağol Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 kara gözlüm yarelim unutmadım seni her akşam yüreğimden hançerler sevdan beni tadı yok dünyanın sensiz tadı yok adı yok sevdanın sensiz adı yok neler neler verdim sana sevdim çok sevdim azmı yalvardım dizlerinde gelmedin, yar gelmedin... bana mektup yazmışsın açmışsın yüreğini içimde koptu fırtınalar kahretti sevdan beni tadı yok dünyanın sensiz tadı yok adı yok sevdanın sensiz adı yok hüseyin turan çok güzel ya, hüseyin turan seven diloşum ikimize gelsinmi bu? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Ka..e dölün soyu ele vermiş seni Nice yıllar boyu kırmış kalbini Aynı yolun eri çekemezmiş seni Gördüğünden beri kırmış kalbini Yolun ardına bakmadık, yorulmadık Bak hala burdayız... Belki delirdikk, ded belirdik Bak hala burdayız Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 hayatım karanlık yerlerde geçer.. yüreğim kırılmış kadehe benzer.. yüzüme nefretle bakmayın yeter.. kötüysem düşkünsem kimene bundan... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 üstteki vatandaşa armağan Yillar yili dert yolunda Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Acilarin çocuğuyum -Yillar Yili dert yolunda Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Aciların çocuğuyum Söylemiyor kimse derman Öyle zorki mutlu olmak Yüregimde büyük ferman Acilarin çocuğuyum Ben acilar çocuğuyum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 abla düşene bi tekmede senden yani hee :D ) hepsi geçer, hepsi geçer bunlarda geçer her bağrı ikiye delerde geçer... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 ay kıyamam kardeşime Bilmem şu feleğin bende nesi var Her vardığım yerde yar ister benden Sanki benim mor sümbüllü bağım var Zemheri ayında gül ister benden Yoruldum da yol üstüne oturdum Güzeller başıma toplansın diye Gittim padişahtan ferman getirdim Herkes sevdiğine kavuşsun diye bu daha mı acıklı oldu ne? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Bebekler ölene ağlayamaz ki Gitme baba diye yalvaramaz ki Çocuklar babayı unutamaz ki Dönülmez gidişin böyle mi BABA Bir mezar taşına işte baban dediler Ağladım elime hep resmini verdiler Sordum çaresini dönmez artık dediler Dönülmez gidişin böylemi baba Seslensem sesimi duyamazsın ki Ay geçer yıl geçer uyanmazsın ki Muhtacım elimi tutamazsın ki Dönülmez gidişin böyle mi BABA buda benden gelsin günün anlam ve önemine istinaden.. Yasadım çocukken hasretlerini Annemle doldurdum özlemlerimi Hep ona söyledim hayallerimi Dönülmez gidişin böyle mi BABA Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 :crying: ama ama olmasski ya görürsün sen gün gidende ay gelende gel oğlum cihan yanar sen gülende gül oğlum bir yol vardır hakk yoludur bul oğlum yeri bilmek göğü bilmek bil oğlum çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum çakal gezen şu dağlarda gez oğlum çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum çakal gezen şu dağlarda gez oğlum gez oğlum vatanına göz dikeni ez oğlum.! dostun kim düşmanın kim sez oğlum tarihini şerefinle yaz oğlum yaz oğlum.! gez oğlum vatanına göz dikeni ez oğlum.! dostun kim düşmanın kim sez oğlum tarihini şerefinle yaz oğlum yaz oğlum.! senden gider sonsuzluğa yol oğlum dört bir yana salmalısın kol oğlum ekmeğini aç olanla böl oğlum haram yeme, hakk uğruna öl oğlum.! çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum çakal gezen şu dağlarda gez oğlum çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum hain gezen şu dağlarda gez oğlum gez oğlum vatanına göz dikeni ez oğlum.! dostun kim düşmanın kim sez oğlum tarihini şerefinle yaz oğlum yaz oğlum.! gez oğlum vatanına göz dikeni ez oğlum.! dostun kim düşmanın kim sez oğlum tarihini şerefinle yaz oğlum yaz oğlum.! zulum dolu saltanattan in oğlum zalimlere duymalısın kin oğlum nefis kibir mantık yutan dev oğlum mağrur olma insanları sev oğlum çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum çakal gezen şu dağlarda gez oğlum çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum hain gezen şu dağlarda gez oğlum gez oğlum vatanına göz dikeni ez oğlum.! dostun kim düşmanın kim sez oğlum tarihini şerefinle yaz oğlum yaz oğlum.! gez oğlum vatanına göz dikeni ez oğlum.! dostun kim düşmanın kim sez oğlum söz ver bana geç karşıma söz oğlum.! Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Hoşgeldiniz nerdeydiniz ey sevgili hüzün Anladım o çekmecede gizliydiniz Hoşgeldiniz kağıdınız kırık kaleminiz Hadi yazalım biz hazırız Dayan kalbim dayan İçine çevir gözünü Ne olur daha derinlere dal senindir ask Uyan geceden uyan Güneşi çağır gününe Acıyı tutun basıp dindir Yeminim var yine unutacağım Bu yüreği yeniden uçuracağım Ayrılığı aşk ile vuracağım Bana iyi bak ben zırdeliyim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 taş duvarlar kara örtü ağrılı kalbim dile gelse zalım toprak söylese derdim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 daha gitmeden hasretim sana nasıl dayanırım yokluğuna.. yıkılmazmı dünya başıma... hasret, hasret, hasretim sana.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Sevemez kimse seni, benim sevdiğim kadar Sevgilim sen olmasan bu dünya neye yarar? Her ân seni düşünür, her ân seni yaşarım Seni sevmekten değil, kaybetmekten korkarım Birgün beni unutup başkalarına bakma Birazcık sevgin varsa beni yalnız bırakma Her ân seni düşünür, her ân seni yaşarım Seni sevmekten değil, kaybetmekten korkarım Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Haram Geceler aklım başımda değil ki sebebini bilmiyorum bize nazar değdi inan adım gibi biliyorum yine bana haram geceler senin için ağlıyorum yar yine bana haram geceler senin için ağlıyorum yanıyorum yanıyorum ah yanıyorum yanıyorum yar yine bana haram geceler senin için ağlıyorum hatıralar gözlerimde dalıp dalıp gidiyorum acımasız dertlerimle yapayanlız yaşıyorum yine başım belalarda senin için ağlıyorum yar yine başım belalarda senin için ağlıyorum yanıyorum yanıyorum ah yanıyorum yanıyorum yar yine başım belalarda senin için ağlıyorum yar yine bana haram geceler senin için ağlıyorum.. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tüm dünyanın yükü bende olsa bugün aşkım beni yine bıraksa kalbimi bin defada kırsa yeniden yeniden düşünüp kalsam inancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa can bu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör sen artık dünyamda değilsin umrumda hiç değilsin üzülmem boş konulara anlamsız anılara ne olmuş seni sevdiysem bak yeniden doğdum ben seni çok sevmiştim ben canımdan çok sevdim ben can bu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör sen Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 tüm dünyanın yükü bende olsabugün aşkım beni yine bıraksa kalbimi bin defada kırsa yeniden yeniden düşünüp kalsam inancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa can bu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör sen artık dünyamda değilsin umrumda hiç değilsin üzülmem boş konulara anlamsız anılara ne olmuş seni sevdiysem bak yeniden doğdum ben seni çok sevmiştim ben canımdan çok sevdim ben can bu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör sen sallayalım bütün dert ve kederleri kıs böyle şarkılar yazın içimizi karatmayın Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sallayalım bütün dert ve kederleri kıs böyle şarkılar yazın içimizi karatmayın ence de hayat takılacak kadar uzun degıl kı üzebilecek erseyı sallamak lazım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sevmek çok zormuş... sevmemek çok.. sevilmemek çok... ömrümün her köşesinde... seni bekliyorum.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sevmek çok zormuş...sevmemek çok.. sevilmemek çok... ömrümün her köşesinde... seni bekliyorum.. Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilenen Her fırsatta hor görülüp belki gülüp alay edilen Bir dilenciyim geleceğini bilmeyen Senden ne para ne pul nede acımanı bekleyen Kırdım kırılmayan Gururumu ve o çok değer verdiğim onurumu Serdim yollarına ömür boyu beslediğim büyüttüğüm Yaşatan umudumu Bekliyorum hergün Sen görmek için ve çizmen için kaderimin yolunu Beklemek zormuş Sabretmek çok zor Bekletilmek çok zor Ömrümün her köşesinde seni bekliyorum Aşk olmasaydı böylesine yanmazdım Senden bir melek yaratıp secde edip kalmazdım Ben ne dilenci Ne de bir gurursuzum Çok sevdiğim için böyle aşık böyle mutsuzum Kırdım kırılmayan Gururumu ve o çok değer verdiğim onurumu Serdim yollarına ömür boyu beslediğim büyüttüğüm Yaşatan umudumu Bekliyorum hergün Sen görmek için ve çizmen için kaderimin yolunu.......... söyle abi offf ulen offff... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Her günüm gamli geçer Bu gönlümün elinden Ne fayda vardir bilmeme Bana elin gülünden Gönlümün yarali bir kus Tutuldu bir güzele Kalbim titreyip durur Sanki dönmüs gazele Kirma garip gönlümü Dönmüsüm divaneye Sanki yikilmis gönlüm Benziyor viraneye Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gülmüyor yüzüm Hayat zor oldu Güller susuz Kurudu soldu Tövbe ettim Gene bozuldu Yüreğim yanar Mazeretim var Asabiyim ben Mazeretim var Asabiyim ben Eskidim belki Gönül yoruldu Aşık oldum Soru soruldu Affet beni Kırdım istemeden Yüreğim yanar Mazeretim var Asabiyim ben Mazeretim var Asabiyim ben Boş laf bunlar Hepsi bahane Halim ne kötü Ne şahane Nedir bu böyle Aynı hikaye Suç kimde Neden böyle Üzdün yeter üstüme varma Soru sorma biliyorsun Mazeretim var Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben Mazeretim var Asabiyim ben Mazeretim var Asabiyim ben.. Söz :Mazhar Alanson Müzik:MFÖ Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 seviyorum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi geceleyin ateşler içinde uyanıp da ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.