Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Canim ablacim,nasil gormemisim,cok tesekkur ederim,cok guzel degil mi?Su anda dinledim,ablacigima.. Takvimlerden haberin yok mu geciyor yillar Bana kusmus,yuzume gulmez zalim aynalar Kimimiz vurgun,kimimiz yorgun,kimi isyankar Aci gercek bu,omrumuz bir su,geciyor yillar Vakit gec olmus,donulmez olmus,yurek bin pisman Bundan boyle bana meyler dost,geceler dusman cancağızım çok teşekkür ederim. şimdi okuldan geldim kızımın toplantısı vardı, kadının birini yolacaktım zor tuttum kendimi, kadın gibi kızıda şımarık ve kaprisli bütün sınıfa diktacılık yapmaya çalışıyormuş, bütün çocuklar şikayetçi... öğretmen birde bu kızı sınıf başkanı seçmiş bir laf var, deliyi başa getirmişler önce kendi babasını kesmiş... o hesap çok sinirlendim, acaba atlasamıydım kadının üstüne de şöyle saç saça başbaşa kapışsamıydım... kapışık ben... neyse şimdi sakinliyorum biraz canım leylam sana bir şarkı göndereyim heman, ikimizin ortak sevdasından (sezen) sana, sen estikçeye, ve frozene gönderiyorum bu şarkıyı, çok sevdiğim 3 güzel hanımefendiye... ablam benimm seni çok seviyorumm.... bende seni çok seviyorum... şarkım 3 güzele... Bir bulut olsam yüklenip yağsam Dökülsem damla damla toprağıma Bir deli nehir bir asi rüzgar Olup kavuşsam üzüm bağlarına Bir çiğ tanesi bülbülün çilesi Annemin sesiyle güne uyansam Radyoda yanık içli bir keman Ağlasa nihavend acemaşiran Bir turna olsam yollara vursam Uçabilsem kendi semalarıma Bir seher vakti sılaya varsam Selam versem ah sıradağlarıma Komşunun kızı çoban yıldızı Yaz bahçeleri yeşil mor kırmızı Ah şişede la’l Hem de ay hilal Bir daha da görmedim öyle yazı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kadıfeden kesesı kahveden gelır sesı oturmus kumar oynar ah cıgerımın kosesı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Aşağıdan gelir gelinin göçü Gelin mi ettiler canımın içi Koynumda sakladım verdiğin saçı Ne yandasın sürmeli palazım Ne yanda A canım, ne yanda Ellerim saz çalar göğnüm Ne yanda A canım, ne yanda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 aldığım her nefesin birisi senin hasret sarhoşuyum dolaşır dilim gittiğim yolların kenar köşenin attığım her adımın birisi senin paylaşırım seni yalnız seninle gündüzler seninse geceler benim bildiğim bir his var sana içimde yediğim her lokmanın yarısı senin gözlerim karardı sana hasretten saklama gel artık kendini benden ne zarar gördün ki benim sevgimden al iki gözümün birisi senin paylaşamam seni hiçkimselerle üç günlük ömrüme ışık tutansın bir gün gel koşarak kader utansın ömrümün defteri böyle kapansın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Ablam hediyen sarki nasil bana hitabetti bir bilsen,sagol. Sana ve bunu sevenlere olsun: Bende hic tukenmez bir hayat vardi Kirlara yayilan ilkbahar gibi Kalbim hic durmadan hizla carpardi Gogsumun icinde ates var gibi Basini gogsume sakla sevgilim Guzel saclarinda dolassin elim Bir gun aglayalim bir gun gulelim Sevisen yaramaz cocuklar gibi Hissedince sana vuruldugumu Anladim ne kadar yoruldugumu Sakinlestigimi duruldugumu Denize dokulen bir pinar gibi Sozun siirlerin mukemmelidir Senden baskasini seven delidir Yuzun ciceklerin en guzelidir Gozlerin bilinmez bir diyar gibi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 nasıl severim bu şarkıyı bilemezsin... çok teşekkür ederim canımcım... buda benden sedelinaya, gloriayaya, sana, frozene, sen estikçe ben titrerime, paulaya, yumoteye gelsin... İsyan etmedim Pişman değilim Taş bastım kan ağlayan bağrıma İstemem kimse gelmesin yanıma Dertliyim dertli Dertliyim dertli Bir gülü sevdim, bir onu sevdim Tek mevsimlikmiş ah geçiverdi Gel etme dedim, kal gitme dedim Söz dinlemedim, ah kaçıverdi Belki dönecek Tekrar sevecek Şu garip gönlüme olanlar olmuş Belki de o beni çoktan unutmuş Nerde kimbilir Aşıktır allah bilir Bir gülü sevdim, bir onu sevdim Tek mevsimlikmiş ah geçiverdi Gel etme dedim, kal gitme dedim Söz dinlemedi, ah kaçıverdi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 bana bu gün keyifli bir sabah yaşatan 3 güzel hanım için bu şarkı... Gecem, minem, leylam... gözü kör dili taş duvar konuşmaz istasyonlar trenler çığlık çığlık ayrılık katar katar bir bahar akşamıydı beni burda koydun yar söz veripte almadın sarı ayva, kızıl nar... yemin ettim bin kere kutsal kitap üstüne ben ölemedim bir türlü vurgun vurgun üstüne tutamadın ahtını düğün bayram ettiler baban yazdı bahtımı bizi kurban seçtiler ben başka yastıktayım sen ele kuşak çözdün ne ben mahremim ne sen kavlimizi sen bozdun bahtiyar ol gözüm yok rabbim verir sabrını bu hesap böyle bitsin helal ettim hakkımı....... Sezen Aksu/Düğün ve Cenaze Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 seni andım bu gece kulakların çınlasın........... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 şimdi dargınız seninle inan sen herkesten başkasın... (böylemiydi devamı valla karıştırdım mı aceba) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 ablacım ben de devamından emin olamadım o yüzden yazmadım çaktırma anladın sen zaten anladın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 galiba sanırsam devamı öyleydi neyse çaktırmayalım... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 gecem sensiz ıssız ve soğuk üşüyorum hasretinden kalbim buruk belki bulmak ümidiyle seni yollarıma soruyorum ağlıyorum bak yine karanlık gecemde sevdiğimi söylemek isterdim sana bin kere gözlerim görmese de seni hayallerime soruyorum sensiz bir gün daha geçti bak kolay değil elbet seni unutmak biran seni içimden atıp susmak ama seni geçen yıllarıma soruyorum ümitlerim azalıyor her geçen gün benziyor her güne bugün kalbim kederli ve üzgün seni sensizliğe soruyorum nerdesin? Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Grup Koridor'dan : BUGÜN BİRAZ GERGİNİM YİNE SESİM DEĞİŞİK GELEBİLİR BİRAZ AMA SEN ANLARSIN BANA KATLANIRSIN... TUHAF LAFLAR EDEBİLİRİM SENİ BELKİ ÜZEBİLİRİM AMA SEN SUSARSIN ÇÜNKÜ BENİ TANIRSIN... ÖYLE ÇABUK KIZMA DERDİN HEP BUKADARDA KOLAY ALINMA O ZAMAN BENİ SAR HADİ SARIL BANA DEĞİŞMEZ HUYLAR BİLİRSİN BİR KERE DE SEN DENE ALIŞMAYI BEN GÖĞSÜNE YATARKEN ÖYLE DERİN NEFES ALMA BU ARA İHTİYACIM VAR SANA ELLERİMİ SAKIN BIRAKMA BANA HUZUR VEREN TEK YER SENİN YANIN UNUTMA GÜN VARINCAYA KADAR SABAHA SAKIN HİÇBİRYERE KALKMA FAZLA BİŞİ İSTEMEM SADECE DUR BURDAAA...!!! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Sen Bir Vakti Kaçırdın O gün, bir kuş gibi uçmaktı sana niyetim. Tutulmaktı gözlerine; ökseotuna tutulurcasına!.. Ve belki teslim olmaktı avuçlarının parmaklığına. ..... Sen, o gün bir vakti kaçırdın... O gün ben, ilk defa yuvasından uçacak bir kuş kadar heyecanlıydım... O gün ben; tüyleri pırıl pırıl, gözleri ışıl ışıl ve yüreği kıpır kıpır bir kuş yavrusuydum sanki. O gün ben ilk kez senin avucundan beslenecektim! O gün ben; Yüreğine seslenecektim! ..... O gün, bir kuş gibi uçmaktı sana niyetim. Tutulmaktı niyetim, gözlerine; ökseotuna tutulur gibi... Bir daha hiç kopmamacasına, sonuna kadar... Ve savrulur gibi bulutların salıncağında, içimde esen deli dolu rüzgârlarla. Tutulmaktı niyetim gözlerine, ilk uçuşunda ökseotuna yakalanan toy kuşlar gibi. ..... Ve baykuşlar gibi; Karanlık dalların yalnızlığında, henüz tanışmadan hıçkırıklarla... Konmaktı niyetim, sanki düşer gibi ve nefes nefese avuçlarına. Bir daha çıkmayı hiç arzu etmemek üzere parmaklarının parmaklığından!.. ..... Göklerin hür çocuğuyken, niyetim esirin olmaktı... Ve eserin olmaktı! O gün... Sen, bir vakti kaçırdın. ..... O gün, sen bir akdi kaçırdın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Sedoşum sana armağan bu şarkı... özledim seni... Sensin beklediğim kapılarda Ne çıkar gelmiyorsan Kader dediğin cam kırıkları Ne çıkar yazmıyorsan Yokluğun amansız zaten Zamanlı zamansız bazen Gel de yanlızlık dinsin Ne çıkar sabaha gidersin Şehrin sevişme vakitlerinde Kime ne yanımda yoksan Gece sol yanımda hazır yerin Ne çıkar yatmıyorsan Kapılar hep açık sönmez ışığım Deli derler halimi görenler Odalarda hüzün yüzün olmasa da Tüm suretler sana benzer Arada sırada kırılır da gönül Hadi der yeter ne çok üzüldün Dinlemem ben onu Beni sevdiğine inanmasaydım ölürdüm Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Sen benim hiç bir şeyimsin Yazdıklarımdan çok daha az Hiç kimse misin bilmem ki nesin Lüzumundan fazla beyaz Sen benim hiçbir şeyimsin Varlığın anlaşılmaz Galiba eski liman üzerindesin Nasıl karanlığıma bir yıldız olmak Dudaklarınla cama çizdiğin En fazla sonbahar otellerinde Üniversiteli bir kız uykusu bulmak Yalnızlığı öldüresiye çirkin Sabaha karşı öldüresiye korkak Kulağı çabucak telefon zillerinde Sen benim hiçbir şeyimsin Hiçbir sevişmek yaşamışlığım Henüz boş bir roman sahifesinde Hiç kimse misin bilmem ki nesin Ne çok cığlıkların silemediği Zaten yok bir tren penceresinde Sen benim hiçbir şeyimsin Yabancı bir şarkı gibi yarım Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak Hiç kimse misin bilmem ki nesin Uykum arasında cağırdığım Çocukluk sesimle ağlayarak Sen benim hiçbir şeyimsin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 başkadır başka Leyla sevmek hoştur ama Mecnun olmak başkadır başka Şarap içmek hoştur ama Ayık olmak başkadır başka Yare varmak hoştur ama Yaren olmak başkadır başka Ateş olmak hoştur ama Yanık olmak başkadır başka Talip olmak hoştur ama Dengin bulmak başkadır başka Aşık olmak hoştur ama Sadık olmak başkadır başka Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 kısım sedoşum sen başka topicten bana şarkı armağan ettinde ben sana bu topicten armağan etmiştim... adres şaştı mı ne? canımıniçi bak bu şarkıda sana gelsin... bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak belki bu ask olumsuz belki yarim kalacak her gun degisiyorsun avutuyorsun beni bir bilmece gibisin cozemedim ben seni seninle basim dertte ne yapsam bilmiyorum canimdan bir parcasin sokup atamiyorum bazi gun darilirsin bazi gun barisirsin bazi gunde kaybolur hasrete karisirsin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 zaman sadece birazcık zaman geçici bu öfke bu hırs bu intikam acılarımız tarih kadar eski nefes alıp vermek misali olan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Ah beli daracık çekirdek hatun Gel dudağına güller ekeyim Kız bu ne bereket bu ne bolluk Gel müebbetini çekeyim Gerdanını göbeğini öpe öpe seni elimde büyüteyim Sen uykulara düş te yorgun argın, ben terini sileyim Elleri sevme gel beni sev Cilvesi meze muhabbeti mey Saksıda hanımelim, kurakta pınarım Ah körpe fidanım gel bana gel Mevlam bize de nasip etsin Dayalı döşeli bir yeşil ev Ah gecesi ahulu gündüzü beter Yapamam yapamam ben sensiz Kahkülü mızrak gözü hançer Yatamam yatamam ben sensiz bu şarkı yukardaki hatuna geldi, dayısının, emmisinden bir altın bileziklen... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 senin aşkın düşürdü derdime senin sevdim yalan seni sevdim yalan seni sevdim yalan seni sevdim yalan seni sevdim yalan seni sevdim yalan seni sevdim yalan seni sevdim yalan seni sevdim yalan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Son sigaramsın veremem ellere Çekmeye kıyamam içime Nefes nefes içimde her gün ayrı bir elveda Yarın tekrar başlasın son sigaramsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yağdı yağmır çaktı şimşekkk sende miii şair oldun beeee arkadaşşşşş he heeeee ( Not : kimse üzerine alınmasın ) Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 o zaman nie yasdın be murti Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 içindeki nakaratı yaz diyor bende içimden geldiği için yazdım kendim ettim kendim buldum aradım taradım benzinim bitti yolda kaldım çekeceklerdi halatla çekemediler halat koptu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.